Press Start: Σας άρεσε η πρεμιέρα της σειράς The Last of Us;

Hot
Press Start: Σας άρεσε η πρεμιέρα της σειράς The Last of Us;

Press Start: Σας άρεσε η πρεμιέρα της σειράς The Last of Us;

Το πρώτο επεισόδιο άφησε υποσχέσεις.

Η πρεμιέρα της σειράς του HBO, The Last of Us, έγινε στις 15 Ιανουαρίου στην Αμερική, με το πρώτο επεισόδιο να είναι διαθέσιμο δωρεάν στο YouTube, όχι όμως και στην χώρα μας. Οι λάτρεις της gaming σειράς βρήκαν τρόπο, είτε με VPN είτε με άλλα μέσα, να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο και το μεγαλύτερο ποσοστό των υποστηρικτών φαίνεται να είναι πολύ ευχαριστημένοι με τα όσα υπόσχεται η τηλεοπτική σειρά. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μία από τις καλύτερες μεταφορές video game στην τηλεόραση καθώς η σειρά παραμένει πιστή στο video game, εμπλουτίζοντάς το μάλιστα με κινηματογραφικές σκηνές οι οποίες θα ήταν δύσκολο να δημιουργηθούν στο παιχνίδι. Το casting και η ποιότητα της παραγωγής αφήνουν θετική εντύπωση, όμως παραμένουμε επιφυλακτικοί καθώς ένα και μόνο επεισόδιο είναι πολύ μικρό δείγμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Μπορείτε να βρείτε το review της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us κάνοντας κλικ εδώ.

Προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειται για μία πολύ καλή προσπάθεια από το HBO να κάνει μία ποιοτική μεταφορά του The Last of Us στον τηλεοπτικό φακό, σεβόμενο το αυθεντικό lore και προσπαθώντας να μην εξοργίσει το κοινό με ανούσιες και αχρείαστες προσθήκες. Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν ώστε να πούμε με σιγουριά αν τελικά πρόκειται για μία επιτυχημένη μεταφορά, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρώτο επεισόδιο μας άφησε με πολλές υποσχέσεις. Εσάς σας άρεσε η πρεμιέρα της σειράς The Last of Us; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να συζητήσουμε. Καλή εβδομάδα σε όλους.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Ποιο είναι το χειρότερο game που παίξατε το 2022;
10 χρόνια μετά 9: Συνέντευξη - Ο πρώτος Έλληνας Kratos
10 χρόνια μετά: Το πάρτι μασκέ στο Superfly Cafe Bar

To πιο πρόσφατο user Blog
Η Asus ανακοινώνει την πρώτη 500Hz gaming οθόνη από τον KingLoi

Το πιο πρόσφατο user Review
Trek to Yomi από τον Frazzle

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification