Mod στο Skyrim σας επιτρέπει να χαϊδέψετε σκύλους
Λειτουργεί μόνο σε Third-person οπτική.


Ένας modder δημιούργησε το Pet the Dogs- Animations ένα mod του Skyrim, το οποίο σας επιτρέπει να χαϊδεύετε τους σκύλους.

Μπορείτε να χαϊδέψετε τους σκύλους όταν είναι όρθιοι, καθιστοί και ξαπλωμένοι. Ο modder προτείνει να βρίσκεστε ευθεία από τον σκύλο αλλιώς τα animations, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για Third-person οπτική, ίσως δείχνουν περίεργα και δήλωσε: "Δεν είμαι animator και αυτά τα animations δεν είναι τέλεια. Για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε το συγκεκριμένο mod πρέπει να έχετε ήδη εγκατεστημένα κάποια άλλα, όπως το Dynamic Animation Replacer".

Δείτε το mod στο ακόλουθο βίντεο:

Read More...


Pac-Man 99
Battle Royale τίτλος αποκλειστικά για το Switch.

Η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Pac-Man 99, ενός Battle Royale τίτλου για το Switch.

Στο Pac-Man 99 θα πρέπει εσείς και 98 άλλοι παίκτες να ανταγωνιστείτε για το ποιος θα αντέξει περισσότερο ζωντανός. Οι παίκτες θα πρέπει μεταξύ άλλων να τρώνε φαντάσματα και να στέλνουν στους αντιπάλους τους το Jammer Pac-Man. Θα πρέπει να είστε αρκετά ανταγωνιστικοί για να κερδίσετε και θα μπορείτε για παράδειγμα να στέλνετε στις οθόνες των αντιπάλων σας φαγωμένα φαντάσματα.

Δείτε το τρέιλερ: Το Pac-Man 99 διατίθεται δωρεάν για τους συνδρομητές του Nintendo Online, όμως θα υπάρχουν επί πληρωμή διαφορετικές εμφανίσεις για τον χαρακτήρα σας.

Read More...

Η Housemarque κυκλοφόρησε ένα νέο επεισόδιο του HouseCast, ενός podcast του, όπου μας παρουσιάζουν νέα gameplay πλάνα και πληροφορίες για το Returnal.

Το νέο βίντεο μιλάει για την ιστορία του Returnal και το πως συνδέεται με το gameplay. Ο narrative director του Returnal, Gregory Louden εξηγεί ότι ο παίκτης θα μάθει πληροφορίες για τον πλανήτη Atropos μαζί με την Selene, ενώ θα αποκαλύπτεται και το παρελθόν της. Όσο μιλάει ο Louden βλέπουμε διάφορα πλάνα από το gameplay του επερχόμενου τίτλου.Read More...


Το Outriders έχει πλήθος από bugs
Στα PC γεμίζει τους σκληρούς δίσκους λόγω των crashes. 


[Αρχική Δημοσίευση: 7/4/21] Η κυκλοφορία του Outriders δεν ήταν όσο ομαλή περίμενε η People Can Fly, με αποτέλεσμα εκτός από τα προβλήματα στους servers του να υπάρχει και ένα bug το οποίο σβήνει όλο τα inventories των παικτών.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχουν συναντήσει παίκτες από όλα τα format και κάποιοι δήλωσαν ότι έχασαν τον εξοπλισμό τους, τον οποίο έκαναν μέχρι και 50 ώρες να τον αποκτήσουν. Άλλοι παίκτες εντόπισαν προβλήματα στο matchmaking. Ο community manager της People Can Fly δήλωσε στο Reddit ότι η εταιρεία δουλεύει για να σταθεροποιηθούν οι servers και να διορθωθεί το bug στα inventory. Το συγκεκριμένο bug είχε εμφανιστεί και στο demo του Outriders.

[UPDATE: 12/4/21 – Στα PC γεμίζει ολόκληρους σκληρούς δίσκους λόγω των crashes] Το Outriders όταν παθαίνει crashes δημιουργεί κάποια αρχεία τα οποία βοηθούν την εταιρεία ανάπτυξης να εντοπίσει την αιτία του προβλήματος, όμως επειδή συμβαίνει πολλές φορές γεμίζουν σχεδόν τελείως αρκετοί δίσκοι.

Ο χρήστης του Reddit, Toasteroven47 αφού αναρωτήθηκε γιατί ο χώρος στο σκληρό δίσκο του γινόταν όλο και μικρότερος, ανακάλυψε ότι τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί από τα crashes του Outriders φτάνουν σε μέγεθος τα 22GB. Ο Toasteroven47 χρησιμοποίησε το πρόγραμμα WinDirStat για να εντοπίσει τι περιέχει ο κάθε φάκελος. Στο Reddit υπήρξαν αρκετές απαντήσεις από χρήστες που αναφέρουν παρόμοια μεγέθη.

Read More...

Είτε στο καράβι ενώ ταξιδεύετε, είτε σε οποιοδήποτε σημείο. Read More

Ο δημιουργός του online επιτραπέζιου Warzone ισχυρίζεται ότι κατοχύρωσε πρώτος την ονομασία. Read More

Το Animal Crossing επέρχεται στην κορυφή. Read More

Ερμής Δερβίσης replied to the topic 'Abandoned' in the forum. 2 days ago

Δείχνει αρκετά ενδιαφέρον από αυτό το μικρό teaser. Horror exclusive ειχαμε καιρό να δουμε στο PlayStation οπότε είναι καλοδεχούμενο. Αναμένουμε περισσότερα. 

Read More...

Έχω αναλάβει το review του Oddworld: Soulstorm και σαν πρώτη εντύπωση είναι ένα αξιόλογο Platform. Υπάρχουν αρκετοί μηχανισμοί και items για να χρησημοποιήσουμε και έχει ενδιαφέρον. Βεβαίως υπάρχει αρκετό trial and error και είναι από τα παιχνίδια που μάλλον θα πεθάνουμε πολλές φορές μέχρι το τέλος. Αισθητικά είναι προφανώς το καλύτερο της σειράς όμως υπάρχουν σημεία που φαίνεται ότι χρειαζόταν λίγη περισσότερη δουλειά. Περισσότερα στο review μέσα στις επόμενες μέρες.

Read More...

Notification