Βασίλης Κτενίδης

Βασίλης Κτενίδης (Cefirul)
Experience: 352 (28 points to next level)

 
350
2 days ago
Τερμάτισε το The Outer Worlds χωρίς να σκοτώσει κανέναν 2 days ago

Ο Kyle Hinckley τα κατάφερε ακόμη μια φορά ως ειρηνιστής.

Αφότου ο Kyle Hinckley εντυπωσίασε τον κόσμο τερματίζοντας το Fallout 4 σαν ειρηνηστής όπου σχεδόν έσπασε το game, επιστρέφει τώρα με νέο κατόρθωμα δοκιμάζοντας τα όρια της ειρήνης μεσα στο The Outer Worlds, ένα RPG γνωστό για το εύρος των επιλογών που δίνονται στον παίκτη. Για παράδειγμα ξέρουμε ότι μπορείς να σκοτώσεις του πάντες στο διάβα σου και πάραυτα να το τερματίσεις, τι συμβαίνει όμως όταν αποφεύγεις οποιαδήποτε βιαιοπραγία, παίζοντας επίσης στο μέγιστο επίπεδο δυσκολίας;

http://www.youtube.com/watch?list=PLcg6Kygx-MfTShjFFfmxlGn0HLjZ1oXZP&v=CgSyvKSCKXY

Όπως ανακάλυψε τον τελευταίο μήνα ο Kyle Hinckley το The Outer Worlds αφήνει χώρο σε ειρηνιστικές επιλογές. Η βασική και μεγαλύτερη αποστολή μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς να δολοφονηθεί κανείς στην πορεία και όσο για τις υπόλοιπες, μπορούν επίσης να γίνουν αν βάλετε μπροστά την δημιουργικότητα σας.

Κάποια στιγμή στην προσπάθεια του ο Kyle Hinckley βρέθηκε αντιμέτωπος με μια αποστολή που του έλεγε να χρησιμοποιήσει ένα PC. Το πρόβλημα ήταν ότι για να χρησιμοποιήσει το PC θα έπρεπε να είναι εκτός μάχης ενώ το PC βρισκόταν ακριβώς ανάμεσα από δύο εχθρούς. Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν οι εχθροί του τον αντιλήφθηκαν την ώρα που προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει το PC. Τελικά τα κατάφερε επιβραδύνοντας τον χρόνο του game όσο οι δύο αντίπαλοι του δεν ήταν ακόμη εχθρικοί.

Το άλλο μεγάλο εμπόδιο που αντιμετώπισε ήρθε κοντά στο τέλος του game, όταν έπρεπε να μπει σε ένα δωμάτιο με έναν σημαντικό χαρακτήρα. Όταν όμως έμπαινε στον χώρο το παιχνίδι crashαρε με αποτέλεσμα ο ίδιος να σκαρφιστεί έναν ευρηματικό τρόπο να αποφύγει  το συγκεκριμένο σημείο συνεχίζοντας έτσι στην ιστορία.

Ο Kyle Hinckley είπε, “Προσπαθώντας να τερματίσεις ένα παιχνίδι αφαιρώντας την μια από τις δύο πηγές experience (combat, quests) αφήνει τον χαρακτήρα σου πολύ πίσω στα levels. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορούσα να πάρω experience από μάχες, συνεπώς ότι experience έπαιρνα ήταν από αποστολές που μπορούσαν να αποφευχθούν οι μάχες και μικρότερες δραστηριότητες όπως παραβίαση κλειδαριών, συνομιλίες και hacking.”

Το challenge του δεν περιορίστηκε όμως στον χαρακτήρα του και μόνο. Κανένας από τους συμμάχους του δεν τραυμάτισε η πλήγωσε κανέναν και αυτό το κατάφερε θέτοντας τους σε passive mode. Υπάρχουν στιγμές που χρησιμοποίει επιστημονικά όπλα όπως έλεγχο του νου, όμως σε καμία από τις περιπτώσεις δεν σκοτώνει κανέναν με αυτά τα όπλα.

“Είναι ένα αριστούργημα in game συγγραφής και πολύ εξυπηρετικό τόσο για ειρηνιστές , όσο και για σφαγείς.” δηλώνει ο ίδιος για το The Outer Worlds.

Δείτε εδώ gameplay videos του The Outer Worlds και διαβάστε όλες τις πληροφορίες για αυτό.

Συζητήστε για το The Outer Worlds στο σχετικό forum topic.

2 days ago
Το νέο Fortnite skin είναι ένα χοτ ντογκ με καπέλο 2 days ago

Είναι ο αντικαταστάτης του Peely του μπανανανθρώπου.

Καημένε γέρο Peely. Ο άνθρωπος μπανάνα αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην season 8 ως ένα άγουρο φρούτο, που δεν είναι έτοιμο ακόμη για βρώση.  Στην season 10, φαίνεται να σαπίζει σκελετωμένος και διαλυμένος. Τώρα πλέον αντικαθίσταται από ένα κομμάτι κρέας.

Ο The Brat, είναι το νέο Fortnite skin και θα σας κοστίσει 1,200 V-Bucks. Μοιάζει σαν χοτ ντογκ που φοράει καπέλο και skinny jeans. Στο λαιμό τα chains του αποτελούνται από μικρά λουκανικάκια κάτι που είναι λίγο οξύμωρο, σαν να φοράς τα δάκτυλα των νεκρών αντιπάλων σου  για περιδέραιο.  

Διαβάστε επίσης για τον 14χρονο παίκτη του Fortnite, Clix, ο οποίος δέχθηκε swatting και συζητήστε περισσότερα για Fortnite στο παρακάτω forum topic.

2 days ago
Η Take- Two Interactive ετοιμάζει sequels και νέα IP 2 days ago

Αναφέρει ο CEO της εταιρίας Strauss Zelnick.

 

Η Take- Two Interactive είναι μητρική για αξιοπρόσεκτες εταιρίες ανάπτυξης όπως η Rockstar Games, η 2K και η Private Division και αναφέρει θετικά αποτελέσματα στο Q2 2019. Μετά την αποκάλυψη των οικονομικών αποτελεσμάτων, ανακοινώθηκε η κατά προσέγγιση ημερομηνία κυκλοφορίας του Outer Worlds για το Switch. Ο CEO της εταιρίας Strauss Zelnick έκανε επίσης νύξη για τις επόμενες κυκλοφορίες που περιμένουμε.

Αφού τόνισε ότι η εταιρία βρίσκεται σε καλή πορεία, ανέφερε αρκετά από τα επιτυχημένα video games όπως το Borderlands 3, το Red Dead Redemption 2 και το NBA 2K20 και αναφέρθηκε σε όσα βρίσκονται στα προσεχώς, συμπεριλαμβανομένων των sequel από τα μεγαλύτερα franchises της όπως και ένα νέο IP.

Καθώς τα πολύαναμενόμενα sequel των Red Dead Redemption και Borderlands κυκλοφόρησαν μέσα στην χρονιά, η Take- Two Interactive, έχει μια σειρά από ενδιαφέροντα franchises για να ασχοληθεί όπως τα Grand Theft Auto, Mafia, XCOM και BioShock.

Είπε επίσης, “Ερευνούμε ενεργά την συγχώνευση των αγορών, των πλατφόρμων και των επιχειρησιακών μοντέλων και είμαστε καλά τοποθετημένοι ώστε να εκμεταλλευτούμε τα θετικά trends της βιομηχανίας, καθώς αναπτυσσόμαστε και προγραμματίζουμε το μέλλον."

Διαβάστε για την απογοήτευση της Take- Two Interactive για το WWE 2K20 και συζητήστε στο σχετικό forum topic.

 

 

 

2 days ago
Death Stranding: Τι είναι η Aphenphosmphobia 2 days ago

Η φοβία που ταλαιπωρεί τον Sam είναι υπαρκτή.

Στο Death Stranding, ο Sam Porter Bridges, λέγεται ότι καταβάλεται από μια φοβία που αναφέρεται ως Aphenphosmphobia σε μετάφραση αφηφοβία. Καθώς είναι φανερό ότι κάτι ενοχλεί τον Sam, το όνομα της ασθένειας του αναφέρεται φευγαλέα και μπορεί να μην έπεσε στην αντίληψη σας ή να νομίσατε πως είναι δημιούργημα του παιχνιδιού.

Κι όμως δεν είναι φανταστική ασθένεια, η αφηφοβία είναι πραγματική φοβία και καθώς παίζετε Death Stranding γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο πως επηρεάζει τον Sam, πως μπορεί να του προκλήθηκε και πως έρχεται και δένει με την θεματική και την υπόλοιπη ιστορία. Δεν θα σας κάνουμε spoil φυσικά αλλά μπορούμε αναλύσουμε την έννοια της αφηφοβίας.

Τι είναι η αφηφοβία συμπτώματα και αίτια.

Η αφηφοβία είναι ο φόβος της στενής επαφής. Αυτό συμπεριλαμβάνει το παραμικρό άγγιγμα, για αυτό θα δείτε τον Sam να αποφεύγει αγγελίες μέχρι και χειραψίες. Σύμφωνα όμως με το site Phobia Guru είναι επίσης ο φόβος του συναισθηματικού δεσίματος. Συμπτώματα της ασθένειας είναι από αύξηση των παλμών της καρδιάς κατά το άγγιγμα, μέχρι και ο σωματικός πόνος.

Είναι αξιοπρόσεκτο ότι ο Sam είναι αυτός που καλείται να σφυρηλατήσει δεσμούς μέσα στην ιστορία του Death Stranding. Μια ακόμη αιτία της αφηφοβίας είναι ο έντονος φόβος της εγκατάλειψης, που μεταφράζεται ως αποφυγή δημιουργίας προσωπικών σχέσεων υπό τον φόβο της μελλοντικής τους διάλυσης. Αυτό είναι ένα από τα θεμέλια για την θεματική του Death Stranding.


Διαβάστε το review του Death Stranding και συζητήστε το στο αντίστοιχο forum topic.

Δείτε το 5 facts για το Death Stranding βίντεο πριν το αγοράσετε.

2 days ago
Ο Logan Paul θέλει να παλέψει με τον Conor McGregor σε αγώνα UFC 2 days ago

Δηλώνει: " Θα διαλύσω όποιον αντίπαλο βρεθεί μπροστά μου".

Ο Logan Paul προετοιμάζεται για ακόμη μια μάχη με τον θρύλο KSI. Μόνο που αυτή τη φορά η διαμάχη θα μεταφερθεί μέσα στο ring σε ακόμη έναν αγώνα πυγμαχίας αφού στην τελευταία τους αναμέτρηση έχασαν και οι δύο. Παρόλο που είναι η δεύτερη φορά που θα τους δούμε αντιμέτωπους στο ring, αναμένεται να είναι ένας εξίσου δυνατός αγώνας όπως και ο πρώτος και ευελπιστούμε αυτή τη φορά να δούμε νικητή.

Ο Logan Paul κάνει την προετοιμασία του για να χτίσει το hype γύρο από τον αγώνα όπως σε πρόσφατο Podcast με τον αδερφό του Jake Paul που μιλήσανε γενικά για τα sports.

http://www.youtube.com/watch?v=XaJLH48iX-4

Όλως περιέργως, όταν ο Logan Paul ρωτήθηκε για τις βλέψεις του στο χώρο των πολεμικών τεχνών, ο ίδιος απάντησε λέγοντας ότι θέλει να ανεβάσει λίγο τον πήχη προκαλώντας τον έναν και μοναδικό Conor McGregor σε αγώνα UFC.  Είπε επίσης, “Έχω οραματιστεί το σενάριο να μπω στο UFC πάνω από εκατό φορές στο μυαλό μου. Θα νικήσω το πρώτο μου ματς στο UFC, θα διαλύσω τον οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί μπροστά μου και μετά θα είμαι σε φάση «μια χαρά, πλάκα είχε», και θα έχω μια τεράστια τσάντα με φράγκα σε φάση, γ***τα bro, φέρε κανένα καινούριο Rolex.”

Στη συνέχεια ο Mike Majlak οικοδεσπότης του Podcast, είπε ότι ο Conor McGregor είναι ο επόμενος στη λίστα του Logan Paul, παρά την τεράστια διαφορά μεγέθους τους.

Όσο για τον αγώνα του Logan Paul με τον KSI, το Twitter έχει ήδη γεμίσει με προβλέψεις για τον νικητή. Παραδόξως η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι θα έχουμε ακόμη μια ισοπαλία.

 

 

 

Διαβάστε το review για το UFC 3 και συζητήστε στο σχετικό forum topic.

3 days ago
Επιθέσεις σε λογαριασμούς Twitter υπαλλήλων της EA Sports 3 days ago

Kurt: "Δε με νοιάζει που έφτυσα το logo, αυτοί μας φτύνουν χρόνια τώρα".

Η EA αναφέρει ότι αρκετοί λογαριασμοί Twitter από ανθρώπους του προσωπικού της δέχθηκαν στοχευόμενες επιθέσεις .

Συγκεκριμένα, “Τη Δευτέρα αρκετοί από την ομάδα της EA Sports ανέφεραν ότι οι προσωπικοί τους λογαριασμοί κινδύνευσαν εξ αιτίας πολλαπλών επιθέσεων. Η ασφάλεια του προσωπικού μας είναι προτεραιότητα, συνεπώς αρκετά μέλη απενεργοποίησαν τους λογαριασμούς τους.”

Οι διαχειριστές του FIFA community έχουν υποστεί παρενοχλήσεις εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, μεταξύ των οποίων λεκτική κακοποίηση μέχρι και θανατικές απειλές από μέλη του community που έχουν εξοργιστεί με την κατάσταση του game. Τον Οκτώβριο οι διαχειρήστές του FIFA community κοινοποίησαν μια ανακοίνωση υποδεικνύοντας ανάρμοστα μηνύματα που δέχθηκαν, λέγοντας “Η λεκτική επίθεση και τοξικότητα πονάει τους πάντες.”

Οι επιθέσεις διαδέχθηκαν το ban του pro παίκτη Kurt Fenech με αιτιολογία από την εταιρία “Ανήρτησε ή ανέβασε υλικό που κρίναμε πως ήταν προσβλητικό, παραπολιτικό και ανάρμοστο.»

Πριν από της επιθέσεις και την απενεργοποίηση των λογαριασμών των διαχειριστές του community, οι λογαριασμοί χρησιμοποιήθηκαν για να ανεβάσουν μηνύματα υποστήριξης προς τον Kurt Fenech, με το ένα μάλιστα να γράφει πως το ban του pro παίκτη έχει αναιρεθεί από την εταιρία.

Ο ίδιος ο Kurt Fenech ανέβασε ένα βίντεο που λέει πως δεν τον νοιάζει καθόλου ότι τον κατέγραφε κάμερα και ότι είναι απαράδεκτο που στο σήμερα δεν μπορεί κανείς να εκφράσει τις σκέψεις του. Όσο για το περιστατικό με το φτύσιμο του logo λέει, “Δεν με νοιάζει καθόλου που είχε λογότυπο της EA πάνω και δεν με νοιάζει επειδή αυτοί μας φτύνουν εδώ και τόσα χρόνια.”

Στη συνέχεια έπιασε το θέμα για τους λογαριασμούς των διαχειριστών του community, “Αυτός είναι ο βασικός λόγος που έφαγα ban. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν στην ψευδαίσθηση ότι κάνουν καλή δουλειά ενώ στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό. Στην πραγματικότητα κάθε ένας από τους υπαλλήλους που εργάστηκαν για την εταιρία σε μερικά από τα παιχνίδια, πρέπει να απολυθεί  αμέσως. Αυτό θα έπρεπε να τους συμβεί.”

Σε επακόλουθο βίντεο για τους παραβιασμένους λογαριασμούς λέει, “Ένα είναι σίγουρο, η επανάσταση είναι καθ’ οδών. Θα πρέπει να διαλέξετε πλευρά και να το κάνετε συνετά. Δεν μπορεί να κυνηγάν εμένα και να μην κάνουν τίποτα απολύτως για το παιχνίδι. Όλα έχουν τα όρια τους. Αυτό είναι κάρμα. Ήρθε επιτέλους η ώρα να αρχίσουν να νοιάζονται για εμάς. Απαιτούμε δικαιοσύνη και απαιτούμε ένα αναθεματισμένο video game ποδοσφαίρου.”

Είναι μια προβληματική περίοδος για την EA Sports και το FIFA community τα τελευταία χρόνια. Ενώ η EA προανήγγειλε το FIFA 20 ως οικονομική επιτυχία που έχει αποφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια κέρδος μέσω του Ultimate Team mode, οι άνθρωποι που το προωθούν όπως και οι διαχειριστές των communities έχουν παρενοχληθεί επανειλημμένα και αυτό όλο και χειροτερεύει. Ακόμη και οι επαγγελματίες παίκτες έχουν κατηγορηθεί για τοξικές συμπεριφορές και ως αποτέλεσμα τιμωρήθηκαν από την εταιρία.

Διαβάστε για την συμπαιγνία των pro παικτών του FIFA 20.

Διαβάστε περισσότερα για το μεγάλο update του FIFA 20.

Διαβάστε το review του FIFA 20 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Θέλετε να παίξουμε παρέα online; Κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξουμε IDs

3 days ago
Η μετάβαση από το retail στα ψηφιακά games είναι πολύ ευχάριστη 3 days ago

Αναφέρει ο CEO της Sony σε πρόσφατη συνέντευξη.

O Jim Ryan, CEO της Sony είπε σε συνέντευξη του, “Είναι στην ανθρώπινη φύση να βλέπουμε τις αλλαγές ως ρίσκο, όμως μπορούμε να δούμε την αλλαγή και ως ευκαιρία.”, αναφερόμενος σε διάφορες ιστορίες που γυρνάν γύρω από το όνομα της Sony όπως η πρόσφατη αποχώρηση του Shawn Layden και η αλλαγή πόστου των Hermen Hulst και Shuhei Yoshida. Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα είναι μέρος της αποτελεσματικής επανατοποθέτησης της εταιρίας ενόψει της κυκλοφορίας του PlayStation 5.

Στη συνέχεια εξηγεί, “Θα έλεγα ότι ο τρόπος που λειτουργεί ο οργανισμός μας θα πρέπει καθ’ ορισμού να εξελιχθεί ώστε να προφτάσουμε την ταχύτητα της αλλαγής του τρόπου με τον οποίο παίζει ο κόσμος σήμερα, τον τρόπο διανομής των video games, τον τρόπο ανάπτυξης των games και τον τρόπο που καταναλώνονται αυτά. Νομίζω πως αυτή η διαδικασία αλλαγής είναι αναπόφευκτη.”

Συνέχισε λέγοντας πως η διαδικασία αυτή δεν είναι κάτι το αρνητικό, “Η  ιδέα της αλλαγής από την υλική στη ψηφιακή (πώληση), πριν από πέντε ή έξι χρόνια αντιμετωπίζονταν με μεγάλη νευρικότητα. Όμως μέχρι εκεί που μπορώ να δω εγώ, η επίδρασή αυτής της αλλαγής τόσο στους παίκτες όσο και σε εμάς ήταν σαν μια θεϊκή μετάβαση.”

Δείτε αναλυτικά όλες τις επίσημες ανακοινώσεις του PS5 και τις απολύσεις που έγιναν όταν ανακοινώθηκε η κονσόλα.

Διαβάστε το χειριστήριο του PlayStation 5 και το backwards compatibility με το PS4. Συζητήστε για την επόμενη κονσόλα της Sony σε αυτό το forum topic.

3 days ago
Notification