Ειδήσεις

0 user comments
Έρχεται σε PC, κονσόλες Xbox και Switch.
26 Σεπτεμβρίου, 18:20
0 user comments
Σε τρυφερές στιγμές...μπορεί και όχι.
26 Σεπτεμβρίου, 17:01
1 user comments
Θα δουλέψει σε άσυλο άγριων ζώων.
26 Σεπτεμβρίου, 15:40
0 user comments
Μάχες από την Γη ως τον Cybertron.
26 Σεπτεμβρίου, 13:47
1
Hulk τσαντισμένος, Hulk σπάσει κεφάλι και παϊδι. 
26 Σεπτεμβρίου, 12:50
1 user comments
Τρέχει αυτές τις μέρες στο Steam.
26 Σεπτεμβρίου, 12:41
0 user comments
Δωρεάν τα Rocket League, Scrap Garden και Left 4 Dead 2.
26 Σεπτεμβρίου, 12:23
2 user comments
RPG
Ονομασία, περίοδος και περιεχόμενο. [UPDATE]
26 Σεπτεμβρίου, 10:50
0 user comments
Έναντι 192 εκατομμυρίων δολαρίων.
26 Σεπτεμβρίου, 10:32
1 user comments
Ανακοινώθηκε στο Tokyo Game Show.
26 Σεπτεμβρίου, 00:37
1 user comments
Κατεβάστε το μέχρι την Κυριακή και κρατήστε το μόνιμα.
25 Σεπτεμβρίου, 23:43
Μόνιμες Στήλες Best Of Best of 14: Τα 20 πολυαναμενόμενα games του 2019

Best of 14: Τα 20 πολυαναμενόμενα games του 2019

Sunday, 03 Feb 2019  | in Best Of | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (7 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/40/05/b1/most-anticipated-games-2019-47-1549197434.jpg
 

Best of 14: Τα 20 πολυαναμενόμενα games του 2019

Κυκλοφορίες για όλα τα γούστα!

Αν σας άρεσαν τα games του 2018 τότε ετοιμαστείτε γιατί το 2019 θα μας ανταμείψει με αρκετούς δυνατούς τίτλους.

Στο άρθρο που θα διαβάσετε συγκεντρώσαμε τα σημαντικότερα -κατά την άποψή μας- games της χρονιάς. Ασφαλώς μπορεί να υπάρχουν και άλλα games τα οποία θα θέλατε να δείτε ή που θα ανακοινωθούν στην πορεία. Ωστόσο, με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα έχουμε μια ευρεία γκάμα από games, τα περισσότερα από τα οποία έχουν αποκτήσει τεράστιο hype, ενώ θα καλύψουν σχεδόν κάθε γούστο.

Δείτε το αφιέρωμά μας στα καλύτερα games της χρονιάς στο σχετικό βίντεο:

20)Tom Clancy's The Division 2 (Action RPG/Survival/Shooter): PC, PS4, Xbox One
Massive Entertainment, Ubisoft
Κυκλοφορία: 15/3/2019
Το endgame του πρώτου The Division δεν ενθουσίασε και τόσο, ειδικά στο PvP και στο περιεχόμενο. Στο The Division 2, το οποίο παίξαμε πέρυσι στην E3 υπάρχουν αναβαθμίσεις, όπως καλύτερο briefing στις αποστολές με διαρκείς ομιλίες, νέος εξοπλισμός και αναβάθμιση στο PvP multiplayer και στις Dark Zones.

19)Bloodstained: Ritual of the Night (Metroidvania): PC, PS4, Xbox One, Switch, PS Vita
ArtPlay, DICO, 505 Games
Κυκλοφορία: 2019
Έχει σπάσει ρεκόρ στο Kickstarter με 5,5 εκατομμύρια δολάρια. Game Designer είναι ο Koji Igarashi παραγωγός της σειράς Castlevania, ενώ το gameplay θυμίζει τα Metroidvania Castlevania Symphony of the Night και Order of Ecclesia. Στο Bloodstained ελέγχετε την Miriam, μια ορφανή η οποία έχει κατάρα που κρυσταλλοποιεί το σώμα της και τα βάζει με δαίμονες για να την αποτρέψει. Στην πορεία αποκτά skills και κάνει craft νέα όπλα και armor, ενώ στο δρόμο σας αναμένονται και επικά boss fights.

18)Metro Exodus (FPS): PC, PS4, Xbox One
A4 Games, Deep Silver
Κυκλοφορία: 15/2/2019
Η νέα έκδοση της σειράς διεξάγεται στο 2036 και έχει Horror και Stealth στοιχεία στο gameplay. Το σενάριο διεξάγεται σε έναν post-apocalyptic κόσμο στην πρώην Σοβιετική Ένωση όπου μετά από πυρηνική καταστροφή θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τόσο εχθρούς, όσο και μεταλλαγμένα πλάσματα. Στα όπλα θα υπάρχουν customization και crafting, ενώ οι αποστολές θα είναι μείξη linear και sandbox. Θα υπάρχει εναλλαγή ημέρας-νύκτας και δυναμική αλλαγή καιρικων συνθηκών.

17)Crash Team Racing: Nitro-Fueled (Racing): PS4, Xbox One, Switch
Beenox, Activision
Κυκλοφορία: 21/6/2019
Remastered έκδοση του αρχικού Crash Team Racing στην οποία θα μπορείτε να παίξετε online. Τελεία και πάμε παρακάτω.

16)Pokemon (RPG): Switch
Κυκλοφορία: 2019
Η νέα έκδοση της σειράς για το Switch θα έχει τα καλύτερα γραφικά που έχουμε δει ποτέ σε Pokemon game. Επίσημα δεν έχουν ανακοινωθεί ακριβείς πληροφορίες οπότε τελεία και ξανά πάμε παρακάτω. Είδατε πως τα ξεπετάω?

15)Code Vein (Action RPG): PC, PS4, Xbox One
Bandai Namco
Κυκλοφορία: 2019
Η Bandai Namco μας φέρνει ένα Action RPG με δυσκολία Dark Souls και μάλιστα δανείζεται αρκετά στοιχεία από την ατμόσφαιρά του. Θα διεξάγεται σε ένα open world post-apocalyptic περιβάλλον. Αναλυτικό gameplay σας έχουμε από την E3 στο GameWorld.gr.

14)Control (Action-Adventure): PC, PS4, Xbox One
Remedy Entertainment, 505 Games
Κυκλοφορία: 2019
H Remedy Entertainment, δημιουργός της σειράς Alan Wake, ετοιμάζει ένα Third-Person Shooter στο οποίο θα έχετε -μαντέψτε- υπερφυσικές ικανότητες και skills τηλεκίνησης, ενώ θα έχετε και όπλα τα οποία αλλάζουν μορφές. Στην πορεία θα ξεκλειδώνετε νέα skills, ενώ θα υπάρχει λίγο εκτενέστερη δυνατότητα εξερεύνησης σε σύγκριση με τα άλλα games της εταιρείας. Ας ελπίσουμε να μοιάζει όσο το δυνατόν λιγότερο στο Quantum Break.

13)Warcraft III: Reforged (Strategy): PC
Blizzard
Κυκλοφορία: 2019
Remaster του αγαπημένου Strategy από την Blizzard. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα διεξαχθεί η beta. Πάντως αν και remaster έχει αξιοσημείωτες διαφορές σε γραφικά και user interface.

12)DOOM Eternal (FPS): PC, PS4, Xbox One, Switch
id Software, Bethesda
Κυκλοφορία: 2019
Αποτελεί sequel του DOOM remake που κυκλοφόρησε το 2016. Σας ωθεί ξανά να πολεμήσετε επιθετικά ώστε να αποκτήσετε health και πυρομαχικά, ενώ θα υπάρχει μεγαλύτερη πληθώρα όπλων που θα περιλαμβάνει Super Shotgun Heavy Cannon, Rocket Launcher, Plasma Rifle, Ballista κ.α. όπως αλυσοπρίανο η ενεργειακό σπαθί για κοντινές αποστάσεις.

11)Devil May Cry 5 (Action-Adventure/Hack and Slash): PC, PS4, Xbox One
Capcom
Κυκλοφορία: 8/3/2019
Εδώ θα ελέγχετε τους Dante, Nero και έναν νέο χαρακτήρα, τον V. Για άλλη μια φορά η μάχη θα είναι γρήγορη, θα συνδυάζετε melee και ranged επιθέσεις και το στυλ σας στη μάχη θα σας δίνει rating ανάλογα με την ποικιλία κινήσεων, το πόσο μεγάλο θα είναι ένα combo και την αποφυγή επιθέσεων. Ο Nero θα έχει το Red Queen sword, το revolver και ρομποτικά χέρια, ο Dante δύο Devil Arms, όπλα ποθ μοιάζουν με προόνια, ένα σετ γάντια και μπότες και το Cerberus που πρωτοείδαμε στο Devil May Cry 3, ενώ ο V θα έχει μπαστούνι και βιβλίο.

10)Gears 5 (Shooter): PC, Xbox One
The Coalition, Microsoft
Κυκλοφορία: 2019
Στη νέα έκδοση πρωταγωνιστεί η Kait Diaz, η οποία προέρχεται από τους Locust. Θα κληθείτε να μάθετε το παρελθόν της και την οικογένειά της. Στο σενάριο θα έχουμε τονΟ πρωταγωνιστής του Gears of War 4, JD Fenix, τον φίλο του Delmont Walker και τον πατέρα του Marcus Fenix. Πέρα από το campaign θα υπάρχει co-op, online ή τοπικά σε split-screen.

9)Resident Evil 2 Remake (Survival Horror): PC, PS4, Xbox One
Capcom
Κυκλοφορία: 25/1/2019
Το remake του δεύτερου Resident Evil που θα έχει κυκλοφορήσει ήδη όταν ανέβει αυτό το βίντεο, έχει κάμερα τρίτου προσώπου και όχι στατική όπως η αρχική έκδοση και φυσικά μια ολοκαίνουργια μηχανή γραφικών που τρέχει σε 4K ανάλυση και 60 fps. Στα PS4 Pro και Xbox One X ωστόσο θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε 4K και 60 fps.

8)Final Fantasy VII Remake (Action RPG): PS4
Square Enix
Κυκλοφορία: 2019
Η αρχική έκδοση θεωρείται η πιο επιτυχημένη της σειράς. Το remake αναμένεται φέτος ωστόσο μας λείπουν πληροφορίες και ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

7)Mortal Kombat 11 (Fighting): PC, PS4, Xbox One, Switch
NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive
Κυκλοφορία: 23/4/2019
Η NetherRealm επιστρέφει με το νέο Mortal Kombat. Έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Baraka, Raiden, Scorpion, Sonya Blade and Sub-Zero και Skarlet. Στο λανσάρισμα θα υπάρχουν 25 χαρακτήρες. Ένα νέο χαρακτηριστικό του gameplay είναι το Fatal Blow που ενεργοποιείται όταν το health σας πέσει κάτω από το 30% και το Krushing Blow, μια αναβαθμισμένη έκδοση μιας ειδικής κ΄λινησης που ενεγοποιείται κάτι από ορισμένες συνθήκες. Υπάρχει επίσης το Flawless Block που σας επιτρέπει να μπλοκάρετε ειδική κίνηση και να αντεπιτεθείτε. Νέος χαρακτήρας είναι ο Geras που ελέγχει τον χρόνο και χρησιμοποιεί επιθέσεις άμμου.

6)Shenmue III (Action-Adventure): PC, PS4
Neilo, Ys Net
Κυκλοφορία: 27/8/2019
Έσπασε κάθε ρεκόρ χρηματοδότησης παιχνιδιού στο Kickstarter με 6,3 εκατομμύρια δολάρια από 69.000 backers. Θα διεξάγεται το 1087 μετά τα γεγονότα του Shenmue II οπου ο νεαρός ιάπωνας πολεμιστής Ryo Kazuki πηγαίνει στην Κίνα ψάχνοντας τον δολοφόνο του πατέρα του, Lan Di. Εκεί γνωρίζει το μυστηριώδες κορίτσι Ling SHenhua η οποία είχε αρχικά εμφανιστεί στα όνειρά του. Το σενάριο ξεκινάει στο χωριό Bailu στο Guilin της Κίνας. Στα του gameplay έχουμε να κάνουμε με ένα Adventure εξερεύνησης στο οποίο θα μιλάτε στο κινητό σας με άλλους NPCs, ενώ θα υπάρχουν περιοχές με καταστήματα, ξενοδοχεία, ναούς και διάφορα άλλα κτίρια.

5)Kingdom Hearts III (Action RPG): PS4, Xbox One
Square Enix
Κυκλοφορία: 29/1/2019
Στη νέα πολυαναμενόμενη έκδοση της σειράς έχουμε ένα Action RPG με Hack and Slash μάχη, παρόμοιο με αυτό του Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance. Βασικός χαρακτήρας θα είναι ο Sora, ο οποίος θα έχει στο party του τους Donald Duck και Goofy, με δύο επιπλέον χαρακτηρες ώστε να διαμορφώνετε πενταμελείς ομάδες. Σε ορισμένα σημεία θα ελέγχετε και τον Riku, φίλο του Sora. Το A.I. στη νέα έκδοση έχειαναβαθμιστεί κατά πολύ, ενώ ο Sora μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ευρύτερη γκάμα από spells. Υπάρχουν επίσης τα team attacks στα οποία μαζί με τον Sora και διάφορα άλλα μέλη του party κάνετε συνδυασμένες επιθέσεις. Υπάρχουν επίσης και character summons στα οποία ένας επιπλέον χαρακτήρας μπαίνει στη μάχη για να βοηθήσει τον παίκτη που πολεμάει με ειδικές επιθέσεις. Η ομάδα του Sora θα αντιμετωπίσει τους Heartless, Nobodies και Unversed αλλά και παραλλαγές των συγκεκριμένων εχθρών, ενώ θα βρείτε και επικά boss fights. Θα υπάρχουν επίσης και νέα summon attacks.

4)Days Gone (Action-Adventure/Survival Horror): PS4
Sony Bend Studio, Sony
Κυκλοφορία: 26/4/2019
Ένα Horror Action-Adventure που μας θύμιζει λίγο The Last of Us, ενδεχομένως με λιγότερο συγκινητική ιστορία. Το αναπτύσσει η Sony Bend που μας έχει χαρίσει τα Syphon Filter και τα Uncharted των PSP και PS Vita. Εδώ ελέγχετε τον Deacon St. John ο οποίος βρίσκεται σε έναν post-apocalyptic κόσμο κλασικά μετά από πανδημία όπου επίσης κλασικά αντιμετωπίζει τι άλλο , ορδές από ζόμπι τα οποία λέγονται Freakers. Τύφλα να χουν οι clickers! Τα ζόμπι θα προσβάλουν μέχρι και ζώα, όπως αρκούδες και λύκους, ενώ θα μπορείτε να ολοκληρώσετε αποστολές με διάφορους τρόπους, είτε με φουλ action είτε με stealth, έχοντας ευρεία γκάμα όπλων. Θα υπάρχει δυναμική αλλαγή καιρικών συνθηκών και εναλλαγή ημέρας και νύχτας όπου τα ζόμπι θα είναι αδύναμα και αργά την ημέρα αλλά γρήγορα και επιθετικά την νύχτα, τύφλα να χει βρε το Dying Light, αααχ για εσάς δουλεύει η Techland. Επίσης ο Deacon St. John θα κυκλοφορεί με μια μηχανή του, χαρακτηριστικό όχημα του παιχνιδιού, την οποία δεν ξέρω από που την αντέγραψαν οι σεναριογράφοι αν θέλετε πείτε μου στα σχόλια. To Days Gone θα έχει γραφικάρες και καλό voice acting αλλά λόγω μικρής πρωτοτυπίας δεν το βάλαμε στις πρώτες θέσεις.

3)Sekiro: Shadows Die Twice (Action-Adventure): PC, PS4, Xbox One
FromSoftware, Activision
Κυκλοφορία: 22/3/2019
Το πολυαναμενόμενο Action-Adventure από την FromSoftware, δημιουργό της σειράς Dark Souls. Δεν θα έχει RPG στοιχεία και θα βρίσκεστε στην Ιαπωνία του 16ου αιώνα. Εδώ ελέγχετε έναν shinobi ο οποίος δέχθηκε επίθεση από την Ashina Clan η οποία απήγαγε τον λόρδο του. Θα υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε φουλ δράση ή stealth με αντίστοιχα stealth kills. Θα χρησιμοποιείτε επίσης gadgets όπως γάντζο και φακό, ενώ αν πεθάνετε θα γίνεστε revive εκεί που πεθάνετε με ορισμένα penalties ή άρτιος αλλά σε προηγούμενα checkpoints.

2)Anthem (Action RPG): PC, PS4, Xbox One
BioWare, Electronic Arts
Κυκλοφορία: 22/2/2019
Third-Person Action RPG από την BioWare και ως fan του Mass Effect και των post-apocalyptic Third-Person RPG Shooters της εταιρείας, γιατί τέτοιο είναι και το Anthem, το αναμένω με ανυπομονησία. Το σενάριο λαμβάνει χώρα στο μέλλον σε open world περιβάλλον όπου η ανθρωπότητα καλείται να επιβιώσει. Στους παίκτες σας θα χρησιμοποιείτε exosuits, δηλαδή στολές που ονομάζονται Javelins. Οι Javelins καθορίζουν και την class που θα παίξετε καθώς η Ranger θα είναι balanced class, ο Colossus ο tank της παρέας με βαριά όπλα και area of effect επιθέσεις, ενώ θα υπάρχει ο Interceptor που είναι γρήγορος και ευλύγιστος και ο Storm που έχει ρόλο support. Θα υπάρχει επίσης πλήρες customization και skins, αλλά όχι loot boxes, σύμφωνα με την EA. Θα υπάρχουν μικροσυναλλαγές αλλά δεν θα σας δίνουν πλεονέκτημα στη μάχη. Θα υποστηρίζεται επίσης Co-op με εως 4 παίκτες ενώ θα υπάρχει πλήρες voice acting καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

1)Death Stranding (Action): PS4
Kojima Productions, Sony
Κυκλοφορία: 2019
Το παιχνίδι που έχει λάβει το μεγαλύτερο hype από όλα τα άλλα games μιας και το αναπτύσσει ο Hideo Kojima ο οποίος έχει κάνει tease για κυκλοφορία εντός του 2019 χωρίς επίσημη ανακοίνωση, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι είναι 50-50 να το δούμε φέτος. Το concept αφορά την σύνδεση ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο. Πρωταγωνιστής είναι ο Norman Reedus, γνωστός από το The Walking Dead, ο Mads Mikkelsen των King Arthur και Casino Royale και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως η Lindsay Wagner και ο αγαπητός στους gamers Troy Baker. Το παιχνίδι θα είναι open world με βασικό πρωταγωνιστή τον Sam, ο οποίος αλληλεπιδρά και με έναν περίεργο κόσμο, των νεκρών, όπου υπάρχει νερό. Ωστόσο ότι κάνετε στον κόσμο των νεκρών έχει επιπτώσεις στον κόσμο των ζωντανών. Υπάρχει επίσης μια βροχή, η TImefall, που προσθέτει χρόνια σε ότι χτυπάει. Τo gameplay έχει stealth ενώ υπάρχει και μια αλληλεπίδραση όσον αφορά στο σώσιμο νεογέννητων βρεφών καθώς επίσης κι η ικανότητα να βγαίνετε από το σώμα σας και να ανακτάτε αντικείμενα όταν πεθαίνετε.

Δείτε τα πολυαναμενόμενα games του 2018

Δείτε επίσης όλα τα προηγούμενα Best of και συζητήστε για την στήλη στο αντίστοιχο forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Parou (Level 20) 03/02/2019 15:41
Κάποιοι πολύ γνωστή τίτλοι και κάποιοι όχι και τόσο γνωστή... αναμένουμε να τα δούμε.
#2 JaGuAr (Level 30) 03/02/2019 15:47
Τι να πρωτοδιαλέξουμε από αυτή την λίστα! Θα περιοριστώ στα CTR, Mortal Kombat, Days Gone και Sekiro κατά κύριο λόγο! Αν γίνει η έκπληξη και με κάποιο εκ των Death Stranding, TLOU2 ή Ghost of Tsushima ακόμα καλύτερα!
#3 +1 the_prophet1987 (Level 22) 04/02/2019 21:48
Το Death Stranding δε το κόβω να βγαίνει μέσα στο 2019 αλλά θα πέσει day1 αγορά όποτε κυκλοφορήσει.Το Metro Exodus είναι στα υπόψιν αλλά θα περιμένει λίγο καιρό.
#4 Astro (Level 19) 10/02/2019 11:55
Πολλοί τίτλοι και αρκετοί από αυτούς πάρα πολύ γνωστοί, καλά θα περάσουμε.
#5 finixbfg2000 (Level 6) 11/02/2019 07:47
Doom eternal re file k ta miala sta kagela
#6 Blood Prince (Level 28) 11/02/2019 17:00
θα έλεγα Resident Evil 2 και Sekiro αλλά η αλήθεια είναι πως δεν με πωρώνει κανένα από τα δύο σε βαθμό που να τα περιμένω με ανυπομονησία αλλά τα ξεχωρίζω από την μάζα.Για Assassin's Creed απ'οτι κατάλαβα δεν περιμένουμε κάποια νέα κυκλοφορία το 2019 όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. λολ
#7 antrew (Level 7) 03/10/2019 23:20
final fantasy αυτο θα παρω

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification