Έχουμε ξεφύγει τελείος σαν λαός. Στα λεωφορία να δείτε τι γίνεται αυτές τις μέρες. Έφαγε ένας οδηγός ξύλο και μετά τον ληστέψαν.

Read More...

Αυτή την στιγμή πρόσθεσα το demo του Katyusha.

Read More...

Blood Prince post=250755 wrote: Τέλος τα εμβόλια της AstraZeneca για την Ευρωπαϊκή Ένωση

Δεν ανανεώθηκε η παραγγελία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα εμβόλια της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού για την περίοδο μετά τις αρχές Ιουνίου.

Αυτό δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς Τιερί Μπρετόν χθες, Κυριακή 9/5. Πράγματι, η Κομισιόν τον προηγούμενο μήνα ενεργοποίησε νομικές ενέργειες κατά της AstraZeneca για τη μη τήρηση του συμβολαίου της, αναφορικά με την παράδοση των εμβολίων της κατά της Covid-19, αλλά και για την απουσία ενός «αξιόπιστου» σχεδίου από την εταιρία για τη διασφάλιση της εμπρόθεσμης παράδοσης των εμβολίων. Αξίζει να τονιστεί ότι το «πάγωμα» της ΕΕ στα εμβόλια της AstraZeneca οφείλεται στη μη τήρηση των όρων παράδοσης και δεν σημαίνει πως το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν είναι καλό.

Πάντως, για την Ελλάδα, η 2η δόση του εμβολίου για όσους έχουν κάνει την πρώτη, είναι εξασφαλισμένη και ο εμβολιασμός τους θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί. Αυτό το έχουν διαβεβαιώσει τόσο ο υπουργός Επικράτειας Γιώργος Γεραπετρίτης, όσο και ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Νίκος Τζανάκης.

Πηγή: iefimerida.gr - www.iefimerida.gr/ellada/telos-embolia-astrazeneca-ee-ti-tha-ginei-me-deyteres-doseis

 

Ρώτησα φαρμακοποιό και μου είπε αυτό στο περίπου. Επίσης μου είπε ότι θέλει προσοχή μετά την πρώτη δόση εμβολίου για λίγες μέρες.

Read More...

Άκουσα ότι θα δοθεί προτεραιότητα στις προπαραγγελίες πρώτα. Πάντος δν υπάρχει λόγος βιασύνης. Το ps4 μας καλύπτει ακόμα.

Read More...

Μακαρόνια με κιμά και κρέας.

Read More...

Η ιδέα με την Ada δν μου άρεσε και πολύ. Την έχω συνηθήσει παρέα με Leon.

Read More...

Περαστικά. Ότι χειρότερο είναι. Ετοιμάζεις κατευθείαν backup διότι θα το χρειαστείς.

Read More...

Μόνο που για να παίξεις τέτοια παιχνίδια χωρίς θέμα θες κινητό σε κόστος κονσόλας και δν βοηθάει καθόλου τους collectors. 

Read More...

Μονο 10 ωρες ειναι? Δν το ηξερα. Δηλαδη αν ειναι να τα ψαξεις ολα μιλαμε το πολυ για 30 ωρες συνολικα.Οκ, τοτε δν θα βιαστω και εγω να το παρω σε full τιμη. Θα περιμενω μειπως το πλουτησουν με dlc πρωτα.

Read More...

Notification