Ειδήσεις

0 user comments
Ως απόδειξη επικαλείται τις πωλήσεις του Call of Duty: Mobile.
05 Αυγούστου, 19:33
0 user comments
Ο KW Miller χαρακτηρίζει την σειρά "μέρος διεφθαρμένης ατζέντας".
05 Αυγούστου, 18:55
0 user comments
Με πάνω από 100 games σε smartphones και tablets.
05 Αυγούστου, 18:04
0 user comments
Νέο gameplay video με το Stampede mode.
05 Αυγούστου, 18:00
0 user comments
"Είναι καλός ο Μπογρίνιο τώρα;"
05 Αυγούστου, 17:54
0 user comments
Χειροκίνητες κινήσεις παικτών, καλύτερες ντρίμπλες κ.α.
05 Αυγούστου, 17:42
0 user comments
Take On Mars, Carrier Command και άλλα.
05 Αυγούστου, 17:03
9 user comments
Συμβατότητα με όλα τα PS4 games, σύμφωνα με φήμη. [UPDATE]
05 Αυγούστου, 16:40
0 user comments
FPS
Θα αποκαλυφθεί σύντομα μέσα από το Warzone. [UPDATE]
05 Αυγούστου, 14:16
Ειδήσεις Κονσόλες PlayStation Assist: Πατέντα tutorial της Sony για το PS5

PlayStation Assist: Πατέντα tutorial της Sony για το PS5

Wednesday, 10 Jun 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ca/47/b8/ps-assist-microtransactions-49-1581185788.png
 

PlayStation Assist: Πατέντα tutorial της Sony για το PS5

Θα βλέπετε gameplay από άλλους χρήστες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/9/19] Η Sony κατοχύρωσε πατέντα ευρεσυτεχνίας Voice Assistant με την ονομασία "PlayStation Assist".

Η πατέντα αυτή έχει τα πρότυπα των Alexa και Cortana, καθώς διαθέτει A.I. και σύμφωνα με την αναλυτική Daniel Ahmad, το PS Assistant θα δουλεύει μέσα στα games, ώστε να μπορείτε για παράδειγμα να το ρωτήσετε πληροφορίες για το παιχνίδι και να σας απαντήσει. Οι πληροφορίες αυτές θα αφορούν για παράδειγμα quests, αντικείμενα που θα υπάρχουν γύρω σας (σ.σ. όπως health ή πυρομαχικά), το pathfinding για να λάβετε ακριβή απάντηση στο χάρτη κτλ.

playstation assist screen

Στην περιγραφή του προϊόντος, η Sony έχει εισάγει την επεξήγηση: "μέθοδο για βοήθεια στα games. Θα χρησιμεύει ως βοήθεια από όσους από εσάς κολλάνε σε κάποιο σημείο ενός video game. Η μηχανή της A.I. θα μαθαίνει εις βάθος τα όσα γίνονται και η εμπειρία σας θα βελτιώνεται. Αν δεν θέλετε βοήθεια, θα μπορείτε απλά να πάρετε για παράδειγμα συμβουλές στρατηγικής ή να βρείτε τον ιδανικό χρόνο να παίξετε με άλλους παίκτες. Επίσης, μέσω companion, το PS Assistant θα καταγράφει τα achievements σας.

[UPDATE: 8/2/2020 - Νέα εικόνα κάνει λόγο για μικροσυναλλαγές] Μία εικόνα που κάνει τον γύρο του Internet τις τελευταίες ημέρες, δείχνει μια κατοχύρωση πατέντας, λογικά για το PlayStation Assist, στην οποία ο κάτοχος της κονσόλας θα πρέπει να...πληρώσει σε μικροσυναλλαγή για να περάσει ένα σημείο όπου έχει κολλήσει. 

Σύμφωνα με την εν λόγω πατέντα που μπορείτε να δείτε στο παραπάνω link, οι gamers θα βλέπουν ένα ερώτημα που θα σχετίζεται με την αποστολή που έχουν. Στο ερώτημα αυτό θα εμφανίζεται ο χρόνος που έχει περάσει και το πόσοι άλλοι παίκτες έχουν ολοκληρώσει την αποστολή. Θα εμφανίζεται επίσης το ποσοστό επιτυχημένων προσπαθειών για την ολοκλήρωση της αποστολής και τα resources που χρειάζονται. Στη συνέχεια ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει ένα resource για να ολοκληρώσει την αποστολή. Το resource αυτό θα εμφανίζεται στον παίκτη για άμεση χρήση.

Το οξύμωρο είναι ότι το screenshot που βλέπετε προτείνει στον παίκτη να αγοράσει το συγκεκριμένο resource (σ.σ. για να περάσει την αποστολή του). Αυτό το γεγονός βέβαια δεν υπάρχει στην περιγραφή της πατέντας. Μένει να δούμε αν η Sony σχεδιάζει κάτι τέτοιο στο PS5 με το PlayStation Assist, αν πρόκειται για κάτι διαφορετικό ή αν απλά κατοχύρωσε την πατέντα για λόγους δικαιωμάτων.

ps5 playstation guide microtransactions

[UPDATE: 10/6/20 - Θα βλέπετε gameplay από άλλους χρήστες] Σύμφωνα με πατέντα που εντοπίστηκε από το Gamepost, στο PS5 θα καταγράφονται οι επιδόσεις σας και τα δεδομένα σε κάθε παιχνίδι, ώστε οι developers να μπορούν να δουν στοιχεία όπως το ποσοστό kills/deaths και διάφορα άλλα στατιστικά, όπως το πόσο μακριά έχει φτάσει ένας παίκτης σε ένα παιχνίδι και να του δώσει συμβουλές για το τι θα κάνει αν κολλήσει πολύ ώρα σε μία περιοχή.

Θα χρησιμοποιηθεί σύστημα machine learning, ενώ σύμφωνα με την πατέντα, θα καταγράφονται gameplay videos χρηστών, θα αποθηκεύονται κι έτσι αν έχετε κάποιο θέμα θα μπορείτε να δείτε πως άλλοι gamers πέρασαν το ίδιο σημείο με εσάς. Ανάλογα με τo playthrough σας, το εκάστοτε παιχνίδι θα αποφασίζει αν και πότε θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

patent ps5 gameplay other users

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένα PS4, ωστόσο εν όψει κυκλοφορίας του PS5 τον Δεκέμβριο, μάλλον προορίζεται για την συγκεκριμένη κονσόλα.

Δείτε ακόμη το online shop της Sony στο οποίο πουλάει μέχρι και κονσόλες.

Δείτε τις επίσημες ειδήσεις του PS5 και τι ισχύει για το backwards compatibility.

Συζητήστε για το PlayStation Assist στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 09/02/2020 18:39
Απ΄ μένα ειδικά η SONY θα πάρει τα τρία μου αν όντος δουλεύει έτσι το PlayStation Assist!!!

Αμέ τι νόμιζες SONY :-*

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification