Ειδήσεις

0 user comments
Τα σκαμπό μου και τον Witcher μου!
25 Ιανουαρίου, 01:17
0 user comments
Δείτε το πρώτο teaser trailer. [UPDATE]
25 Ιανουαρίου, 00:55
0 user comments
Στο Fatality προφανώς θα λέει "You 're breathtaking"!
25 Ιανουαρίου, 00:13
0 user comments
Τα Half-Life δωρεάν στο Steam.
24 Ιανουαρίου, 23:07
0 user comments
Τώρα μπορείτε να γίνετε και ελάφι.
24 Ιανουαρίου, 22:48
0 user comments
Game of the Year το The Outer Worlds.
24 Ιανουαρίου, 22:30
1 user comments
RPG
Έγινε αναφορά σε πολλαπλά projects.  
24 Ιανουαρίου, 21:02
0 user comments
RPG
Κυκλοφόρησε story τρέιλερ που δίνει νέες πληροφορίες. [UPDATE]
24 Ιανουαρίου, 20:23
0 user comments
RPG
Το κοινό αντέδρασε θετικά στην ιδέα.
24 Ιανουαρίου, 19:43
0 user comments
Η Epic Games κρατάει κρυφό το νέο περιεχόμενο.
24 Ιανουαρίου, 19:05
0 user comments
Το simulation RPG της ConcernedApe σημειώνει τεράστια επιτυχία.
24 Ιανουαρίου, 17:04
Μόνιμες Στήλες Critical Hit World of Warcraft: Όλες οι πληροφορίες για τα Hunter Pets

World of Warcraft: Όλες οι πληροφορίες για τα Hunter Pets

Sunday, 29 Apr 2018  | in Critical Hit | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/29/76/85/wow-pets-47-1525002084.jpg
 

World of Warcraft: Όλες οι πληροφορίες για τα Hunter Pets

Οδηγός για αρχάριους.

Στο World of Warcraft, οι Hunters έχουν pet, το οποίο μπορεί να παίζει και ως tank στη μάχη, ώστε να αποτρέπει τον εχθρό που σας επιτίθεται από το να φτάνει στον hunter. Στην πορεία μαθαίνουν νέα skills ώστε να βελτιώνουν το damage που επιτυγχάνουν και να ενισχύουν τις ικανότητές τους. Επίσης, σας προσφέρουν και μια παρουσία δίπλα σας, ώστε να έχετε παρέα στη μάχη.

Πως μπορείτε ωστόσο να αποκτήσετε ένα pet;

Τα βασικά του taming
Μόνο όσοι έχουν την class του Hunter μπορούν να κάνουν tame και να αποκτήσουν pet. Για αρχή ξεκινούν με το starter pet, ανάλογα με το race τους, αλλά στο level 10 μαθαίνουν το skill "Tame Beast" το οποίο τους επιτρέπει να κάνουν tame διάφορα πλάσματα.

world of warcraft badlands hunter pets badlands rare

Όταν το skill Tame Beast ενεργοποιηθεί, το armor του hunter αυξάνεται στο 100% και δεν μπορεί να κάνει κάποια άλλη ενέργεια, εκτός κι αν ακυρώσει το taming, το οποίο χρειάζεται 10-20 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί. Η διαδικασία μπορεί να σταματήσει και αν συμβεί αυτό τότε το χρονόμετρο θα κάνει reset. Διάφορα skills του hunter, όπως τα traps και shots, ειδικά όσα κάνουν slow ή stun τους εχθρούς σας, μπορούν να διευκολύνουν την απόπειρα taming ενός τέρατος. Υπάρχουν επίσης κι άλλες στρατηγικές, όπως το να ζητήσετε την βοήθεια ενός φίλου και συγκεκριμένα ενός Mage ή Druid, για να κάνει sheep τον στόχο ή να χρησιμοποιήσει ικανότητες που απλοποιούν τα πράγματα, όπως το ability Hibernate του Druid.

Για να αυξήσετε την γκάμα των pets που μπορείτε να κάνετε tame, μπορείτε ως Hunter να αποκτήσετε την ειδικότητα Beast Mastery και με το passive skill "Exotic Beasts" θα μπορέσετε να κάνετε tame περισσότερα είδη πλασμάτων.

world of warcraft badlands hunter pets savage

Η διαχείριση των pets
Μπορείτε να ταϊσετε τα pets σας, κάτι που δίνει άμεσα 50% στο health. Η ενέργεια αυτή είναι ιδανική για τα μικρά διαλείμματα ανάμεσα στην εξόντωση εχθρών, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μέσ στη μάχη. Με το skill Mend Pet, μπορείτε να κάνετε σταδιακό heal και αναπληρώνεται συνολικά το 25% του health του ζώου σας.

Στα Pets μπορείτε να ορίσετε ένα όνομα και να το αλλάξετε όποτε θέλετε, να τα βάλετε σε stable ή να τα εγκαταλείψετε. Στο stable μπορεί να τοποθετήσετε και περισσότερα του ενός pet. Το όριο των pets που μπορείτε να έχετε σε stable είναι 50 κι αν θέλετε να κάνετε tame περισσότερα τότε θα πρέπει να εγκαταλείψετε κάποια. Για να κάνετε Stable ένα Pet, μιλήστε με έναν Stable Master και διαλέξτε την επιλογή "I'd like to stable a pet here". Για να εγκαταλείψετε ένα ζωό, κάντε δεξί κλικ στο avatar του και επιλέξτε το "Abandon Pet". Η ενέργεια αυτή είναι μη αναστρέψιμη, επομένως προσέξτε να μην εγκαταλείψετε το λάθος pet.

world of warcraft badlands hunter pets

Κάθε pet αποκτά επίσης ένα specialiation (σε Cunning, Ferocity ή Tenacity), το οποίο μπορεί να γίνει charge από τον Hunter, αφού το pet γίνει tame. Το Cunning είναι το πιο ευέλικτο specialization και εστιάζει στο utility και στο motibility. Το Ferocity αυξάνει το pet damage. Το Tenacity εστιάζει στα abilities και κρατάει το pet σας ζωντανό και την προσοχή των εχθρών πάνω του.

Για περισσότερες πληροφορίες
Σε διάφορα Wiki για το World of Warcraft, αναφέρονται και τα 39 είδη των πλασμάτων που μπορούν να γίνουν tame. Οι παίκτες συνήθως επιλέγουν ένα pet με διαφορετικούς τρόπους, ενώ υπάρχουν και pets που βρίσκετε και κάνετε tame πολύ δύσκολα. Συνεπώς εξαρτάται από εσάς τους ίδιους, κατά πόσο θέλετε να αφιερώσετε χρόνο, ώστε είτε να αποκτήσετε ένα WoW mount που θα ταιριάζει αισθητικά με τον χαρακτήρα σας, είτε να προσπαθήσετε να βρείτε το καταλληλότερο στη μάχη, ακόμα κι αν δεν είναι εντυπωσιακό στην όψη. Όπως και να 'χει, απολαύστε τις εξορμήσεις σας και καλό pet hunting!

Δείτε ακόμη τον οδηγό του Path of Exile για αρχάριους

Διαβάστε τα reviews όλων των World of Warcraft. Αν ψάχνετε για συμπαίκτες online τότε ελάτε να ανταλλάξουμε IDs.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

Notification