Εντελώς δωρεάν το Discovery Tour: Ancient Greece & Discovery Tour: Ancient Egyp

 Η Ubisoft απο τότε που ξεκίνησε η πανδημία συνεχώς μας δίνει διάφορες ευκαιρίες ώστε να παίξουμε κάποια παιχνίδια της δωρεάν μέχρι έναν περιορισμένο χρόνο ή έτυχε να μας δώσει και κάποια παιχνίδια της εντελώς δωρεάν και αφού προλάβαμε την προσφορά είχαμε την δυνατότητα να τα κρατήσουμε για πάντα στην ψηφιακή μας βιβλιοθήκη.

Αυτή τη φορά η Ubisoft δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να επισκεφθούν την Αρχαία Ελλάδα στο Assassin's Creed Odyssey και την Αρχαία Αίγυπτο στο Assassin's Creed Origins. Απο τις 14 Μαΐου μέχρι και τις 21 Μαΐου μπορείτε να πάρετε εντελώς δωρεάν τα Discovery Tour: Ancient Greece και Discovery Tour: Ancient Egypt. Να σημειώσουμε πως όποιος προλάβει την προσφορά τα παιχνίδια θα μείνουν για πάντα στην ψηφιακή του βιβλιοθήκη.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεται τι είναι το 'Discovery Tour', το παιχνίδι σας πηγαίνει στην Αρχαία Ελλάδα ή στην Αρχαία Αίγυπτο ανάλογα τι θα επιλέξετε να παίξετε. Το σενάριο και οι εχθροί του κανονικού παιχνιδιού αφαιρούνται και το μονο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε μια ωραία ξενάγηση στην Αρχαία Ελλάδα και στην Αρχαία Αίγυπτο. Μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε η Ubisoft στο YouTube γράφει στην περιγραφή πως ως ξεναγοί σας θα είναι ο Λεωνίδας, ο Ηρόδοτος και διάφοροι χαρακτήρες απο τα παιχνίδια.

Ο Πόλεμος των Κόσμων
Ο Κέρβερος του Γαλαξία
 

Comments 1

Blood Prince on Friday, 22 May 2020 17:59

Οσοι έχουν τα παιχνίδια έχουν και τα Discovery Mode ήδη........σιγά την προσφορά.Πάντως θα προτιμούσα να είχαν και ελληνικούς υπότιτλους.

Οσοι έχουν τα παιχνίδια έχουν και τα Discovery Mode ήδη........σιγά την προσφορά.Πάντως θα προτιμούσα να είχαν και ελληνικούς υπότιτλους.
Already Registered? Login Here
Guest
Thursday, 06 October 2022

Captcha Image

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://gameworld.gr/

Notification