Press Start: Αν είχατε τα χρήματα ποια εταιρεία ανάπτυξης θα αγοράζατε;

Hot
Press Start: Αν είχατε τα χρήματα ποια εταιρεία ανάπτυξης θα αγοράζατε;

Press Start: Αν είχατε τα χρήματα ποια εταιρεία ανάπτυξης θα αγοράζατε;

Ποιος θα ήταν ο βασικός λόγος της αγοράς σας;

Οι κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης μας έχουν προσφέρει άπλετα games μέσα στην περασμένη δεκαετία και αρκετά από αυτά θεωρούνται αριστουργήματα. Οι δημιουργίες ποικίλλουν ανάλογα το είδος και η εμπορική επιτυχία κάθε game είναι πολυπαραγοντική αν και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται για ποιοτική εμπειρία. Οι εταιρείες ανάπτυξης ανταγωνίζονται όλο και περισσότερο προσπαθώντας να τραβήξουν την προσοχή μας καθώς το επίπεδο ανεβαίνει μαζί με τις απαιτήσεις των παικτών. Κάθε χρόνο βλέπουμε μία σειρά από νέες κυκλοφορίες στην προσπάθειά τους να αυξήσουν το κοινό και κατ' επέκταση τις πωλήσεις τους. Οι gamers από την μεριά τους γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί αναζητώντας εντυπωσιακά γραφικά, καθηλωτικό σενάριο, απολαυστικά mechanics και γενικότερα ένα ποιοτικό σύνολο για το οποίο αξίζει να ξοδέψουν τον χρόνο και τα χρήματά τους.

Σε πολλές περιπτώσεις οι εταιρείες δεν καταφέρνουν να καλύψουν τις προσδοκίες μας είτε αυτές έχουν ανέβει λόγω της περίτεχνης προώθησης και διαφήμισης είτε λόγω των προηγούμενων κυκλοφοριών της εκάστοτε εταιρείας. Τα deadlines των ομάδων ανάπτυξης πολλές φορές περιορίζουν την δημιουργική τους ικανότητα ενώ τα ζητούμενα των παικτών δεν είναι πάντοτε εφικτό να εκπληρωθούν ενώ πολλές φορές δεν οι επιθυμίες του κοινού δεν εισακούγονται επειδή θεωρείται ότι η εφαρμογή των ζητούμενων δεν θα απέφεραν τα επιθυμητά κέρδη στην εταιρεία. Η επιτυχία των εταιρειών ανάπτυξης συνεπώς βασίζεται τόσο στο να κρατήσει ικανοποιημένο το κοινό της κρατώντας τις υποσχέσεις της σεβόμενη τους παίκτες της αλλά και στην συνεχή διατήρηση του υψηλού επιπέδου ώστε να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Πολλοί από εμάς έχουμε σκεφτεί ότι εάν είχαμε την δυνατότητα να αλλάξουμε την λειτουργία κάποιας εταιρείας ανάπτυξης θα το πράτταμε δίχως δεύτερη σκέψη, αλλάζοντας ενδεχομένως το περιεχόμενο κάποιου game, ακυρώνοντας την κυκλοφορία κάποιου άλλου και επισπεύδοντας την κυκλοφορία κάποιου τρίτου. Προσωπικά αν είχα την οικονομική άνεση να αγοράσω μία εταιρεία ανάπτυξης θα αγόραζα την EA Sports και θα αναδιοργάνωνα την λειτουργία της σειράς FIFA κάνοντάς την πιο φιλική προς τους παίκτες και εφαρμόζοντας όλα όσα ζητάει το μεγαλύτερο μέρος του community. Μία τέτοια αλλαγή ενδεχομένως να είχε σοβαρό οικονομικό αντίκτυπο στην εταιρεία σε σημείο χρεοκοπίας μιας και δεν έχω την παραμικρή γνώση σχετικά με την διαχείριση κάποιας εταιρείας, πόσο μάλλον ενός κολοσσού τέτοιου βεληνεκούς. Εσείς ποια εταιρεία ανάπτυξης θα αγοράζατε αν είχατε την οικονομική δυνατότητα και γιατί; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να συζητήσουμε. Καλή εβδομάδα σε όλους.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

 

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Ποιο είναι το πρώτο game που θυμάστε να τερματίζετε;

To πιο πρόσφατo user Blogs
Στο στόχαστρο της μαφίας από τον Professor_Severus_Snape

Το πιο πρόσφατο user Review
Dead by Daylight από τον Aνέστης Αδαμίδης

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification