Επανακυκλοφορία retro games σε retail έκδοση από την Nintendo

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Επανακυκλοφορία retro games σε retail έκδοση από την Nintendo

Επανακυκλοφορία retro games σε retail έκδοση από την Nintendo

Ψάχνει τον τρόπο η ιαπωνική εταιρεία.

Η Nintendo σκέφτεται να επανακυκλοφορήσει κλασικά games της σε retail εκδόσεις.

Σε μια εταιρική συνάντηση με τους μετόχους της, η Nintendo διά στόματος του Senior Executive Officer και γενικού διευθυντή του τμήματος marketing Satoshi Yamato, ανέφερε ότι ψάχνει τρόπους να προωθήσει περισσότερο τα κλασικά της games. Μάλιστα, έχει στα πλάνα της να κυκλοφορήσει τα retro games της σε retail έκδοση.

Σε σχετική ερώτηση ενός μετόχου, ο Yamato δήλωσε: “Έχουμε στο μυαλό μας πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να προωθήσουμε περισσότερο τα games της Virtual Console. Έχοντας ήδη διαθέσει παλιά μας games σε ψηφιακή μορφή και σε διαφορετικές πλατφόρμες, θεωρούμε το SNES Mini που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο ως ένα είδος μιας Virtual Console. Θα μπορούσαμε να πουλήσουμε retro games είτε ως πακέτο ή μέσω download cards σε retail μορφή. Πριν προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση όμως, θα πρέπει να δούμε εάν μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο, καθώς και αν υπάρχει αρκετή ζήτηση.”

Θυμίζουμε ότι πέρα από το SNES Mini, κυκλοφορεί έντονα και η φήμη περί διάθεσης ενός Nintendo 64 Mini. Δείτε επίσης τα Joy-Cons του Switch στα χρώματα του NES και συζητήστε για την Nintendo στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 kirgas (Level 9) 05/07/2017 22:38
Καλή σαν σκέψη αλλά πόσο θα τα χρεώνεις Nintendo; Γιατί είναι πάντα τσιμπημένες οι τιμές σας...
#2 +1 Manos (Level 39) 06/07/2017 03:21
Θα προτιμούσα να κυκλοφορούσαν τα παλιά games σε cartridges για να είναι εύκολα προσβάσιμα σε όλους...κι ας χάσουν την συλλεκτική τους αξία.
Notification