Να εξαγοράσει η Microsoft την Activision Blizzard;


Παρακολουθώ επί ένα χρόνο όλες αυτές τις συζητήσεις για το αν η Microsoft πρέπει να εξαγοράσει την Activision Blizzard ή όχι.

Από την μία πιστεύω ότι οι εξαγορές δεν κάνουν καλό γιατί κλείνουν εταιρείες και απολύεται κόσμος και ήδη η Microsoft απέλυσε 10.000 άτομα πριν γινει ακόμα η εξαγορά. Από την άλλη όμως έχουμε ελεύθερη οικονομια. Εχουν γίνει τόσες εξαγορές. Η Microsoft είχε αγοράσει την Bethesda, η Sony την Bungie κτλ. κτλ. Άρα κάθε εταιρεία έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει.


Δεν έχω καταλάβει όμως αφού η Sony είναι πρώτη στις πωλήσεις κονσολών πως με αυτη την εξαγορά θα έχει τόσο τεράστια αλλαγή η Microsoft και θα έχει τόοοσο όφελος?
- Το Call of Duty είναι FPS και το παίζεις και σε PC.
- Το Diablo εννοείται ότι ως RPG που κανεις drag and drop αντικείμενα το παίζεις και σε PC.
- Το Starcraft και το Warcraft είναι Strategy. Και αυτά σε PC.
- Crash Bandicoot εκεί ναι είναι πραγματικά ότι χειρότερο για την Sony αφού η σειρά έχει γράψει ιστορία με τα Playstation.
- Spyro το ίδιο με το Crash! Και εκεί θα πονέσει σχεδόν το ίδιο.
- Sekiro Shadows Die Twice επίσης

Πέρα από όλα αυτά, τι άλλο έχουμε, θα μου πει κάποιος? Στην κόντρα των κονσολών δεν παίζει ρόλο κανένα Candy Crush ας πούμε.

Η Microsoft πάλι 3η θα είναι και μετά την εξαγορά. Επειδή κάποιοι θέλουν να παίζουν Call of Duty σε κονσόλα (αν είναι δυνατόν δηλαδή) και για έναν Crash και έναν Spyro το κάναμε θέμα.

Αύριο μεθαύριο αν η Sony πάει να αγοράσει την Square Enix εκεί να δω τι θα λέει η Microsoft...ή ακόμα καλύτερα αν αγοράσει την Ubisoft που έχει δεκάδες σειρές.

Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας της RTX 3090 Ti
Η Asus ανακοινώνει την πρώτη 500Hz gaming οθόνη
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Monday, 26 February 2024

Captcha Image

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://gameworld.gr/

Notification