Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Call of Duty: World War 2' στο φόρουμ. 13 hours 41 minutes ago

Το μελλοντικό πεδίο μάχης σας περιμένει.
call-of-duty-black-ops-4-review.jpg
Η σειρά Call of Duty έχει γίνει αντικείμενο αγάπης αλλά και αποστροφής από το μεγαλύτερο μέρος των φίλων τον FPS, καθώς σχεδόν όποιον και αν ρωτήσετε, θα έχει κάποιο CoD που αγαπά και κάποιο που μισεί. Το Call of Duty: Black Ops 4 προστίθεται στην λίστα των αμφιλεγόμενων games του franchise, καθώς οι δραστικές αλλαγές όπως η αφαίρεση single player campaign και η προσθήκη Battle Royale Mode δείχνουν πως η Treyarch προσπαθεί να επικεντρωθεί στις τάσεις της εποχής περισσότερο από όσο στο σεναριακό υπόβαθρο.

Ο Άγνωστος Πόλεμος

Η αφαίρεση του single-player campaign δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σεναριακή εξέλιξη στο Black Ops 4. Το πιο κοντινό πράγμα σε σενάριο είναι μια σειρά μικρών βίντεο για τις tutorial αποστολές του κάθε Specialist, οι οποίες είτε είναι ασύνδετες μεταξύ τους, είτε σχετίζονται με ένα εισαγωγικό βίντεο του οποίου η υπόθεση εκτυλίσσεται στο 2045 όπου μια ζάμπλουτη γυναίκα συγκεντρώνει τους καλύτερους στρατιώτες του κόσμου για να εκδικηθεί τον θάνατο της αδελφής της. Δεν υπάρχει κάποια λογική δικαιολογία για το ότι δεν δόθηκε παραπάνω προσοχή στην δημιουργία ενός campaign, εφόσον υπήρχε μια -έστω ρηχή- σεναριακή βάση, η Treyarch μπορούσε να “χτίσει” λίγο παραπάνω πάνω της. Ούτως ή άλλως, τα Call of Duty (και ειδικά τα νεότερα) δεν χαρακτηρίζονται από κάποιο “βαθύ” σενάριο.
Διαβάστε την συνέχεια του review κάνοντας κλικ

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Until Dawn' στο φόρουμ. 13 hours 42 minutes ago

Νέα games από τους δημιουργούς του Until Dawn
Πιθανότατα PS exclusives.

until-dawn-2-30-1542111013.jpg
Σε συνέντευξή του στο 4pda.ru, ο Pete Samuels, διευθυντής των Supermassive Games, δήλωσε ότι η εταιρεία του έχει ορισμένα PS exclusives στα σκαριά.

Ο Samuels δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η σχέση μας με την Sony είναι ακόμα άριστη. Δουλεύουμε σε ορισμένα PS-exclusives τα οποία δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Δεν μπορούμε να δώσουμε λεπτομέρειες για αυτά. Γενικά θα ήθελα να παρουσιάσω την δουλειά μας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό" για να καταλήξει ότι το The Dark Pictures θα κυκλοφορήσει σε διάφορες πλατφόρμες και δεν θα είναι PS exclusive.

Η φράση "PS-exclusives" προφανώς και υπονοεί ότι πέρα από το PS4 θα δούμε κάποιο exclusive της Supermassive Games και στο PS5, το οποίο ωστόσο δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Θυμίζουμε ότι η Supermassive αναπτύσσει το Shattered State ενώ υπάρχουν και φήμες για το Until Dawn 2.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Deus Ex: Mankind Divided' στο φόρουμ. 13 hours 45 minutes ago

Ο δημιουργός του Deus Ex θα ήθελε να αναπτύξει μια νέα έκδοση
Δηλώσεις του Warren Spector.

new-deus-ex-warren-spector-80-1542110194.jpg
Ο Warren Spector, δημιουργός του αρχικού Deus Ex, δήλωσε ότι θα ήθελε να αναπτύξει μια νέα έκδοση για την σειρά κάποια στιγμή.

Στα τέλη της δεκαετίας τ'υ 90, ο John Romero, δημιουργός του Doom, έδωσε στον Spector δουλειά στην εταιρεία ανάπτυξης Ion Storm, όπου και ο game designer δημιούργησε το Deus Ex. Τα Human Revolution και Mankind Devided δεν αναπτύχθηκαν από τον Warren Spector. Έτσι, σε συνέντευξή του, ο Spector δήλωσε: "Αν ρωτήσετε την γυναίκα μου, ούρλιαζα εκνευρισμένος στο μεγαλύτερο διάστημα του Human Revolution καθώς υπήρχαν 3-4 πράγματα τα οποία θα είχα φτιάξει διαφορετικά και που με ενοχλούν".

Ο Spector ανέφερε συγκεκριμένα ότι υπήρχε το modal cover system, ένα σύστημα κάλυψης για το οποίο δεν τρελάθηκε τόσο, αφού ο παίκτης κρύβεται και ο developer φτιάχνει την A.I. αρκετά έξυπνη ώστε να το γνωρίζει αυτό. Ο Spector πρόσθεσε ότι: "Οι developers δεν έδωσαν στο χρήστη ένα δωρεάν όπλο και ακόμα και το να κλωτσήσεις έναν εχθρό απαιτεί ενέργεια. Το A.I. δεν έκανε σωστό time out, δηλαδή όταν αποτύγχανες σε stealth, θα έπρεπε να βγάλεις πυροβολώντας την υπόλοιπη αποστολή. Όσο για τα boss battles, ενώ εκπαιδευόσουν ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να λύσεις προβλήματα, στα bosses έπρεπε απλά να τα σκοτώσεις. Πάντως, όταν έφτασα στο τέλος ένιωσα ότι έζησα μια εμπειρία Deus Ex. Οι developers σεβάστηκαν όσα φτιάξαμε στο αρχικό παιχνίδι και έκαναν καλή δουλειά, με εξαίρεση κάποια πράγματα που με εκνεύρισαν".

Το Mankind Divided μας αφήνει με ένα cliffhanger στο τέλος του, κάτι που σημαίνει ότι ένα νέο Deus Ex είχε σχεδιαστεί. Απλά η σειρά "πάγωσε" λόγω των απογοητευτικών πωλήσεών της. Αυτή τη στιγμή ο Spector δουλεύει για το Underworld Ascendant στην Otherside Entertainment, ένα Dungeon Crawler που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, αλλά και για το System Shock 3. Άραγε υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Spector να αναπτύσσει ένα μελλοντικό Deus Ex;

"Θα δούμε. Θα μπορούσα να φτιάξω άλλο ένα Deus Ex κατευθείαν. Λατρεύω τον κόσμο του και το gameplay του, αλλά μην έχετε σασπένς για κάτι τέτοιο". Η Square Enix έχει τα δικαιώματα της σειράς και μένει να δούμε τι θα αποφασίσει για τυχόν μελλοντική έκδοση.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Hitman Season 2' στο φόρουμ. 13 hours 46 minutes ago

Παίξτε το Hitman 2 Prologue δωρεάν
Πάρτε μια ιδέα από το παιχνίδι μέσω του demo.

Το Hitman 2 κυκλοφόρησε από σήμερα για PC, PS4 και Xbox One, επομένως αν θέλετε να το αποκτήσετε υπάρχει κλασικά το Prologue demo, το οποίο και μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν.

Παίξτε το ξεκίνημα του παιχνιδιού και πάρτε μια ιδέα απ' το Hitman 2 από τα παρακάτω links:
- Hitman 2 Prologue για PC: Δεν καταφέραμε να βρούμε το download link παρότι η Io Interactive ισχυρίζεται ότι υπάρχει στο Hitman.com/Free.
- Hitman 2 Prologue για PS4
- Hitman 2 Prologue για Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'PlayerUnknown's Battlegrounds' στο φόρουμ. 13 hours 47 minutes ago

Το PUBG στο PS4
Αναρτήθηκε διαφήμιση στο PSN.

Διαφήμιση του PUBG εντοπίστηκε στο PlayStation Store, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Reddit.
pubg-ps4-advertisement-54-1542110534.jpg
Προφανώς η κυκλοφορία του στο PS4 θεωρείται δεδομένη και μένει να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία, αλλά και το αν θα γίνει τον Δεκέμβριο, έστω σε alpha ή beta έκδοση.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Sunset Overdrive (Xbox One)' στο φόρουμ. 13 hours 49 minutes ago

Το Sunset Overdrive στα PC
Το Amazon αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας.


Το Amazon αποκάλυψε ότι το Sunset Overdrive θα κυκλοφορήσει στα PC στις 16 Νοεμβρίου και θα κοστίζει 20 ευρώ.

Το publishing έχει αναλάβει η THQ Nordic σε συνεργασία με την Microsoft, η οποία υπέγραψε φέτος συμφωνία με την δεύτερη για να διανέμει τα games της στο Steam και σε retail εκδόσεις. Αυτό αφορά και το ReCore Definitive Edition.

Η έκδοση του Sunset Overdrive για PC θα περιλαμβάνει και τα DLC Mystery of Mooil Rig και Dawn of the Rise of the Fallen Machines. Αναμένουμε την τελική επίσημη διαβεβαίωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Pokemon GO' στο φόρουμ. 13 hours 50 minutes ago

Ταινία Pokemon: Detective Pikachu
Tο πρώτο τρέιλερ με την φωνή του Ryan Reynolds.

Η The Pokemon Company έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας.

Δείτε τον Pikachu τον οποίο και υποδύεται ο Ryan Reynolds, αλλά και άλλους γνωστούς χαρακτήρες Pokemon από την πρώτη γενιά.
youtu.be/1roy4o4tqQM

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Just Dance 2019' στο φόρουμ. 13 hours 51 minutes ago

Το Just Dance 2019 έστελνε μηνύματα για συνδρομή στο kids mode
Η Ubisoft απολογήθηκε μετά από παράπονα των γονιών ενός εξάχρονου παίκτη.

just-dance-2019-subscription-messages-kids-mode-88-1542055286.jpg
To Just Dance 2019 έχει εισάγει μια συνδρομητική υπηρεσία και μια ετήσια χρέωση προκειμένου να παρέχει πρόσβαση σε κάποιο μέρος του περιεχομένου του.

Μια μητέρα παραπονέθηκε στο reddit ότι το παιχνίδι έστελνε επανελειμμένα μηνύματα στον εξάχρονο γιό της ζητώντας συνδρομή προκειμένου να παιχτούν ορισμένα κομμάτια που φαίνονταν στα menu. To παράπονό της ωστόσο εστιάζει στο ότι τα μηνύματα αυτά στέλνονταν ενώ το παιχνίδι λειτουργούσε σε kids mode, το οποίο σύμφωνα με την Ubisoft αποτελεί ένα ασφαλές περιβάλλον για να χορεύουν και να διασκεδάζουν παιδιά.

Το Eurogamer ήρθε σε επαφή με την Ubisoft για το συγκεκριμένο ζήτημα και η εταιρεία απάντησε πως συνειδητοποίησε ότι "η διαφορά του τι περιλαμβάνεται μέσα στην κασέτα/δίσκο και το τι είναι μέρος της συνδρομητικής υπηρεσίας στο kids mode μπερδεύει μερικούς παίκτες", ότι δεν σκόπευε σε καμία περίπτωση να δημιουργήσει κάποιο άβολο κλίμα για τους γονείς, ότι "συνει" και ότι θα φροντίσει να λύσει το ζήτημα το συντομότερο δυνατό.Το Just Dance 2019 κυκλοφορεί για PS4, Xbox One, Switch, PS3, Xbox 360, Wii U, ακόμα και το παλιό Wii.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Street Fighter 5' στο φόρουμ. 13 hours 52 minutes ago

Τυφλός παίκτης νικά τον "The Master" Ryu στο Street Fighter V
Προσπάθησε μόλις δύο φορές.
blind-player-defeats-master-ryu-street-fighter-v-48-1542050691.jpg
Αρκετοί φίλοι των Fighting δυσκολεύονται να νικήσουν την "The Master" εκδοχή του Ryu στο Street Fighter V: Arcade Edition.

Ωστόσο, ο Ολλανδός παίκτης με το ψευδώνυμο BlindWarriorSven δεν φάνηκε να δυσκολεύεται, παρά το γεγονός ότι είναι τυφλός από τα 6 του χρόνια. Αφού έχασε την όρασή του, συνειδητοποίησε ότι μπορεί να παίξει ακόμα Street Fighter II, μιας και οι κινήσεις των χαρακτήρων κα΄νουν διαφορετικούς ήχους και έτσι έπαιζε χρησιμοποιώντας μόνο την ακοή του.

Ο "The Master" Ryu είναι μια πιο δυνατή εκδοχή του γνωστού μαχητή της σειράς Street Fighter με εξαιρετικά μεγάλο βαθμό δυσκολίας και προκειμένου να τον πολεμήσει κανείς θα πρέπει να ξοδέψει 1000 "fight money", το currency του Street Fighter V. O BlinWarriorSven διάλεξε τον Ken αν και έχασε τον πρώτο αγώνα, κατάφερε να νικήσει στην δεύτερη προσπάθεια μέσα σε 52 δευτερόλεπτα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις μάχες του BlindWarriorSven με τον "The Master" Ryu στο παρακάτω βίντεο:
youtu.be/K8wy_hCiSiE

To Street Fighter V: Arcade Edition κυκλοφορεί για PC και PS4.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Xbox Game Pass' στο φόρουμ. 13 hours 53 minutes ago

Τα games του Xbox Game Pass: Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2018
Προστέθηκε και mobile app.

16 Νέα games και mobile app] Ανακοινώθηκαν 16 νέα games για το Xbox Game Pass.

Η σημαντικότερη προσθήκη είναι αδιαμφισβήτητα το PlayerUnknown's Battlegrounds. Ακολουθεί η πλήρης λίστα με τα ανακοινωμένα μέχρι στιγμής games:

PlayerUnknown's Battlegrounds (12 Νοεμβρίου)
Thief of Thieves (12 Νοεμβρίου)
Agents of Mayhem (22 Νοεμβρίου)
MXGP3 (22 Νοεμβρίου)
Thomas Was Alone (22 Νοεμβρίου)
Hellblade: Senua's Sacrifice (Δεκέμβριος)
Ori and the Blind Forest (Δεκέμβριος)
Kingdom Two Crowns (Δεκέμβριος)


Επίσης, η Microsoft ανακοίνωσε πως θα προστεθούν τα παρακάτω games στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους:

Aftercharge
Supermarket Shriek
Mutant Year Zero
Pathologic 2
The Good Life
Secret Neighbor
Ori and the Will of the Wisps
Void Bastards


Επιπλέον, από σήμερα είναι διαθέσιμο και το mobile app του Xbox Game Pass σε Android και iOS, μέσω του οποίου θα μπορείτε να ψάχνετε και να κατεβάζετε στην κονσόλα σας games της υπηρεσίας.Το Xbox Game Pass έχει πάνω από 100 διαθέσιμα games με συνδρομή 10 ευρώ τον μήνα.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Battlefield 1' στο φόρουμ. 13 hours 56 minutes ago

Ανακωχή στο Battlefield 1
Ως ένδειξη σεβασμού στην επέτειο της λήξης του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Χθες συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την λήξη του Α' παγκοσμίου Πολέμου, μιας τρομακτικής σύρραξης με μεγάλο αντίκτυπο στην ανθρωπότητα.

Μερικοί παίκτες του Battlefield 1 αποφάσισαν να τιμήσουν την επέτειο αυτή, αφήνοντας τα όπλα τους και στεκόμενοι σε μια παραλία. Ωστόσο, όπως είναι φυσικό στα περισσότερα multiplayer games, δεν συμμερίστηκαν όλοι την στάση αυτή και ύστερα από λίγη ώρα ξεκίνησαν ξανά οι πυροβολισμοί. Παρ' ολ' αυτά, ήταν μια όμορφη ένδειξη σεβασμού. Μπορείτε να δείτε στιγμυότυπα από την ανακωχή του Battlefield 1 στην αντίστοιχη ανάρτηση στο reddit.

To Battlefield 1 κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Hitman Season 2' στο φόρουμ. 13 hours 56 minutes ago

Hitman 2 Collector's Edition
Με τόσα συλλεκτικά μην κάνετε...την πάπια!

hitman-2-collectors-edition-28-1542042383.jpg
Το Hitman 2 κυκλοφορεί από αύριο και η Collector's Edition του έχει ένα σωρό αξιόλογα συλλεκτικά.

Αναλυτικά η συγκεκριμένη έκδοση που κοστίζει 118 ευρώ για PC ή 136 ευρώ για PS4 και Xbox One περιέχει:
- Το συλλεκτικό briefcase του Agent 47. Ένα βαλιτσάκι με ηχομονωτικό ρικοφόν όπου εκτός από την συλλεκτική μπορείτε να κρύψετε...μέχρι και όπλο!
- Μία συλλεκτική σφαίρα Hitman 2.
- Ένα παπάκι-βόμβα Hitman 2 (ευτυχώς δεν σκάει) για την...μπανιέρα σας.
- Ένα συλλεκτικό νόμισμα.
- Το παιχνίδι σε steelbook.
- Το Hitman: Sniper Assassin, ένα πακέτο αποστολών για Single-Player και Co-op.
- Όλα τα expansions και άφθονα DLC που περιέχουν επιπλέον αντικείμενα.

Δείτε την παρουσίασή μας:
youtu.be/JRZ11eiNHKo

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Xbox One: Backwards compatibility με Xbox/Xbox 360' στο φόρουμ. 13 hours 57 minutes ago

Xbox One backwards compatibility
Προστίθεται η τριλογία Final Fantasy XIII.

final-fantasy-xiii-backwards-compatibility-82-1542041365.jpg
Αύριο θα προστεθούν στο backwards compatibility τα Final Fantasy XIII, Final Fantasy XIII-2 και Lightning Returns: Final Fantasy XIII. Επίσης, το Civilization Revolution που είναι ήδη στην υπηρεσία, θα λάβει αναβαθμίσεις για το Xbox One X.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Πωλήσεις σε games και κονσόλες' στο φόρουμ. 13 hours 59 minutes ago

UK Charts Top 40: 5/11-10/11/18
Το Red Dead Redemption 2 στην πρώτη θέση, για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα.


Στο Top 40 των πωλήσεων των games στη Μ. Βρετανία για την εβδομάδα που μας πέρασε, το αριστουργηματικό western της Rockstar διατηρεί τη θέση του στην κορυφή από την ημέρα της κυκλοφορίας του. Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, η πρώτη τετράδα θα παραμείνει αναλλοίωτη.

Αναλυτικά τα Τop 40:


1) RED DEAD REDEMPTION 2
2) CALL OF DUTY: BLACK OPS 4
3) FIFA 19
4) FORZA HORIZON 4
5) MARVEL'S SPIDER-MAN
6) MARIO KART 8 DELUXE
7) CRASH BANDICOOT N.SANE TRILOGY
8) ASSASSIN'S CREED ODYSSEY
9) LEGO HARRY POTTER COLLECTION
10) LEGO DC SUPER-VILLAINS
11) SUPER MARIO PARTY
12) SUPER MARIO ODYSSEY
13) FOOTBALL MANAGER 2019
14) MINECRAFT
15) GRAND THEFT AUTO V
16) WWE 2K19
17) DIABLO III: ETERNAL COLLECTION
18) SHADOW OF THE TOMB RAIDER
19) DOOM
20) CARNIVAL GAMES
21) PLAYSTATION VR WORLDS
22) SONIC MANIA PLUS
23) LEGO THE INCREDIBLES
24) MARIO KART 7
25) FORZA MOTORSPORT 7
26) THE LEGEND OF ZELDA: BREATH OF THE WILD
27) THE ELDER SCROLLS ONLINE: MORROWIND
28) LEGO MARVEL SUPER HEROES 2
28) MARIO TENNIS ACES
30) HELLO NEIGHBOR
31) MINECRAFT: PLAYSTATION EDITION
32) JURASSIC WORLD: EVOLUTION
33) ROCKET LEAGUE: COLLECTORS EDITION
34) TEKKEN 7
35) PROJECT CARS 2
36) SPLATOON 2
37) MINECRAFT: XBOX EDITION
38) PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
39) JUST DANCE 2019
40) EA SPORTS UFC 3

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Fallout 76' στο φόρουμ. 14 hours ago

Fallout 76: Αδύνατη η απεγκατάσταση από PC
Για τους χρήστες της beta που δεν έχουν πρόσβαση στην πλήρη έκδοση.

falloutbab-92-1542032672.jpg

Ενώ η beta του Fallout 76 τελείωσε, η διαμονή της στα PC σας πιθανώς να διαρκέσει λίγο ακόμη. Αρκετοί χρήστες αντιμετωπίζουν δυσκολία στην απεγκατάσταση του παιχνιδιού από τα PC τους, καθώς φαίνεται ότι το γεγονός ότι δεν έχουν αποκτήσει πρόσβαση στην πλήρη έκδοση, τους εμποδίζει να προχωρήσουν με τη διαδικασία.

Διάφοροι χρήστες του reddit αναφέρουν πως όταν επιχειρούν να απεγκαταστήσουν το νέο Fallout game, εμφανίζεται pop up από τον Bethesda.net Launcher που τους παροτρύνει να κάνουν log in στο λογαριασμό τους. Αφού γίνει αυτό και το status είναι πλέον “online”, επιχειρούν ξανά το uninstall, αλλά ένα μήνυμα που λέει ότι "δεν έχετε πρόσβαση σε αυτό το game" τους απαγορεύει να προβούν σε απεγκατάσταση.

Το prompt σας ρωτά επίσης εάν είστε "συνδεδεμένοι στον Bethesda.net λογαριασμό σας που σχετίζεται με την αγορά αυτού του game", αλλά ένα απλό log out – log in δε φαίνεται να δίνει τη λύση. Δεν είναι ξεκάθαρο το αν οι κάτοχοι του Fallout 76 θα έχουν τελικά τη δυνατότητα να το διαγράψουν, όταν η πλήρης έκδοση κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου, αν και γενικά αναμένουμε ότι θα μπορούν.

Αν πήρατε μέρος στην beta και σκοπεύετε να παίξετε την ημέρα κυκλοφορίας, έχετε υπόψη ότι το ήδη εγκατεστημένο game θα αναβαθμιστεί σε πλήρη έκδοση (εφόσον το έχετε αγοράσει) και η πρόοδός σας μεταφέρεται αυτόματα επίσης, οπότε αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε με τον ίδιο χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification