Press Start: Σε ποιο game χρειάστηκε να παρακολουθήσετε walkthrough;

Hot
Press Start:  Σε ποιο game χρειάστηκε να παρακολουθήσετε walkthrough;

Press Start: Σε ποιο game χρειάστηκε να παρακολουθήσετε walkthrough;

Οι οδηγοί μερικές φορές φαντάζουν μονόδρομος.

Η δυσκολία στα games μπορεί σας δώσει κίνητρο να συνεχίσετε να προσπαθείτε έως ότου τα καταφέρετε, όμως υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες μπορεί να σας αποθαρρύνει σε σημείο να τα παρατήσετε.

Οι παλαιότεροι gamers όταν βρίσκονταν σε κάποιο αδιέξοδο παίζοντας προσπαθούσαν ξανά και ξανά να περάσουν το σημείο στο οποίο είχαν κολλήσει και στην καλύτερη περίπτωση είχαν κάποιον φίλο ή γνωστό ο οποίος μπορούσε να τους βοηθήσει, ενώ τα walkthroughs εκείνη την εποχή ήταν δυσεύρετα αρχεία .txt τα οποία δεν λύνανε πάντοτε το πρόβλημά σας. Αυτό συνέβαινε πριν από τα forums, το YouTube και τα social media καθώς στο σήμερα εάν βρεθείτε κολλημένοι σε κάποιο σημείο, μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε και να διαβάσετε κάποιον εκτενή οδηγό ή να παρακολουθήσετε κάποιο walkthrough βἰντεο βρίσκοντας την λύση στο πρόβλημά σας. Για πολλούς τα walkthroughs χαλάν την ευχαρίστηση, όμως για άλλους αποτελούν αναγκαίο κακό ώστε να μην χάσουν τον χρόνο και την υπομονή τους.

Η δυσκολία σε πολλά games του σήμερα είναι αρκετά ανεβασμένη και όταν πρόκειται για rogue-like στα οποία εάν χάσετε χρειάζεται να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή, η παρακολούθηση κάποιου walkthrough είναι πολύ δελεαστική για τους casual gamers. Games όπως τα Demon's Souls, Dark Souls, Sekiro, Bloodborne και πολλά άλλα, έχουν τόσο ανεβασμένη δυσκολία που για πολλούς δεν αξίζει η επανειλημμένη αποτυχία έως ότου καταφέρουν να φτάσουν στο τέρμα. Φυσικά υπάρχουν και εύκολα games τα οποία περιέχουν μεμονωμένα σημεία τα οποία μπορούν να σας ταλαιπωρήσουν και φυσικά υπάρχουν άλλες περιπτώσεις για τις οποίες μπορεί να θελήσετε να δείτε κάποιο walkthrough όπως για παράδειγμα όταν βιάζεστε να κάνετε level up σε ένα MMORPG και θέλετε να ξεμπερδεύετε το συντομότερο με τα quests που απαιτούνται.

Προσωπικά η τελευταία φορά που παρακολούθησα walkthrough ήταν για το The Elder Scrolls: Skyrim γιατί δεν μπορούσα να βρω τον τελικό προορισμό ενός quest. Τελικά βρήκα στο internet ότι το εν λόγω quest πολλές φορές εμφάνιζε bug με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το ολοκληρώσεις. Εσείς ποια ήταν η τελευταία φορά που παρακολουθήσατε κάποιο walkthrough; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να συζητήσουμε. Καλή εβδομάδα σε όλους.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

 

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Έχετε αγοράσει κάποιο game πάνω από μία φορά; Αν ναι ποιο και γιατί;


To πιο πρόσφατo user Blog
Ο Παράδεισος των bugs από τον Professor_Severus_Snape

Το πιο πρόσφατο user Review
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes από τον Axilleas Loizidis

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 21) 15/11/2021 00:54
Βλέπω μόνο τις σωστές επιλογές που πρέπει να πατάω στους διαλόγους για να έχω καλό τερματισμό. Δν το είχα κάνει στο witcher αυτό και είχα το πιό χάλια φινάλε.
#2 TheReaper (Level 23) 15/11/2021 18:59
Όταν θέλω να κάνω καμιά πλατίνα και δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω, τότε ψάχνω σε οδηγούς. Όπως με το AC2, υπάρχει το trophy "Street cleaner". Σε αυτό λέει ότι πρέπει να κρύψεις 5 πτώματα "in a bale of hay", κάτι το οποίο μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση γιατί τόσες ώρες gameplay, δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχω βάλει πτώματα σε άχυρα. Αλλά τελικά εννοούσε ότι πρέπει να τα βάλω στο ίδιο καρότσι με άχυρα και όχι γενικά σε άχυρα.
Notification