GameWorld Blogs

Γράψτε τα άρθρα σας στα blogs και δείτε τα να δημοσιεύονται στην κεντρική σελίδα του GameWorld.gr, στην ενότητα Blogs, κάτω δεξιά. Κάθε κείμενό σας θα πρέπει να έχει μέγεθος κατ' ελάχιστο 2-3 παραγράφους και να αφορά προσωπική άποψη και όχι είδηση. Αν δεν δημοσιευθεί εντός 24 ωρών τότε στείλτε email στο info@gameworld.gr για δημοσίευση.

Επαναφορά των blogs

Σας ενημερώνουμε ότι τα blogs λειτουργούν πλέον κανονικά μετά το update μας.

Μπορείτε και πάλι να δημοσιεύετε τα κείμενά σας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Continue reading
1619 Hits
0 Comments

Επίλυση του θέματος με τα Blogs

Σας ενημερώνουμε ότι μόλις λύθηκε ένα bug που υπήρχε με τα Blogs και βάση του οποίου δεν μπορούσατε να δημοσιεύσετε νέο blog post.

Πλέον μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα κείμενα στα Blogs και φυσικά να διεκδικήσετε ένα από τα τρία δώρα του μήνα για το καλύτερο blog post του μήνα στις ψηφοφορίες που ξεκινούν κάθε 25 του μήνα στο subforum Versus. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Πέρα από τα blogs το GameWorld σας δίνει δυνατότητα δημοσιεύσης του user review σας, το οποίο επίσης δίνει ένα δώρο για το user review του μήνα. Απλά επιλέγετε το review που θέλετε από την κατηγορία Reviews και πηγαίνετε στην καρτέλα User Reviews. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Continue reading
595 Hits
0 Comments

GameWorld Update: 6/3/2013

Στο εξής μέσω των blogs θα ανακοινώνουμε τα μικρότερα updates του GameWorld, τα οποία είναι τόσο...μίνι, ώστε δεν χρειάζονται κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ιστορικό
Για να πάρετε μια ιδέα των μέχρι τώρα upgrades που έχουμε ξεκινήσει από το καλοκαίρι, δείτε το GameWorld Upgrade v3.2.

Ακολουθούν τα updates.

Updates
- Αναβάθμιση στο Slideshow
- Αναβάθμιση χρωμάτων στα μενού
- Optimization της MySQL ώστε να μην crash-άρει
- Upgrade στην τελευταία έκδοση του Phpbb. Τώρα μπορείτε να εισάγετε απευθείας εικόνα σε άρθρο με επισύναψη (attachment) ενώ τα τελευταία μηνύματα στο forum εμφανίζονται σε σελίδες.

Bug fixes:
4/1: Facebook Connect: Αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση
5/1: Today in history: Εγκατάσταση box που θα εμφανίζει τα ιστορικά γεγονότα στην κεντρική σελίδα.
23/1: Εγκατάσταση των τελευταίων blogs στην κεντρική σελίδα.
1/2: Εγκατάσταση του Madevo template στο phpbb forum.
5/3: Διόρθωση σε ένα bug των blogs εξαιτίας του οποίου όταν πατούσατε για νέα δημοσίευση εμφανιζόταν επεξεργασία μιας προηγούμενης που είχατε γράψει.

 

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με τον σχεδιασμό του μεγάλου μας project, τον τομέα για τα Reviews.

Ευχαριστούμε για την υπομονή σας και το ενδιαφέρον σας!

Continue reading
668 Hits
0 Comments

Θέλουμε την συμμετοχή σας!

 

Από το 2005 που το site ξεκίνησε την πορεία του μέχρι σήμερα, είχαμε πάντοτε μία βασική φιλοσοφία. Το να ακούμε τους αναγνώστες μας και να προσπαθούμε πάντοτε για το καλύτερο.

Με το σκεπτικό αυτό δημιουργήσαμε από φέτος τον Ιούλιο το Community, με σκοπό να γνωριστούμε καλύτερα. Το Community είναι η εισαγωγή των social network στοιχείων στο GameWorld. Γινόμαστε πλέον φίλοι (χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε ο ένας τον άλλο στο Facebook) μαθαίνουμε για τις συνήθειες των συνομιλητών μας, ανεβάζουμε φωτογραφίες, κάνουμε likes, δημιουργούμε ομάδες και ερχόμαστε πιο κοντά, όπως άλλωστε και στα meetings, για τα οποία θα έχετε σύντομα νεότερα.

Η συμμετοχή σας
Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω το εξής. Ξέρετε ότι όλοι οι συντάκτες προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο. Από εσάς θέλουμε ένα και μόνο πράγμα. Την συμμετοχή σας. Η συμμετοχή πριν από μερικά χρόνια περιοριζόταν μόνο στους "φανατικούς" του site, κατά καιρούς σε όσους συμμετείχαν σε διαγωνισμούς με τα 5-10 μηνύματα ή σχόλια που απαιτούνταν και πάει λέγοντας. Αυτό φυσικά δεν αρκεί!

Το GameWorld είναι όπως ξέρετε ένα ανεξάρτητο ειδησεογραφικό game site, το μεγαλύτερο στο είδος του στην Ελλάδα. Δεν κρύβει κάποια εταιρεία από πίσω του ούτε χρηματοδοτείται από πουθενά. Έχει τους χορηγούς του οι οποίοι οριακά καλύπτουν τα έξοδά του. Το πρώτο και το βασικό που ζητάμε από εσάς, είναι το να συμμετέχετε σε όλους τους τομείς του site!

Όπως ξέρετε το GameWorld έχει απλώσει πλέον τα "πλοκάμια" του παντού. Πέρα απ' τις ειδήσεις και το forum, αλλά και τη νέα μόδα του Community που ξεκινήσαμε πρώτοι στην ελληνική gaming σκηνή, έχουμε εδώ και 9 χρόνια την εκπομπή Users, το GameWorld TV, αλλά και διάφορα...παρακλάδια (όπως οι ομάδες του Community). Όσοι συμμετέχετε σε όλα αυτά με τα μηνύματά σας, όχι μόνο μας δίνετε κουράγιο, αλλά βοηθάτε και οικονομικά το site!

Για να γίνω πιο κατανοητός, θα πω το εξής. Δεν έχουμε κάποιο Donation box, ακριβώς γιατί είμαστε εμπορικό site. Όσο περισσότερο συμμετέχετε στο GameWorld, τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκαλείτε απ' τους χορηγούς που θέλουν να διαφημιστούν. Είναι κάτι αυτονόητο, αλλά οφείλω να σας το υπενθυμίσω. Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει το οτιδήποτε διαβάζετε, σχολιάστε το! Πείτε την άποψή σας. Ακόμα κι όταν για παράδειγμα βλέπετε ένα άρθρο ή ένα review χωρίς σχόλια, μην ντραπείτε να είστε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Η συμμετοχή σας μπορεί να αφορά για παράδειγμα ακόμα και μια απορία που τυχόν έχετε ή το αντίθετο. Μια απορία που έχει άλλος αναγνώστης μπορεί να απαντηθεί από εσάς. Τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που αφιερώνετε να ξέρετε ότι μας κάνουν χαρούμενος, ως ανταμοιβή των προσπαθειών μας. Μελλοντικά δεν πρόκειται να έχουμε καμία συνδρομητική υπηρεσία, ότι σας προσφέρουμε ήταν και θα είναι εντελώς δωρεάν και το μόνο αντίκτυπο που θέλουμε είναι η συζήτηση μαζί σας σε καθημερινή βάση.

Αυτός είναι άλλωστε κι ο λόγος όπου δημιουργήσαμε τα User Levels! Κι αν αυτό το σύστημα σας θύμισε λίγο...RPG, που να δείτε και την μετεξέλιξή του! Πραγματικά θα τρίβετε τα μάτια σας!

Η έρευνα
Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του development του GameWorld v3 (το οποίο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο αλλά θα συνεχίσει και στο μέλλον με applications) θα θέλαμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά απ' το χρόνο σας και να απαντήσετε στην έρευνα του GameWorld η οποία περιλαμβάνει μόλις 10 ερωτησούλες. Η έρευνα είναι τελείως ανώνυμη, επομένως...εκφραστείτε ελεύθερα!

Κάντε κλικ εδώ για να συμμετάσχετε στην έρευνα

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο GameWorld και να είστε σίγουροι ότι στα επόμενα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα είμαστε διαρκώς κοντά σας στην προσπάθειά μας να γίνουμε ολοένα και καλύτεροι!

Continue reading
789 Hits
0 Comments

Συνέντευξη στο TopEleven

Συνήθως ο ρόλος μας είναι να παίρνουμε συνεντεύξεις από προγραμματιστές ή άλλους επώνυμους που ασχολούνται με το gaming. Κάποιες φορές όμως τυχαίνει να μιλάμε κι εμείς για τα games.

Κατά καιρούς έχω μιλήσει για διάφορα manager games όπως τον Μάιο του 2008 για το Fifa Manager ή τον Φεβρουάριο του 2010 για το Football Manager στο περιοδικό Max (σ.σ. βλέπε photo). 

Για όσους ασχολούνται με το TopEleven, παραχώρησα μια συνέντευξη στo Top-11-Newspaper.com που είναι και η ελληνική community του παιχνιδιού. Όσοι ασχολείστε με το TopEleven στο Facebook ρίξτε μια ματιά στο συγκεκριμένο site (οι υπόλοιποι υποθέτω δεν θα καταλάβετε και πολλά).

Το TopEleven είναι ένα manager game ανάλογο με του Football Manager για PC. Κάθε μήνα ανεβαίνετε κατηγορία ή παραμένετε στην ίδια, ανάλογα με την απόδοσή σας, ενώ υπάρχει κανονική μεταγραφή αγορά (με εικονικά ονόματα παικτών), καθώς και διοργανώσεις κυπέλλου και Champions League, το τελευταίο για τους 4 πρώτους κάθε κατηγορίας.

(Ακολουθεί το κείμενο της συνέντευξης:)

Πώς φαντάζεστε ένα μανιώδη, εθισμένο και φορτωμένο επιτυχίες μάνατζερ του Top Eleven; Ε λοιπόν, αν τον φαντάζεστε σαν ένα τρελαμένο πιτσιρικά που ζει μόνο με -και για- τον Η/Υ, ξέροντας τα πάντα για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τότε κάνετε λάθος σε όλα, εκτός από το τελευταίο. Ο μάνατζερ που σας παρουσιάζουμε σήμερα ξέρει τα πάντα για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, όχι γιατί είναι ένας «βαρεμένος ιντερνετάκιας», αλλά γιατί, στα 29 του, τυχαίνει να είναι και μάνατζερ ενός από τα πιο πετυχήμενα game site στην Ελλάδα (gameworld.gr), και όχι μόνο: είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στον Sentra FM, είναι media manager της Εταιρείας Aventurine, έχει κάνει τηλεόραση  και αρθρογραφεί αδιάλειπτα εδώ και αρκετά χρόνια. Γιατί η Top 11 Newspaper διάλεξε αυτόν για την πρώτη της συνέντευξη; Γιατί, κάνοντας έρευνα στο δίκτυο για αρθρογραφία πάνω στο Top Eleven, έπεφτε πάντα επάνω του!

… Ladies and Gentlemen… ο μάνατζερ της Elliniko (επίπεδο 18/Μ.Ο. ομάδας την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές 100,6)… … Manos Gryparis (Μάνος Γρυπάρης)!

-Μάνο, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας στο Top Eleven;
Το Top Eleven είναι έλα λαμπρό δημιούργημα για τα δεδομένα του Facebook ειδικά αν αναλογιστούμε ότι δημιουργήθηκε από την ανεξάρτητη Σέρβικη προγραμματιστική εταιρεία Nordeus. Αλλά ακριβώς επειδή οι developers δεν έχουν την εμπειρία και δεν έχουν «φάει τα γήπεδα με το κουτάλι», όπως η Sports Interactive με το Football Manager, η engine του παιχνιδιού έχει πολλές αδυναμίες. Κι όποιος τις καταλάβει θα μάθει το μισό παιχνίδι. Το άλλο μισό είναι tokens. Όποιος πλερώσει (επίτηδες το λέω έτσι) τα μπικικίνια έχει την καλύτερη ομάδα κι ανεβαίνει κατηγορία εύκολα. Γιατί αυτός είναι ο στόχος. Να ανέβει η ομάδα έστω κι αν αποκλειστεί από κύπελλο και Champions League με 10 γκολ παθητικό. Αν δεν ανέβει, τότε ο κάθε κόους μόλις έχασε ένα μήνα απ’ την καριέρα του. Η μηχανή του παιχνιδιού δεν υπολογίζει τόσο την διαφορά στα μεγαλύτερα levels. Εκεί λοιπόν παίζουν πολύ ρόλο οι ειδικές ικανότητες και το morale  (ηθικό) των παικτών. Φυσικά θα πρέπει να γνωρίζει κάποιος και από τακτική και να μην παίζει ποτέ με έναν πλάγιο να παίρνει όλη τη γραμμή. Κάτι συστήματα του τύπου 3-5-2 που βλέπω είναι τελειωμένα όταν σε παίξει ο άλλος με Down Both Flanks (Και από τις δύο πτέρυγες). Παίξτε απλά και με παίκτες ικανούς που αποδίδουν. Επίσης, φροντίστε να είστε online μέσα στον αγώνα για να κερδίζετε το bonus κατοχής. Κι αν έχετε την ευχέρεια βάλτε και φίλους σας μέσα.

-Για να κάνει κανείς «μεγάλη καριέρα» στο Top, πρέπει να βάζει χρήματα λοιπόν;
Ναι. Κι αυτό είναι η πικρή αλήθεια. Προσωπικά πληρώνω μέσο όρο 14 tokens (1.5 ευρώ) ανά δίμηνο. Δεν είναι πολλά, άλλοι δίνουν περιουσίες ολόκληρες. Αλλά είναι απαραίτητα γιατί, αν ξεμείνεις από tokens και θέλεις μεταγραφές ,τότε θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Αλλιώς μετά -ειδικά στα υψηλά levels- δεν θα βρίσκεις παίκτες. Εκτός κι αν υπάρχουν προπονητές-ζόμπι που ξυπνάνε 8 η ώρα το πρωί για να κλείσουν παίκτη ή τους «χτυπάνε» πριν κλείσει ο server. Τότε εκεί πάσο, ίσως και να μη χρειάζεται. Εγώ πάντως δεν έχω το χρόνο να το κάνω.

-Είναι αλήθεια αυτή η ιστορία με το hacking που είχε συμβεί παλιότερα στο Top Eleven; Τι ακριβώς είχε γίνει;
Ναι, είναι αλήθεια ότι διάφοροι hackers έσπασαν ένα κενό ασφαλείας της Nordeus και γέμισαν το ταμείο τους με tokens. Αλλά η Nordeus συνεργάστηκε με τη Facebook και οι πληρωμές γίνονται μέσω Facebook coins, επομένως δεν υπάρχει πλέον κάποιο θέμα. Αυτά τα γεγονότα είναι συνεπακόλουθα για κάποια νέα κυκλοφορία που τεστάρεται ακόμη στην αγορά. Προσωπικά είμαι κατά των hacks, τόσο στα online games όσο και στα offline. Στα online δεν συμφέρει να το κάνεις γιατί κινδυνεύεις με ban. Στα offline ομολογώ ότι το έκανα στα παλιά Championship Manager (με το κλασικό Save/Load) μέχρι που κατάλαβα ότι η μαγεία χάνεται έτσι και άρχισα να παίζω χωρίς το παραμικρό Load. Ώσπου μπήκα στο νόημα του ρεαλισμού.

-Υπάρχει μια τακτική που κερδίζει;
Η μηχανή του παιχνιδιού δεν έχει φτάσει σε τόσο προχωρημένο σημείο ώστε να παίζει μεγάλο ρόλο η τακτική. Ωστόσο προτιμήστε κυρίως ένα 4-4-2 χωρίς βελάκια και θα είστε ΟΚ. Αποφύγετε συστήματα με 3 ή 5 αμυντικούς όπως επίσης μην βάζετε ποτέ από έναν πλάγιο σε κάθε πλευρά. Ειδικά αν βάλετε 0 πλάγιους τότε θα έχετε πρόβλημα κάτι που υποστηρίζει και η ίδια η Nordeus.

-Ποιους άλλους έλληνες μάνατζερ θεωρείς μεγάλους;
Αυτός που έχει το καλύτερο υλικό και που κάνει την κορυφαία διαχείριση στο σύλλογο γενικότερα είναι ο Sakis Sakiss (Ramones, Level 20). Έχει σταθερά ανοδική πορεία, πολύ καλό πάγκο και καλές γνώσεις τακτικής. Το ίδιο κι ο Ιωάννης Κωνσταντόπουλος με την Vazelinoc F.C. (Level 21), παρότι στα οικονομικά δεν είναι τόσο καλός στη διαχείριση, δηλαδή δίνει βάση στις μεταγραφές και το γήπεδό του έχει ακόμη 91.000 θέσεις. Και βέβαια μην ξεχνάμε την "παλιοσειρά" του Top11, Νίκο Συμέου από την κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα της Κύπρου με την ΑΟΑΝ (Level 21). Πέρυσι βέβαια έχασε την άνοδο στο τσακ, οπότε έδωσε μια καλή ευκαιρία σε εμάς να τον "πιάσουμε".

-Ποιο ήταν το καλύτερό σου ματς και γιατί;
Ένα 2-1 με την «καλή» Galatasaray του Level 18. Και λέω «καλή» γιατί ο τύπος έχει γεμίσει το μεγαλύτερο μέρος της 11άδας του με 6άστερους! Παίξαμε Champions League προχθές καθώς τον έχω στον όμιλό μου. Τον κέρδισα 2-1 στην έδρα μου με γκολ στο 89’ κι ενώ στην καφετέρια ήμουνα με ένα φίλο και τέσσερις φίλες που απορούσαν όταν πανηγύριζα. Αν δεν έμπαινα από το iPhone ως spectator δεν θα το έπαιρνα το ματσάκι. Έχω από πέρυσι έναν Del Piero για φορ με 105 rating και One-on-Ones ability (ένας –με- έναν σκόρερ) που με ξελασπώνει. Μετά από αυτό ο τύπος την μεθεπόμενη μέρα που με έπαιζε στην έδρα του, αγόρασε άλλους 3 6άστερους και φώναξε άλλον ένα φίλο του για Spectator για να το σιγουρέψει. Τελικά με πήρε 2-0. Αλλά το πορτοφόλι του in real life πρέπει να άδειασε.

-Τι προβλέπεις για την Elliniko φέτος;
Είμαι 2ος και πιστεύω θα ανέβω άνετα στο Level 19. Αυτό που θέλω είναι να μπω στην πρώτη τριάδα ή έστω να διεκδικήσω έξοδο στο Champions League. Χτίζω World Arena που είναι το μεγαλύτερο γήπεδο (με αρχική χωρητικότητα 211.000), οπότε θέλω να το χαρώ του χρόνου και στην Ευρώπη.

-Μάνο, μπορείς να αποκαλύψεις κάποιο από τα «κόλπα» που χρησιμοποιείς στο παιχνίδι;
Παίζω 4-4-2 χωρίς βελάκια με Mentality Normal, με πίεση στο δικό μου μισό. Την αυξάνω σε όλο το γήπεδο και ενίοτε το γυρνάω σε Attacking (η πίεση σε όλο το γήπεδο κουράζει τους παίκτες). Ακόμη, δεν ξοδεύω ούτε για αστείο τις βοήθειες αν δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη, π.χ. τραυματισμός βασικού παίκτη. Το morale (ηθικό) πρέπει να ξοδεύεται όμως σε καθημερινή βάση για να είναι όλοι οι παίκτες Superb (ηθικό υπέροχο). Μόνο έτσι μπορείς να κερδίσεις με αξιώσεις. Επίσης θα πρέπει όλοι να βάζουν υπενθυμίσεις στα κινητά τους για να μπαίνουν να παίζουν τους αγώνες. Και βέβαια να λαμβάνουν και να στέλνουν και τις 4 βοήθειες κάθε μέρα. Χωρίς αυτές δε γίνεται.

-Τι ομάδα είσαι Μάνο;
Από μεγάλες Σούρμενα. Από μικρές Παναθηναϊκός.

-Ποιος «συνάδελφος», στο αληθινό ποδόσφαιρο, σου αρέσει;
Ο Alex Ferguson και το λέω με βαριά καρδιά παρότι είμαι City. Ο άνθρωπος ήξερε να γυρίζει από ένα χαμένο παιχνίδι μέχρι μια τελειωμένη και υποβιβασμένη ομάδα. Ήξερε να παίζει γρήγορο παιχνίδι και κυρίως να δουλεύει τις αδυναμίες των παικτών του. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχει αναδείξει τεράστια ταλέντα όπως ο Cristiano Ronaldo ή ο Ryan Giggs, τον οποίο μας «έκλεψε» από τις ακαδημίες όταν ήταν 14 χρονών κι εμείς τον είχαμε στο παιδικό για δευτεράτζα. Επίσης όταν ήταν στα πάνω του κατάφερε να κάνει την United την πιο διαχρονική ομάδα όλων των εποχών. Είναι απλά μια ποδοσφαιρική ιδιοφυία.

-Σε ευχαριστούμε πολύ για όλα και καλές νίκες με την Elliniko!
Εγώ ευχαριστώ κι εύχομαι σε όλους πάντα επιτυχίες, εντός και εκτός Top Eleven.

(Αναλυτικά το link της συνέντευξης)

Continue reading
1278 Hits
0 Comments

Πρώτο blog post

 

Οκ, αυτή εδώ είναι η πρώτη δημοσίευση στο blog, απλά για να τεστάρουμε αν δουλεύει το σύστημα.

Σας χαιρετώ λοιπόν κι από εδώ. Τα blogs του GameWorld είναι μια νέα εφαρμογή που έχουμε εισάγει και στην οποία μπορείτε να γράφετε κυριολεκτικά ότι θέλετε. Για τα games που παίζετε, για το σχολείο σας, για τις σχολές σας, για τις δουλειές σας και για ότι άλλο σας απασχολεί.

Η γλώσσα εδώ θα είναι πιο "χύμα" σε σχέση με τα άρθρα της κεντρικής σελίδας κι ακόμη περισσότερο από τις μόνιμες στήλες, όπου παρότι σας έχουμε συνηθίσει σε πρώτο ενικό, έχουν έναν ψιλοεπίσημο χαρακτήρα.

Who is
Μιας και τα blogs λοιπόν είναι πρόχειρη φάση, καιρός να γνωριστούμε. Ονομάζομαι Μάνος Γρυπάρης κι είμαι αρχισυντάκτης και ιδιοκτήτης του site GameWorld.gr. Δεν υπάρχει καμία εταιρεία από πίσω, κανένα "μεγάλο αφεντικό", είμαστε αυτοί που βλέπετε. Ανεξάρτητοι κι ωραίοι. Με ότι καλό και κακό αυτό συνεπάγεται. 

Η πρώτη μου επαφή με τα games ήταν το 1988 όταν ο πατέρας μου έκανε το λάθος να φέρει στο σπίτι έναν Amstrad 6128 με πράσινη οθόνη. Το 1990 ακολούθησε η Amiga, μετά τα NES, PC, SuperNES και πάει λέγοντας, ώσπου γύρω στα 19 μου κι ενώ σπούδαζα Πληροφορική έστειλα τότε πρόταση στο Contra.gr. Και για καλή μου τύχη την αποδέχθηκαν. Δημιουργήθηκε έτσι η στήλη του Championship Manager και παράλληλα ξεκίνησα εκπομπές στον Champions 89.2.

Μετά τον Champions 89.2 ήρθε ο Sportime Radio 89.2, το κλείσιμο του οποίου με ανάγκασε να σκεφτώ "Δεν το πάμε Internetικά"; Κι έτσι δημιουργήθηκε το 2005 το GamesRadio.gr, πρόγονος του σημερινού GameWorld.gr. Λειτούργησε επίσημα από το 2006 έως το 2007, ήταν ο 1ος σε ακροαματικότητα online σταθμός, βγάζαμε γραμμές στον αέρα, είχαμε SMS και email, όλα κομπλέ. Κάπου στο 2007 κι αφού σταμάτησε η συνεργασία μας με τα Bits & Bytes τα οποία μας στεγάζανε, τον Νοέμβριο είχα την τύχη να "χτυπήσω" το domain GameWorld.gr στο τελευταίο λεπτό. Βοήθησε ο Νίκος Βασιλάκος σε αυτό (ναι, ο Mr. Ψηφιακή Ελλάδα, Πρόεδρος Ελλήνων Χρηστών Ίντερνετ κτλ). Αν δεν το καπάρωνε ο Νίκος ήμουν τόσο απογοητευμένος που δεν ξέρω αν σήμερα θα υπήρχαμε. Η συνέχεια είναι γνωστή.

Πως περνάω την καθημερινότητά μου; Το πρωί γραφείο, στην Aventurine, που είναι ως γνωστόν η μεγαλύτερη προγραμματιστική εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία αναπτύσσει το Darkfall. Σύντομα θα έχουμε το Darkfall Unholy Wars κοντά μας, για το οποίο ετοιμάζονται μεγάλα πράγματα. Μετά το γραφείο ακολουθεί η εκπομπή Users όπου καθημερινά συζητάμε για τα games και στο τέλος καταλήγω σπίτι όπου με περιμένουν ένα σωρό ειδήσεις και reviews. Παράλληλα, μιλάω σε καθημερινή βάση με τους προγραμματιστές γιατί το τρέξιμο είναι ατελείωτο.

What's next...
Well, that's all. Αυτά για αρχή. Πρέπει να σας κλείσω γιατί θα πάω στο στούντιο για εκπομπή, όπου με περιμένει ο Mikeius και η Χριστιάνα. Είναι μεγάλη μέρα σήμερα. Mikeius, Fifa 13 έχει και η Χριστιάνα γενέθλια (αφήστε της ένα Χρόνια Πολλά στο wall της), πέσανε όλα μαζί γενικώς.

Tasks: Χρωστάω ανανέωση στα προφίλ συντακτών και να ενημερωθώ απ' τους προγραμματιστές για το νέο Upgrade. Α και φυσικά reviews από LittleBigPlanet PS Vita, Fifa 13 και MLS IQ Talk. Και την Κυριακή στις 16:00 έχουμε GameWorld TV όπου παίζουμε League of Legends! Για να δούμε...θα προλάβω να τα κάνω όλα αυτά σε ένα ΠΣΚ; Α και το σημαντικότερο: Να παραδώσουμε τα δώρα σας (PES 2013). Απλά ως συνήθως δεν απαντάτε όλοι με μηνυματάκι και είμαστε σε αναμονή. Δευτέρα τα στέλνουμε λοιπόν κι όποιος απάντησε απάντησε!

 

Your blog: Μην περιμένετε άλλο. Κάντε κλικ στο "My Blogs" κάτω από την φωτογραφία του προφίλ σας και γράψτε το δικό σας μηνυματάκι. Περιμένουμε να μας πείτε τα νέα σας!

Continue reading
756 Hits
0 Comments
Notification