Tony and 88 others have joined the group Cyberpunk 2077 3 days ago
John Mousoulis and 416 others have joined the group Τhe Witcher 3:Wild Hunt 3 months ago
Tony and 88 others have joined the group Cyberpunk 2077 4 months ago
Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Game of the Year 2023' στο φόρουμ. 4 months ago

Με κλειστά μάτια ψηφίζω Alan Wake 2. Το περίμενα πως και πως, αν και το Baldur's Gate 3 σαρώνει.
Για δώρο θα ήθελα το God of War Ragnarok. Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Greek Game of the Year 2023' στο φόρουμ. 4 months ago

Ψήφισα το Homeseek, αν και το Eresys είναι πολύ ωραίο επίσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis has a new avatar. 5 months ago
Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Naughty Dog: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 11 months ago

Απλά δώστε το μου!!

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Game of the Year 2022' στο φόρουμ. 1 year ago

ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ θα ψηφίσω God of War Ragnarok! To game είναι απλά επικό. (το δώρο που θα ήθελα είναι το WRC Generations για το PS5) :)

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Greek Game of the Year 2022' στο φόρουμ. 1 year ago

Το Westwood Shadows που το είδα φαίνεται πολύ καλό! 

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'League of Legends: Γενική Συζήτηση' στο φόρουμ. 2 years ago

Η Riot Games έκανε δωρεά ενάμιση εκατομμύριο δολάρια στο Los Angeles για τον κορωνοϊό
500 η εταιρεία και από 500 ο κάθε ιδρυτής της.

riot-games-hd-coronavirus-10-1585160667.jpg
Ο δήμαρχος του Los Angeles Eric Garcetti ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ότι η Riot Games και οι συνιδρυτές της, Brandon Beck και Marc Miller, έκαναν δωρεά ενάμιση εκατομμύριο δολάρια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Ο Garcetti ανακοίνωσε: "Έχουμε την ευλογία εδώ στο Los Angeles να έχουμε βιομηχανίες που όχι μόνο τροφοδοτούν την πόλη, αλλά την χώρα μας και την παγκόσμια οικονομία. Το gaming είναι μία από αυτές τις βιομηχανίες και μία από τις ηγετικές εταιρείας της βιομηχανίας είναι η Riot Games. Έχουν την έδρα τους στην πόλη μας και σήμερα η εταιρεία και οι ιδρυτές της έκαναν δωρεά πάνω από 800.000 δολάρια σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και 200.000 δολάρια στο λογαριασμό δωρεάς του δημάρχου για την καταπολέμηση του κορωνοϊού".

Η Riot Games διευκρίνισε λίγο αργότερα ότι το συνολικό ποσό είναι 1,5 εκατομμύριο δολάρια. 500.000 από την εταιρεία, 500.000 από τον Brandon Beck και 500.000 από τον Marc Miller. Από αυτά, τα 400 θα πάνε στην τράπεζα τροφίμων του Los Angeles, 200 στο ταμείο χρηματοδότησης του δημάρχου. Τα υπόλοιπα 900.000 δολάρια θα πάνε σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις του Los Angeles.

Σύμφωνα με την Riot Games, το προσωπικό των εγκαταστάσεων, της τροφοδοσίας και οι λογιστές δουλεύουν σε οκτάωρη βάση στα γραφεία της και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι από το σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Guild Wars 2' στο φόρουμ. 2 years ago

Το Guild Wars 2 στο Steam
Χωρίς μεταφορά χαρακτήρα.

guild-wars-2-steam-characters-1-1598431186.jpg
Η ArenaNet αποφάσισε να κυκλοφορήσει τo Guild Wars 2 και στο Steam, το δημοφιλέστερο online store για PC.

Το Guild Wars 2 θα έχει όλο το περιεχόμενο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το The Icrebrood Saga και τα expansions The Heart of Thorns και Path of Fire. Δυστυχώς οι λογαριασμοί που έχετε ήδη στο παιχνίδι με τους χαρακτήρες σας δεν θα μπορούν να γίνουν convert στο Steam, ούτε επιτρέπεται το ανάποδο.
youtu.be/Xaq9Q6Gk-os

Παράλληλα, η ArenaNet ετοιμάζει κι ένα τρίτο expansion, το End of Dragons, το οποίο θα σας στείλει στο νησί Cantha, το οποίο είναι απομονωμένο για πάνω από 200 χρόνια. Το expansion θα κυκλοφορήσει το 2021.
youtu.be/eAUFFMqR6Kc

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Guild Wars 2' στο φόρουμ. 2 years ago

Ο πρόεδρος της ArenaNet αποχωρεί και ιδρύει την δική του εταιρεία ανάπτυξης
Φήμες ήθελαν τον Mike O’Brien να δουλεύει πάνω σε ένα νέο Guild Wars.

Webpnet-resizeimage2024-79-1570272061.jpg
Ύστερα από 19 ολόκληρα χρόνια στην ArenaNet, ο πρόεδρος και συνιδρυτής της Mike O’Brien αποφάσισε να αποχωρήσει προκειμένου να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία. Η αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης, η οποία είναι γνωστή κυρίως από το Guild Wars 2, φαίνεται να χάνει ένα άκρως σημαντικό στέλεχος, χωρίς ωστόσο να έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποχώρηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επτά ακόμα developers φημολογείται ότι θα ακολουθήσουν τον O’Brien ενώ κάτι τέτοιο θα έχει συνέπειες και στην δημιουργία του νέου game της ArenaNet. Τα οκτώ συνολικά άτομα που αναμένεται να αποχωρήσουν από την ArenaNet, εργάζονταν πάνω σε ένα νέο Guild Wars, χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το εάν επρόκειτο για το Guild Wars 3.

Σε ένα post του στο website του Guild Wars 2 , ο O’Brien ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και community του Guild Wars, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει και τη δική του εταιρεία ανάπτυξης. Ο ίδιος απέδωσε την απόφασή του στο γεγονός ότι θέλει να εργαστεί πάνω σε μικρότερα games, ενώ δήλωσε ότι αρκετοί που θα αποχωρήσουν από την αμερικανική εταιρεία θα βρουν εργασιακή στέγη στο νέο του εγχείρημα.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Suicide Squad: Kill The Justice League' στο φόρουμ. 2 years ago

Suicide Squad: Kill the Justice League
Νέο open world Action-Adventure με Co-op από την Rocksteady.

suicide-squad-45-1598204294.jpg
Η Rocksteady Studios επιβεβαίωσε τις φήμες που την θέλουν να αναπτύσσει ένα παιχνίδι για το Suicide Squad.

Το Suicide Squad: Kill The Justice League, όπως ονομάζεται, αποτελεί ένα Third-Person Action-Adventure, το οποίο θα παίζεται είτε solo, είτε με 2-4 παίκτες μέσω Co-op. Αν παίζετε single-player, θα επιλέγετε όποιον από τους τέσσερις υπερήρωες επιθυμείτε, κάτι που θα ισχύει και στο multiplayer.

Κάθε υπερήρωας θα έχει τις δικές του κινήσεις με μια πληθώρα από abilities, ενώ το gameplay θα είναι open world. Θα περιπλανιέστε στη Metropolis και θα έχετε μια πληθώρα από όπλα, τα οποία θα διαθέτουν customizations, αλλά και skills τα οποία θα μαθαίνουν οι ήρωές σας όσο προχωρούν στις αποστολές τους.
youtu.be/2EVFYstVuVk

Όσον αφορά στο σενάριο, η ιστορία θα ακολουθεί τους Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang και King Shark , οι οποίοι θα πρέπει να αναλάβουν μια ακατόρθωτη αποστολή να σώσουν την Γη και να εξοντώσουν τους αντίπαλους Super Heroes της DC. Κάθε ήρωας που θα ελέγχετε θα έχει ένα θανατηφόρο εκρηκτικό στο κεφάλι του, άρα όλοι τους δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να συνεργαστούν μαζί και να επιτύχουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή, όπως μέλη της Task Force X της Amanda Waller.

Το Suicide Squad: Kill The Justice League θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5 και Xbox Series X.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification