Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'League of Legends: Runeterra' στο φόρουμ. yesterday

Riot Games απέκτησε 9 trademarks για το Legends of Runeterra, τα οποία κατοχυρώθηκαν το trademark L τα οποία είναι 9 στο σύνολο και πάρθηκαν πέρυσι τον Οκτώβριο.

Το Runeterra είναι το όνομα του κόσμου στον οποίο διαδραματίζεται το League of Legends. Μπορεί να είναι ένα spin-off, ένα TV show ή ακόμα και μία ταινία καθώς τα trademark καλύπτουν μία μεγάλη ποικιλία. Μπορεί η Riot να μην είναι ευχαριστημένη με ένα επιτυχημένο esport παιχνίδι και να αναζητά το επόμενο. Οτιδήποτε και να είναι, η Riot αρχικά πρέπει να κοιτάξει τα θέματα που απασχολούν τόσο το community αλλά και τις εργασιακές συνθήκες που καλούνται να ανταπεξέλθουν οι γυναίκες. Σίγουρα αυτό που θα ευχαριστούσε πολλούς είναι από την ημέρα κυκλοφορίας του νέου πιθανού τίτλου, να υπήρχαν ξεκάθαρες ποινές για τους toxic παίχτες

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis δημιούργησε ένα νέο θέμα ' League of Legends: Runeterra' στο φόρουμ. yesterday

Legends of Runeterra: League of Legends Card game
Ανακοινώθηκε και επίσημα.

league-of-legends-draven-29-1571223171.jpg

Η Riot Games ανακοίνωσε και επίσημα το Legends of Runeterra, ένα Card game στον κόσμο του League of Legends, με τους γνώριμους σε όλους μας champions.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση PAX Aus 2019. Οι Champions και οι κάρτες αφορούν τις έξι βασικές περιοχές της Runeterra (Demacia, Noxus, Ionia, Piltover & Zaun, Freljord και Shadow Isles). Το mana σας αυξάνεται σε κάθε turn, όπςω και στο Hearthstone. Το Mana σας επιτρέπει να παίξετε με creatures και champions, που έχουν τα κλασικά στατιστικά attack και defense που συναντάμε σε card games, καθώς επίσης και abilities ή buffs που καθορίζουν πως θα συμπεριφερθούν στη μάχη. Μπορείτε φυσικά να επιτεθείτε και στο Nexus (βάση) του αντιπάλου και αν την κατεβάσετε στο 0 να κερδίσετε το ματς.

Τα παιχνίδια στο Legends of Runeterra θα διαρκούν 15-20 λεπτά. Υπάρχουν διάφορες διαφοροποιήσεις σε σχέση με άλλα Card games, όπως για παράδειγμα στο damage που κάνετε στο Nexus. Τα spells κάνουν direct damage, αλλά χρησιμοποιούν διαφορετικό mana pool από τις κάρτες χαρακτήρων, ενώ μπορούν να γίνουν counter. Κάποια spells είναι γρήγορα και άλλα αργά και γίνονται queue στη μέση του πεδίου μάχης (με γύρους). Στόχος σας είναι επίσης να δημιουργήσετε συνεργασίες μεταξύ των champions, όπως γίνεται σε card games τύπου Magic The Gathering. Για παράδειγμα, ένας champion μπορεί να κάνει level up αν επιτύχετε έναν αριθμό από damage στους εχθρούς σας, ενώ με άλλους champions μπορείτε να κάνετε target πολλαπλούς εχθρούς. Σε κάθε level up κερδίζετε νέα abilities χωρίς να χαλάσετε resources.


Το Legends of Runeterra αναμένεται να έχει απήχηση στους fans του League of Legends και θα προσπαθήσει να μπει "σφήνα" στην πρωτιά του Hearthstone. Στο deckbuilding δεν υπάρχουν τυχαία card packs που μπορείτε να αγοράσετε με χρήματα (προς το παρόν), αλλά μπορείτε να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα σε wild cards τις οποίες αλλάζετε με όποια θέλετε από το deck σας. Επισης, υπάρχουν περιορισμοί στις εβδομαδιαίες αγορές, ενώ υπάρχουν και quests για να κάνετε level up και να ξεκλειδώσετε νέες κάρτες. Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε skins με πραγματικά χρήματα.

Κάντε προ-εγγραφή για να σας έρθει κωδικός για το παιχνίδι και να μπορέσετε να παίξετε την closed beta. Μέσα στο 2020 αναμένεται μια μεγαλύτερη beta. Το Legends of Runeterra θα κυκλοφορήσει σε PC και Mac.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'League of Legends: Γενική Συζήτηση' στο φόρουμ. yesterday

Το League of Legends στις κονσόλες και τα κινητά
Έρχεται το 2020.

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι το League of Legends θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες και τα κινητά.

Θα ονομάζεται League of Legends: Wild Rift. Δείτε το πρώτο βίντεο της Riot Games, το οποίο παραδόξως έλαβε θετική ανταπόκριση, σε αντίθεση με το Diablo για κινητά της Blizzard.

youtu.be/0YdOIx-k2vI

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Οι Users του μήνα' στο φόρουμ. yesterday

Game & Users του μήνα: Σεπτέμβριος 2019
Η πρωτιά της Microsoft και οι Users που ξεχωρίσατε.Η ψηφοφορία για το Game of the Month και τους Users του μήνα ξεκινάει κάθε 25 του μήνα στο subforum "Versus" του GameWorld και ολοκληρώνεται την πρώτη ημέρα του επόμενου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Game of the Month
Το Gears 5 ήταν το παιχνίδι του μήνα σύμφωνα με τις ψήφους σας. Το απόλυτο Third-Person Shooter της The Coalition ξεχώρισε ανάμεσα στα ποδοσφαιράκια Fifa και Pro και άλλα αξιόλογα games.

User του μήνα
O Ευάγγελος Παντελάκης (Blood Prince) ήταν user του μήνα καθώς βρισκόταν παντού στον σχολιασμό των άρθρων και στο Forum. Τα συγχαρητήριά μας!


User review του μήνα
Ο Παναγιώτης Μπόρος (Astro) ξεχώρισε καθώς πήρε τον τίτλο του User Reviewer με το review του για το Assassin's Creed Unity.


Blogger του μήνα
Ο Παναγιώτης Τσιάτσος (Professor Severus Snape) αναδείχθηκε Blogger του μήνα με το blog του Sam Fischer: Hunter Hunted.

Άλλα αποτελέσματα
- Το άρθρο του μήνα είναι το review του Gears 5 από τον Γιάννη Μοσχονά.
- Συντάκτης του μήνα: Για αυτό τον μήνα η Χριστιάνα Θάνου είχε τις περισσότερες ψήφους σας για την παρουσία της στο Tokyo Game Show!
- Βίντεο του μήνα: Η συνέντευξη για το Control της Χριστιάνας βγήκε πρώτη σε ψήφους.
youtu.be/lNcoJlpNFAE

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Star Wars: Battlefront 2' στο φόρουμ. yesterday

Ξόδεψε 150.000 δολάρια για παιχνίδι Transformers στο κινητό του
Δεν αγόραζε ένα Transformer καλύτερα;

Transformers20Earth20Wars-100-1571170759.jpg
Κατά την διάρκεια της έκθεσης Asia-Pacific, ο Henry Fong, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Yodo1 και ο Dylan Bevis, ιδρυτής της Featherweight Games, μίλησαν για το πως τα free-to-play games πρέπει να έχουν καλό σχεδιασμό στο monetisation, αρχής γενομένης από το στάδιο σχεδιασμού τους και όχι αργότερα.

Ο Fong μίλησε στο κοινό για το Rodeo Stampede, ένα free-to-play παιχνίδι που έχει πάνω από 100 εκατομμύρια downoads, οι χρήστες που έχουν ξοδέψει τα περισσότερα έχουν δώσει κάτι εκατοντάδες ευρώ. Στην περίπτωση όμως του mobile game Transformers: Earth Wars, υπάρχει χρήσης που ξόδεψε μόνος του 150.000 δολάρια!

Πως το κατάφεραν όμως αυτό οι developers;
Η Yodo1 είχε ένα software που τους επέτρεπε να κάνουν αυτόματο moderation σε διάφορα Community από mobile gamers και να δημιουργήσουν ένα δίκτυο machine learning που ανέλυε την συμπεριφορά των παικτών και πόσες ώρες ξόδευαν σε κάθε παιχνίδι, ώστε να προβλέψουν ποιοι παίκτες θα ξοδέψουν τα περισσότερα.

Το συγκεκριμένο bot εντόπιζε τέτοιους λάτρεις μικροσυναλλαγών με ακρίβεια 87%, αλλά ο Fong πρόσθεσε ότι οι developers μπορούν να βελτιώσουν την ακρίβεια έως και κατά 95%! Για τις ανάγκες της έρευνας χρειάστηκαν δυόμιση χρόνια, ώστε να φτιαχτεί η λογική που διάφορα πακέτα monetisation θα απευθύνονταν σε διαφορετικά είδη παικτών. Από την άλλη όμως, η εταιρεία δεν προχώρησε στο τελικό στάδιο γιατί φοβόταν αντιδράσεις από τους παίκτες που θα έβλεπαν διαφορετικές τιμές σε κάθε πακέτο, ανάλογα με το εισόδημα και τα γούστα τους, κάτι που δεν θα ήταν δίκαιο. "Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια περίσταση στην οποία διαφορετικοί άνθρωποι θα δίνουν διαφορετικά χρήματα για το ίδιο πράγμα" κατέληξε ο Fong.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'PUBG (PlayerUnknown's Battlegrounds)' στο φόρουμ. yesterday

Το PUBG θα απαγορευτεί και στο Μπουτάν
Ξανά τέσσερις οι χώρες που το απαγορεύουν.

pubg-couple-bhutan-78-1571167261.jpg
Μετά την απαγόρευση του PUBG στην Ινδία, το Ιράκ και την Ιορδανία, άλλη μία χώρα πρόκειται να απαγορεύσει το PUBG.

Ο λόγος για το Μπουτάν, το οποίο συνορεύει με το Νεπάλ, όπου το PUBG είχε απαγορεύτει πριν από μερικούς μήνες, αλλά τελικά η απαγόρευσή του ανεστάλη. Ωστόσο, η γειτονική σε αυτό χώρα ετοιμάζεται να ορίσει απαγόρευση, τόσο στο PUBG, όσο και στο PUBG Mobile, διότι θεωρεί ότι ωθούν τους νέους να ασκήσουν βία και εθίζονται.

Το Υπουργείο τηλεπικοινωνιών και ΜΜΕ της χώρας έχει ήδη δώσει εντολή στους Internet Service Providers του Μπουτάν να μπλοκάρουν το παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Nintendo: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. yesterday

Χειμερινά πουλόβερ από την Nintendo
Ντυθείτε με αδερφούς Mario και Pikachu.

nintendo-jumpers-39-1571160824.jpg
Η Nintendo ανακοίνωσε τα επίσημα πουλόβερ της για τα φετινά Χριστούγεννα.

Είναι διαθέσιμα στο Geek Store σε τρία σχέδια. Θα βρείτε τους χαρακτήρες Mario-Luigi, πριγκίπισσα Peach και Pikachu. Τα φούτερ είναι unisex σε διαστάσεις από 2XS μέχρι 4XL. Το ύφασμά τους είναι 100% πλεκτό για να ζεσταίνεστε τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Η τιμή του κάθε πουλόβερ ανέρχεται σε 40 λίρες αγγλίας. Ακόμη δεν είναι όλα τα μεγέθη διαθέσιμα, καθώς κάποια θα εμφανιστούν στα μέσα Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Google Stadia' στο φόρουμ. yesterday

Google Stadia: Περίοδος κυκλοφορίας και τιμή συνδρομής
Ανακοινώθηκε η ακριβής ημερομηνία.

Η Google ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την υπηρεσία Stadia στις 19 Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι αρχικά θα το δούμε σε 14 χώρες, καθώς ο υπόλοιπος κόσμος θα ακολουθήσει αργότερα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια εκδήλωσης της Google για το Google Pixel 4. Παράλληλα, ενημερωθήκαμε ότι θα υπάρξει και Google Stadia Founder's Edition, η οποία θα λανσαριστεί επίσης στις 19 Νοεμβρίου, με κόστος 130 ευρώ. Θα περιλαμβάνει ένα μπλε controller (limited edition), το Chromecast Ultra, τρίμηνη συνδρομή στο Google Stadia, early access και τρίμηνη συνδρομή Buddy Pass του Stadia Pro για φίλο σας.
youtu.be/cW3HJLgVL14

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Cinema: Νέες ταινίες' στο φόρουμ. yesterday

Terminator: Dark Fate
Νέο τρέιλερ με την Sarah Connor να βγάζει τον βαρύ οπλισμό.

Στο νέο βίντεο του Terminator: Dark Fate, η Sarah Connor βγάζει...βαρύ οπλισμό και εκτοξεύει ρουκέτα σε Terminator.

Απολαύστε το παρακάτω:
youtu.be/0qMAsRuaMNw

Η ταινία Terminator: Dark Fate αναμένεται στις αίθουσες στα τέλη της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Epic Games: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. yesterday

O co-founder της Devolver Digital υπερασπίζεται το Steam
Όσον αφορά την κόντρα του με το Epic Games Store.

Gaene-Struthers-PAX-Interview-Steam-Epic-Store-GameWorld-82-1571142311.jpg
Μια από τις μεγαλύτερες συγκρούσεις που έχουν προκαλέσει τον διχασμό των gamers παγκοσμίως, είναι η κόντρα μεταξύ του Steam και του νεοεισελθέντα στον χώρο των online υπηρεσιών, Epic Games Store.

Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της Epic αποφάσισε να ακολουθήσει την τακτική της κυκλοφορίας exclusive games. Εταιρίες όπως η Ubisoft έπαψαν να κυκλοφορούν τα παιχνίδια τους μέσω του Steam και αφιερώθηκαν αποκλειστικά στο Epic Games Store. Βασικότερος λόγος των αποφάσεων αυτών είναι ότι η Epic προσφέρει στους developers το 88% των κερδών από τις πωλήσεις του παιχνιδιού. Αντίθετα το Steam μοιράζεται τα κέρδη πολύ πιο περιορισμένα, δίνοντας στις εταιρίες αναπτυξης εισοδήματα ύψους 30%. Η Ubisoft μετά την απόφαση της να μετακομίσει τα αποκλειστικά της δικαιώματα στην Epic, είχε δηλώσει πως η μοιρασιά τύπου 70/30 με το Steam, ήταν εκτός λογικής.

Τώρα o συνιδρυτής της εταιρίας ανάπτυξης από την Αυστραλία, Devolver Digital αποφάσισε να υπερασπιστεί την θέση του Steam, το οποίο ο ίδιος θεωρεί ότι συνήθως φαίνεται σαν τον κακό χαραχτήρα της υπόθεσης. Συγκεκριμένα ο Graeme Struthers δήλωσε στο Gamespot: " H συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος δεν έχει γίνει σωστά κατά την γνώμη μου."

Ο ίδιος δήλωσε πως τα παιχνίδια της εταιρίας του δημοσιεύονται στο Steam εδώ και μια δεκαετία, ενώ ένα μεγάλος μέρος της επιτυχίας της εταιρίας του το οφείλει σε αυτούς. Επιπλέον θεωρεί ότι το Steam άλλαξε την ιστορία του PC Gaming. Επίσης αναφέρθηκε και στον τρόπο πληρωμών που ακολουθεί το Steam, ανταμείβοντας τις εταιρίες με μηνιαία κεφάλαια από τα κέρδη τους, κάτι που δεν συμβαίνει σε όλα τα Online καταστήματα, όπως υποστήριξε ο Graeme. " Κάθε μήνα πληρωνόμαστε με μεγάλη συνέπεια και ακρίβεια. Πριν από το Steam τα κέρδη των από τα παιχνίδια ήταν 25% και αυτό εάν ήσουν από τους τυχερούς. Η μοιρασιά του 70/30 ήταν μια πρωτοποριακή κίνηση σε οποιονδήποτε τομέα. Αυτό οδήγησε στην επαναδιαπραγμάτευση των καταστημάτων με τους developers. Εάν κάποιος πρόσφερε περισσότερα χρήματα με ταχύτερη συχνότητα τότε μπορείς να συμφωνήσεις και με καλύτερους όρους."

Εν το μεταξύ ο Graeme ανέφερε ότι αυτό που κάνει η Epic δεν βοηθά και τόσο την βιομηχανία και η κόντρα της με το Steam δεν θα βγει σε καλό. Αντίθετα υποστήριξε ότι η ίδρυση νέων εταιριών με online υπηρεσίες όπως και το Epic Game Store, αυξάνουν το ανταγωνισμό ανανεώνοντας την αγορά.

" Ο ανταγωνισμός ήταν αναπόφευκτος. Η Epic έχει μια διαφορετική οπτική και προσθέτει μια επιπλέον επιλογή στους developers και τους publishers. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τις δυο εταιρίες. Το Steam έχει ρίξει εκατοντάδες εκατομμύρια στην βιομηχανία ενώ το Epic έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Ο ανταγωνισμός παρόλα αυτά είναι καλός."

Η Epic ακολουθεί μια διαφορετική τακτική πληρώνοντας τις εταιρίες με ένα μεγάλο αρχικό ποσό ώστε να τις πείσει να υπογράψουν μια συνεργασία με την υπηρεσία. Παιχνίδια όπως το The Division , Borderlands 3 και Metro Exodus κυκλοφορούν αποκλειστικά στην υπηρεσία της Epic, όμως αργότερα τα δικαιώματα των παιχνιδιών θα δοθούν σε όλες τις υπηρεσίες. Τέλος ο Graeme δήλωσε σχετικά με τα exclusives της Epic:

" H κατ’ αποκλειστικότητα κυκλοφορία δεν είναι κάτι το καινούργιο στην βιομηχανία. Αυτό που κάνει η Epic το έχω κάνει και εγώ παίζοντας παιχνίδια που κυκλοφορούν αποκλειστικά από κονσόλα σε κονσόλα όπως το PlayStation και το Xbox. Θεωρώ πως είναι μια καλή κίνηση, όμως πρέπει να σεβόμαστε το Steam γιατί χωρίς αυτό τίποτα δεν θα είχε εξελιχθεί όπως πρέπει και δεν θα υπήρχε ανταγωνισμός εξ αρχής".

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'The Shore' στο φόρουμ. yesterday

The Shore
Ελληνικό Adventure εμπνευσμένο από το Dear Esther.Το νέο First Person – Open World αποτελεί μια προσπάθεια του Άρη Δραγόνη, η οποία βασίζεται στα μυθολογικά αφηγήματα τρόμου του Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ και συγκεκριμένα στο H.P. Lovecraft, ενώ βασίζεται και στο Dear Esther.

Το παιχνίδι έχει μια πολύ βαριά και επιβλητική ατμόσφαιρα, βάζοντας έτσι τους παίκτες στην διαδικασία να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον του παιχνιδιού. Επιπλέον δεν περιέχει Main Quests, αφήνοντας σας να ανακαλύψετε τα μυστικά του παιχνιδιού και αναδεικνύοντας πλήρως τον Open World χαρακτήρα του. Ωστόσο το The Shore βασιζόμενο σε μυθιστορήματα τρόμου, περιέχει αρκετά έντονα στοιχεία Survival-Ηorror game, καθώς περιλαμβάνει πολλά σκοτεινά μυστικά και μυθικά πλάσματα που κινούνται στο σκοτάδι. Επιπλέον ο ήρωας σας θα πρέπει να καλύπτει τις βασικές του ανάγκες για επιβίωση, ενώ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα κυκλοφορούν νέα events που θα σας προκαλούν σε νέες περιπέτειες. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο τρέιλερ του The Shore:
youtu.be/1h3DAroM6OQ

Αν και η κυκλοφορία του παιχνιδιού το "βρίσκει" σε ένα πειρατικό στάδιο, τα γραφικά θα στηρίζονται στην Unreal Engine 4 η οποία εκμεταλλεύεται άριστα τα 3D animations του developer. Μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού θα προστεθούν περισσότερα events και Multiplayer mode.

Το The Shore θα κυκλοφορήσει μέσω του Steam για PC στο τέλος του 2019.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Overwatch' στο φόρουμ. yesterday

H Blizzard ακύρωσε το Overwatch event στην Νέα Υόρκη
Θα ανακοινωνόταν η κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Switch.

Blizzard-Cancels-New-York-Event-GameWorld-55-1571133060.jpg
H εταιρία ανάπτυξης Blizzard έχει απασχολήσει αρκετά τον κόσμο τις τελευταίες εβδομάδες μετά από τις τοποθετήσεις και απαγορεύσεις που έκανε όσον αφορά τις πορείες στο Hong Kong.

Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη ιστορία έλαβε τόσο μεγάλη έκταση που εταιρία θεώρησε σωστό να αναβάλει το Overwatch event που ήταν προγραμματισμένο για αυτή την εβδομάδα στην Νέα Υόρκη. Προφανώς θεώρησαν ότι η ζημιά που έχει ήδη υποστεί το όνομα της εταιρίας είναι πολύ μεγάλη και ίσως θα ήταν καλύτερο να αφήσουν πρώτα ένα διάστημα αποφόρτισης ώστε να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις της με το κοινό. Επίσης η Nintendo NY ανακοινώσε την απόφαση της Blizzard ζητώντας συγγνώμη για την οποιαδήποτε αναστάτωση θα προκαλέσει η απόφαση της, μέσω μιας ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Κάντε κλικ για να δείτε την σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Tο event θα ξεκινούσε στις 16 Οκτωβρίου στο Nintendo Store της Νέας Υόρκης, στα πλαίσια του οποίου η Blizzard θα ανακοίνωνε την κυκλοφορία του Overwatch για Nintendo Switch. Στην παρουσίαση θα παραβρίσκονταν voice actors του παιχνιδιού, ενώ θα υπήρχε μια έκθεση με παιχνίδια του Nintendo Switch συνοδευόμενη από ένα opening party.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Fortnite' στο φόρουμ. yesterday

Fortnite Chapter 2: Ανακοινώθηκε ο νέος χάρτης
Συνοδεύτηκε από πολλές διαρροές για τα νέα περιεχόμενα.


Όπως όλα δείχνουν τελικά δεν έμελε να είναι αυτό το τέλος του Fortnite καθώς σήμερα κυκλοφόρησε μια διαρροή για το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κεφαλαίου του παιχνιδιού.

Μια νέα αρχή θέλησε να κάνει η Epic Games, καταστρέφοντας ότι είχε σχέση με το προηγούμενο κεφάλαιο, αφήνοντας ολόκληρο το fan club του παιχνιδιού να κοιτάζει μια μαύρη τρύπα που έκανε τον γύρω του κόσμου. Το update που λογικά θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες ή ημέρες αφορά όλες τις πλατφόρμες, ενώ για Xbox One και PS4 θα έχει μέγεθος κάτω από 20GB και για PC γύρω στ 15GB. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ του Fortnite Chapter 2 που διέρρευσε από γνωστούς hackers και Fortnite Leakers.
youtu.be/y2bFxYfDmmg

Κάντε κλικ για να διαβάσετε την πλήρη είδηση.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Razer: Γενική Συζήτηση' στο φόρουμ. yesterday

Διαγωνισμός Razer Viper: Ο νικητής
Που θα αποκτήσει το eSports mouse μέσω Instagram.


Ο διαγωνισμός για το Razer Viper mouse που διεξήχθη μέσω Instagram μόλις ολοκληρώθηκε.

Ο τυχερός νικητής:
syd_gushogfx


Δείτε την παρουσίαση του Razer Viper:
youtu.be/8hrYByxbScA

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Epic Games: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. yesterday

Μήνυση της Epic Games σε έφηβο cheater
Ο 14χρονος συνεχίζει να χρησιμοποιεί cheats σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

epic-lawsuit-teenager-29-1571083349.jpg
Πριν από δύο χρόνια, η Epic Games υπέβαλλε μηνύσεις κατά αρκετών Παικτών του Fortnite που χρησιμοποιούσαν cheats.

Οι περισσότερες υποθέσεις έχουν πλέον κλείσει, εκτός από μερικές στις οποίες οι κατηγορούμενοι είναι ανήλικοι. Μια από αυτές είναι και η υπόθεση του 14χρονου Caleb “Sky Orbit” Rogers. Πλέον η Epic Games ζητά από το δικαστήριο να ορίσει την μητέρα του νεαρού (ή κάποιον άλλον ενήλικα) να τον εκπροσωπήσει, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία. Η εταιρεία επίσης είπε ότι ο Rogers αγνοεί τις δικαστικές αποφάσεις και ότι επιδεικνύει θράσος, καθώς συνεχίζει όχι απλά να χρησιμοποιεί cheats, αλλά και να ανεβάζει βίντεο στο YouTube στα οποία παίζει με cheats και να διδάσκει την χρήση τους, κάτι το οποίο η Epic ισχυρίζεται ότι είναι παραβίαση νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, η εταιρεία υπέδειξε και ένα βίντεο του Rogers από τις 13 Δεκεμβρίου με τίτλο "You guys can eat my ass once again" ("μπορείτε να μου γλείψετε τον κώλο για άλλη μια φορά"), το οποίο αποτελεί προκλητική προς την Epic συμπεριφορά.

Η μητέρα του νεαρού είχε στείλει μια επιστολή στο δικαστήριο το 2017, ζητώντας την απόρριψη της υπόθεσης, καθώς αναφέρει ότι η Epic δεν δεσμεύει ανήλικους στους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της, καθώς το Fortnite είναι ένα δωρεάν game. Η Epic Games αναφέρει στα νέα έγγραφα που κατέθεσε ότι ο Rogers αναφέρθηκε στο γράμμα της μητέρας του σε ένα βίντεο (το οποίο πλέον έχει διαγραφεί), λέγοντας ότι εκείνη "γνώριζε τα πάντα" όσον αφορά την υπόθεση, ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσει η οικογένεια δικηγόρο, οπότε αυτά τα σχόλια αποτελούν απόδειξη αγνόησης των εντολών του δικαστηρίου.

Η Epic επίσης αναφέρει ότι "το ότι συνεχίζει να χρησιμοποιεί cheats, να κάνει δημόσιες δηλώσεις και να προκαλεί ευθέως την εταιρεία, δείχνουν ότι θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω των νομίμων διαδικασιών και ότι μπορεί να συνεχίζει την παραβατική του συμπεριβορά χωρίς συνέπειες".

Διαβάστε περισσότερα...

Notification