• Μόνιμες Στήλες
  • Press Start
  • Press Start: Πιστεύετε ότι αν το eFootball είχε καλύτερη ποιότητα θα είχε λογική να κυκλοφορεί ως free-to-play με premium αγορά;

Press Start: Πιστεύετε ότι αν το eFootball είχε καλύτερη ποιότητα θα είχε λογική να κυκλοφορεί ως free-to-play με premium αγορά;

Hot
Press Start: Πιστεύετε ότι αν το eFootball είχε καλύτερη ποιότητα θα είχε λογική να κυκλοφορεί ως free-to-play με premium αγορά;

Press Start: Πιστεύετε ότι αν το eFootball είχε καλύτερη ποιότητα θα είχε λογική να κυκλοφορεί ως free-to-play με premium αγορά;

Η Konami δεν στάθηκε στο ύψος του ονόματός της.

Η Konami προσφάτως κυκλοφόρησε το eFootball και η απογοήτευση του κόσμου είναι εμφανής. Η βαθμολογία του νέου ποδοσφαιρικού game της Ιαπωνικής εταιρείας ανάπτυξης δέχθηκε review bombing στο Steam και αυτό οφείλεται στην κακή του ποιότητα στην απεικόνιση αλλά κυρίως στο gameplay.

Τα προβλήματα που εμφανίστηκαν από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας είναι πολλά, από κακά animations στην κίνηση και τα πρόσωπα των παικτών, μέχρι λειτουργικά bugs με κυριότερο τον κακό προγραμματισμό του collision detection. Οι παίκτες γκρεμίζονται στα μαρκαρίσματα των αμυντικών με αφύσικο τρόπο, η μπάλα παίρνει λαθεμένη πορεία ενώ σε μερικές περιπτώσεις εξαφανίζεται ο διαιτητής ή ακόμα και παίκτες. Τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η Konami για την νέα της κυκλοφορία είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση της τιμής της μετοχής της 9% μέσα σε μία ημέρα κάτι το οποίο την ανάγκασε να προβεί σε ανακοινώσεις και να δεσμευτεί να βελτιώσει το eFootball με πολλαπλά updates στο άμεσο μέλλον. Αξιοσημείωτο είναι πως η Ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης κυκλοφόρησε το eFootball ως free-to-play για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, κάτι το οποίο άρεσε πολύ στο πιστό κοινό της πριν από την επίσημη κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία του eFootball ως free-to-play δεν δικαιολογεί την κακή του ποιότητα, καθώς η Konami μας έχει συνηθίσει σε ποιοτικότερες κυκλοφορίες τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια. Κάποιοι παίκτες μάλιστα ξεκίνησαν petition ζητώντας από την Ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης να κάνει update το περσινό eFootball PES 2021 προσθέτοντας τις νέες μεταγραφές και φανέλες δηλώνοντας με τον τρόπο τους ότι το περσινό game ήταν κλάσης ανώτερο σε σχέση με το φετινό. Αν το eFootball 2022 ήταν προσεγμένο περισσότερο τότε ενδέχεται η Konami να μπορούσε να επωφεληθεί από αυτό περισσότερο κυκλοφορώντας το ως free-to-play με την δυνατότητα premium αγοράς, δίνοντας στους premium παίκτες κάποιο in-game bonus όπως προβάδισμα στο MyClub ή πρόσβαση σε κάποιο exclusive mode. Η εν λόγω δυνατότητα δεν τίθεται ούτε ως θέμα συζήτησης με την τρέχουσα ποιότητα του eFootball καθώς οι παίκτες αρνούνται να το παίξουν ακόμα και δωρεάν.

Προσωπικά θεωρώ ότι εάν η Konami είχε προσέξει περισσότερο το gameplay και την γραφική απεικόνιση τότε θα μπορούσε εύκολα να διαθέσει δωρεάν το eFootball με την δυνατότητα premium αγοράς ή ακόμα και να θέσει μία χαμηλότερη από την συνηθισμένη τιμή αγοράς πουλώντας το κανονικά εξαρχής. Εσείς πιστεύετε ότι αν το eFootball είχε καλύτερη ποιότητα θα είχε λογική να κυκλοφορεί ως free-to-play με premium αγορά; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να συζητήσουμε. Καλή εβδομάδα σε όλους.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

 

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Ποιο game θεωρείτε ότι έχει την καλύτερη εξέλιξη από την κυκλοφορία του μέχρι σήμερα;

To πιο πρόσφατo user Blogs
Ο δολοφόνος της Ανατολικής Ακτής από τον Professor_Severus_Snape

Το πιο πρόσφατο user Review
Diablo II: Resurrected από τον Themis Exarchos

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification