Ειδήσεις

0 user comments
Η Blizzard ετοιμάζει όμως συγκεκριμένες ανακοινώσεις και παρουσία σε άλλα events.
25 Απριλίου, 23:41
0 user comments
Την Πέμπτη 2/5.
25 Απριλίου, 22:43
0 user comments
Ένα FPS και ένα Platform RPG. [UPDATE]
25 Απριλίου, 20:31
0 user comments
Ο οποίος προσπαθεί μέρες να βρει άλλους παίκτες.
25 Απριλίου, 19:20
0 user comments
Λόγω της επιτυχίας της τηλεοπτικής σειράς του Amazon.
25 Απριλίου, 19:03
0 user comments
Η απόλυτη φορητή πώρωση!
25 Απριλίου, 15:17
0 user comments
Οι game developers συναντιούνται ξανά με επενδυτές, 31 Μαϊου στην Κύπρο.
25 Απριλίου, 14:37
0 user comments
Άραγε θα τον δούμε σε δική του ιστορία ή σε cameo εμφάνιση;
25 Απριλίου, 00:30

Ένα πανταχού παρόν AI διευθύνει το ξενοδοχείο eSports της Tencent

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ένα πανταχού παρόν AI διευθύνει το ξενοδοχείο eSports της Tencent

Ένα πανταχού παρόν AI διευθύνει το ξενοδοχείο eSports της Tencent

Γνωρίστε την VEGGY.

Η Tencent συνεργάζεται με την Ouyu Technology για να ανοίξει ένα ξενοδοχείο esports στο Hangzhou της Κίνας μέσα στον μήνα. Είναι γεμάτο με high-end gaming hardware και δωμάτια με θέμα τα πρωταθλήματα esports και οι επισκέπτες του θα παρακολουθούνται από το...μάτι της VEEGY, μίας virtual διευθύντριας ξενοδοχείου.

Οι επισκέπτες καλούνται να συμμετάσχουν σε μια σειρά από δραστηριότητες με θέμα τα esports, συμπεριλαμβανομένων πέντε «τεστ ταλέντου esport», που αξιολογούν πράγματα όπως η όραση, ο χρόνος αντίδρασης και η στρατηγική, επιτρέποντάς τους να «βιώσουν τις μεθόδους εκπαίδευσης των παικτών esports με καθηλωτικό τρόπο». πιθανόν χωρίς τις εξαντλητικές πολύωρες προπονήσεις. Αλλά το πραγματικό επίκεντρο της όλης εμπειρίας είναι η VEEGY, ο ενοχλητικός ψηφιακός επόπτης του ξενοδοχείου που είναι από την μία διευθύντρια και από την άλλη προπονητής.

Tencent and Ouyu Technology are set to open their first joint esports hotel to the public this month in Hangzhou, China.

Will come with themed rooms, esports hardware, training areas, skill tests, live viewing and a virtual manager that guests can interact with pic.twitter.com/4J28l3o8xp

— Daniel Ahmad (@ZhugeEX) August 7, 2022

Οι πολλές δυνατότητες του ξενοδοχείου είναι προσβάσιμες "υπό την καθοδήγηση της VEEGY". Οι επισκέπτες μπορούν να υποβληθούν στις προαναφερθείσες δοκιμές ταλέντων esport, να αποκτήσουν πρόσβαση σε updated κατατάξεις ομάδων esport και να λάβουν "έξυπνες" προτάσεις προβολής, μεταξύ άλλωναπό την τεράστια βιβλιοθήκη με esports βίντεο. Απ' ότι φαίνεται, η VEGGY είναι παρούσα σε όλο το ξενοδοχείο και σε κάθε δωμάτιο, σαν μια πιο ανατριχιαστική αλλά λιγότερο απειλητική SHODAN. Εάν η σκέψη να περάσετε μια νύχτα, παρακολουθούμενη από ένα θηλυκό AI είναι ελκυστική, η VEEGY θα χαρεί να διαμορφώσει ένα δωμάτιο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αφού αποφασίσετε αν θα ξεκινήσετε για ένα από τα πέντε θεματικά δωμάτια του ξενοδοχείου (το καθένα από τα οποία αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο πρωτάθλημα esports, όπως το King Pro ή το Peacekeeper Elite), μπορείτε να επιλέξετε να το φορτώσετε με τη δική σας επιλογή esports hardware, που ποικίλλει από κινητά τηλέφωνα έως περίπλοκα gaming PC setups.

Οι Tencent και Ouyu λένε ότι ο στόχος του έργου είναι να σπάσει το χάσμα μεταξύ του «περιεχομένου esports» και της «ατμόσφαιρας ξενοδοχείου» που υπάρχει σε άλλα ξενοδοχεία esports σε όλη την Ασία και φαίνεται ότι το έχουν καταφέρει. Κάνοντας κάθε μέρος του ξενοδοχείου να έχει την μεσολάβηση της ψηφιακής βοηθού τους, έχουν καταστήσει δύσκολο να ξεχωρίσουν πού τελειώνουν τα esports και πού αρχίζει το ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το τι έπαθε η Faze Clan όταν μπήκε στο χρηματιστήριο και συζητήστε για τα eSports στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

Notification