Ειδήσεις

0 user comments
Gamers τα εντόπισαν στην closed beta.
28 Νοεμβρίου, 12:09
0 user comments
Έως και 70% έκπτωση.
27 Νοεμβρίου, 16:51
0 user comments
"Το Cyberpunk 2077 μας έδωσε μια κλωτσιά και μας κινητοποίησε".
27 Νοεμβρίου, 14:47
0 user comments
Νέα σεζόν Witcher και πολλές άλλες νέες κυκλοφορίες για τις γιορτές.
26 Νοεμβρίου, 23:27
0 user comments
RPG
Συγκριτικά με τις κονσόλες τις τωρινής γενιάς.
26 Νοεμβρίου, 17:12
0 user comments
Έχει προσπαθήσει να ανεβάσει ανάρμοστο περιεχόμενο και χρησιμοποιεί ακατάλληλη γλώσσα.
26 Νοεμβρίου, 14:55
0 user comments
Επανέφερε τους servers μερικές ώρες πίσω για να το διορθώσει.
26 Νοεμβρίου, 14:18
0 user comments
RPG
Όταν όμως κυκλοφορήσει επίσημα.
26 Νοεμβρίου, 13:50
0
Προφήτης...ζώων!
26 Νοεμβρίου, 02:22

Παίκτες της e-Sports ομάδας Xtra Gaming κατηγορούν 2 TikTokers για σεξουαλική παρενόχληση

Hot
Παίκτες της e-Sports ομάδας Xtra Gaming κατηγορούν 2 TikTokers για σεξουαλική παρενόχληση

Παίκτες της e-Sports ομάδας Xtra Gaming κατηγορούν 2 TikTokers για σεξουαλική παρενόχληση

Η Xtra Gaming προσπάθησε να τους φιμώσει.

Ο επαγγελματίας παίκτης του Fortnite JeffTheMVP ισχυρίζεται ότι αυτό και ένας φίλος του έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης από δύο content creators του TikTok, τον SirCarter και τον ThatsSoRaffy. Ακόμα, ο JeffTheMVP ισχυρίζεται ότι όταν μίλησε για το συμβάν στην ομάδα του, την Xtra Gaming και όταν τους είπε ότι ήθελε να ανακοινώσει δημόσια το συμβάν, ο ιδιοκτήτης της ομάδας προσπάθησε να τον φιμώσει για να προστατέψει το brand της ομάδας.

Σύμφωνα με τον JeffTheMVP, η σεξουαλική επίθεση έγινε τον Αύγουστο και γνωστοποιήθηκε αμέσως στις τοπικές αρχές. Ο JeffTheMVP δήλωσε τα εξής: ”Ένιωσα ευνουχισμένος και μικρός. Δεν είχα ξανανιώσει ποτέ έτσι στην ζωή μου. Η e-sports ομάδα μου, Xtra Gaming, με έκανε να νιώσω άσχημα για το γεγονός ότι ήθελα να μιλήσω δημόσια για το συμβάν αυτό. Είπαν ότι θα έπρεπε να αποχωρήσω από την ομάδα αν θα ήθελα να αναφέρω το συμβάν δημόσια. Είπαν ότι θα επηρέαζε την εικόνα του brand. Με κατέστρεψε το γεγονός ότι η ομάδα που είχα σαν οικογένεια δεν με υποστήριξε. Ήταν κάτι που με έκανε να σκέφτομαι διαρκώς ότι ήταν δικό μου το λάθος. Δεν ήταν. Ακόμα και το πάθος μου για το gaming έχει δεχτεί πλήγμα.”

 

 

Ο JeffTheMVP ανέφερε στο post του ότι έχει αποδείξεις και έχει καταθέσει την σεξουαλική επίθεση στην αστυνομία. Ακόμα, ισχυρίζεται ότι έχει μηνύματα και βίντεο από “μέλη της Xtra Gaming να μιλάνε σε εμένα λες και ήταν δικό μου το λάθος που ήθελα να δημοσιοποιήσω το συμβάν αυτό.” Μετά τους ισχυρισμούς αυτούς, μέλη της ομάδας Xtra, συμπεριλαμβανομένων των Reet, Deyy και Aaron ανακοίνωσαν ότι θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Ακόμα, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Xtra, Manny “Sly” Vieites, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από το πόστο του και σε post του ανέφερε ότι η διαχείριση του συμβάντος από την ομάδα ήταν “αναίσθητη”.

 

 

Ειδικότερα, ο Vieites δήλωσε τα εξής: “Αναλαμβάνω την ευθύνη ξέροντας ότι θα μπορούσα να έχω πάρει μια πιο επιθετική/δημόσια προσέγγιση για να βοηθήσω τους παίκτες μας και για αυτό λυπάμαι πραγματικά. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το πόσο άσχημα νιώθω που απογοήτευσα τα μέλη μας και την κοινότητα που μας υποστηρίζει. Επομένως, θα αποχωρήσω από την θέση του CEO της Xtra Gaming για να αναλογιστώ τα λάθη μου.”

Εκτός από τα διάφορα μέλη που αποχώρησαν από την Xtra Gaming, η ομάδα έχασε και έναν πολύ μεγάλο σπόνσορα, την Razer. Η Razer ανακοίνωσε ότι θα διακόψει άμεσα την συνεργασία της με την Xtra Gaming. Ακόμα, οι λογαριασμοί της Xtra Gaming στο Twitter και το Instagram έχουν διαγραφεί και το site της Xtra έχει διαγραφεί. O JeffTheMVP επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι ψάχνει για νέα ομάδα και δήλωσε ότι πλέον απλά προσπαθεί να διαχειριστή την υπόθεση αυτή.

Τέλος, ο JeffTheMVP δήλωσε τα εξής: “Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω την κοινότητα. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλο το θετικό feedback που δέχομαι από όλους.”

Διαβάστε ακόμα για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στην Blizzard και συζητήστε για τα eSports στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

Notification