Press Start: Ποιο πιστεύετε ότι είναι το πιο υπερτιμημένο video game;

Hot
Press Start: Ποιο πιστεύετε ότι είναι το πιο υπερτιμημένο video game;

Press Start: Ποιο πιστεύετε ότι είναι το πιο υπερτιμημένο video game;

Η δημοφιλία δεν ισούται με ποιότητα.

Οι ομάδες προώθησης των εταιρειών ανάπτυξης στην προσπάθειά τους να αναδείξουν τα επερχόμενα games δημιουργούν ενθουσιασμό και υψηλές προσδοκίες στο κοινό. Το τελικό αποτέλεσμα μερικές φορές δικαιώνει τις υψηλές προσδοκίες, όμως τις περισσότερες φορές συμβαίνει το αντίθετο, με την πλειοψηφία να απογοητεύεται ενώ μερικοί πιστοί υποστηρικτές της εκάστοτε εταιρείας ανάπτυξης προσπαθούν να δουν την θετική πλευρά των πραγμάτων. Ο μεγάλος ενθουσιασμός που δημιουργείται από τις διαφημιστικές καμπάνιες και την αναμονή για την εκάστοτε κυκλοφορία, ειδικότερα εάν πρόκειται για κάποιο sequel δημοφιλούς video game, πολλές φορές κάνει το κοινό να εθελοτυφλεί αγνοώντας τα αρνητικά στοιχεία , τα οποία μπορεί να είναι η επανάληψη από προηγούμενες κυκλοφορίες, οι δυσλειτουργικές προσθήκες, το κακογραμμένο σενάριο και πολλά άλλα. Μερικά παραδείγματα θα μπορούσαν να είναι κάποια από τα Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Call of Duty ή Bioshock και φυσικά δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση την ποιότητα και την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στις περισσότερες κυκλοφορίες των παραπάνω σειρών, όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι κάποιες από τις κυκλοφορίες δεν στάθηκαν στο ύψος του ονόματός τους.

Οι φανατικοί υποστηρικτές των εν λόγω video games ενδεχομένως να διαφωνούν, δηλώνοντας πως κάθε μία κυκλοφορία προσφέρει κάτι μοναδικό, όμως για παράδειγμα παρά το ότι η ιδέα πίσω από το Assassin's Creed είναι εξαιρετική, η υλοποίησή της δεν συμβαδίζει απόλυτα. Το επαναλαμβανόμενο μοτίβο των αποστολών είναι εμφανές ακόμα και αν αλλάζει το τοπίο ή το σενάριο. Η βάση είναι ότι πρέπει να δολοφονηθούν κάποιοι υψηλά ιστάμενοι αξιωματούχοι. Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραβλέψω το Assassin's Creed: Black Flag το οποίο διαφοροποιείται από το σύνολο των προηγούμενων κυκλοφοριών και να αναγνωρίσω επίσης την προσπάθεια της Ubisoft να αλλάξει τροχιά με τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της, όμως σίγουρα κάποια από τα games που έβγαλε στην αγορά για εμένα είναι υπερτιμημένα ακόμα και αν η μεγάλη πλειοψηφία διαφωνεί. Εσείς ποιο πιστεύετε ότι είναι το πιο υπερτιμημένο video game; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να συζητήσουμε. Καλή εβδομάδα σε όλους.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Πιστεύετε ότι η EA έπρεπε ή δεν έπρεπε να αφήσει το όνομα "FIFA";
Ένας παίκτης του Pro Counter-Strike: Global Offensive αρνείται τους ισχυρισμούς πρώην συμπαίκτη του για στημένους αγώνες
Η Sony έριξε ban από το τουρνουά EVO στον Infiltration, Κορεάτη πρωταθλητή του Streeet Fighter

To πιο πρόσφατο user Blog
Του μικρού αδελφού από τον Professor_Severus_Snape 

Το πιο πρόσφατο user Review
Assassin's Creed Odyssey από τον Γιάννης Παπαστεργίου

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification