Faith: The Unholy Trinity

Faith: The Unholy Trinity

Faith: The Unholy Trinity

Το 8bit retro game σε ολοκληρωμένη έκδοση

Ότι πρόκειται να κάνω δεν έχει εγκριθεί από το Βατικανό’. Αυτό φαίνεται να λέει ο πρωταγωνιστής του Faith: The Unholy Trinity, στην κάθοδο του μέσα στο υπερφυσικό.

To Faith: The Unholy Trinity αναπτύχθηκε από την Airdorf Games και εκδόθηκε από την New Blood Interactive. Πρόκειται για ένα 8-bit horror game και χειρίζεσαι έναν ιερέα που ερευνά μια περίπτωση εξορκισμού. Έχει εξαιρετικά εθιστικό art style, με τα γραφικά του να θυμίζουν PC game της δεκαετίας του 80’ ( αμέσως σκέφτηκα το

.

Στα

. To retro style του Faith και η μυστηριώδης προοπτική του rotoscoping συμβάλουν στην δημιουργία μοναδικής ατμόσφαιρας.

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού κυκλοφόρησε δωρεάν το 2017 και από τότε η Airdorf έχει επεκτείνει το υλικό με την συμβολή πάντα της New Blood. H πλήρης εμπειρία του Faith θα σας βοηθήσει να μπείτε στο πνεύμα του Halloween και μπορείτε να το αποκτήσετε από το ichio.io στα $ 15 ή μέσω Steam στα $13.50 προτού ανέβει σε full price στις 28 Οκτωβρίου.

Το Faith δεν είναι η μόνη 8-bit PC gaming εισφορά της New Blood. Το φανταστικό retro shooter με τίτλο Dusk είχε ένα μεγάλο prequel με το Dusk ‘82, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο στο Steam. Εάν ψάχνετε κάτι παρόμοιο από την εν λόγω indie label, ίσως στρέψετε την προσοχή στο horror stealther Gloomwood, παρόλο που βρίσκεται που κυκλοφορεί σε early access.

To Faith: The Unholy Trinity κυκλοφορεί από τις 21 Οκτωβρίου στο Steam. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification