Μποϊκοτάζ από τους παίκτες του Anthem για διαμαρτυρία

Δεν θα παίξουν το παιχνίδι για μία εβδομάδα.

Οι παίκτες του Anthem δηλώνουν πως θα σταματήσουν να παίζουν το παιχνίδι, θέλοντας έτσι να δείξουν την δυσαρέσκεια τους σχετικά με τις αλλαγές στα loot drops και απαιτούν από την BioWare να κάνει διορθώσει άμεσα τα λάθη της.

Προχθές, κυκλοφόρησε ένα patch το οποίο θέλησε να τροποποιήσει τα loot που βρίσκουν οι higher-level παίκτες και αφαιρέθηκαν οι 2 κατώτεροι τύποι loot που βρίσκουν οι παίκτες άνω του level 30. Ενώ η BioWare θέλησε με αυτόν τον τρόπο να βελτιώσει το loot που θα βρίσκουν οι παίκτες στη συνέχεια του παιχνιδιού, αυτή η αλλαγή οδήγησε τους παίκτες να μη μπορούν να ανταπεξέλθουν στα αρχικά επίπεδα του παιχνιδιού.

Μες στο σαββατοκύριακο οι διαμαρτυρίες έγιναν πιο έντονες με πρώτο έναν χρήστη με όνομα “Afinda” να καλεί μέσω Reddit τους υπόλοιπους παίκτες να μποϊκοτάρουν το παιχνίδι, μη παίζοντάς το για μια εβδομάδα. Η συγκεκριμένη απαίτηση βρήκε ανταπόκριση, μιας που πάνω από 10.000 άτομα έδωσαν upvote στο thread του Afinda στο Reddit.

Επίσης, αρκετοί έχουν δηλώσει πως σκέφτονται να σταματήσουν να παίζουν το Anthem εδώ και αρκετό καιρό, ενώ στην αντίπερα όχθη αρκετοί εμπιστεύονται την BioWare και περιμένουν την καλή εξέλιξη του παιχνιδιού.

Τέλος, θέλοντας να πάρει θέση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί, ο Chad Robertson, επικεφαλής των υπηρεσιών της BioWare δημοσίευσε ένα tweet και αναγνώρισε την συμμετοχή της κοινότητας, που με τα είτε θετικά, είτε αρνητικά σχόλια, βοηθάει την BioWare να καταλάβει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Read More...

Notification