Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima

Μακάρι να βγει sequel του Ghost of Tsushima το συντομότερο ή έστω κάτι αντίστοιχο με αρκετές ομοιότητες με το πρώτο. Από ότι βλέπω γενικά το συγκεκριμένο game έχει αρέσει και καλύψει πολλούς ακόμα και όχι fan του είδους βρίσκοντας δύσκολα αρνητικά σχόλια.


Η αλήθεια είναι ότι και εγώ στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός για το συγκεκριμένο όμως στη συνέχεια πίστηκα για τα καλά και απόλαυσα το μεγαλείο του. Μου άρεσε πολύ ο κόσμος του παιχνιδιού, ο σχεδιασμός του νησιού,το σύστημα μάχης και τα υπέροχα γραφικά και τοπία και πιο συγκεκριμένα η πιστή τεχνική των σαμουράι στη μάχη και ο ρεαλισμός της.

 

  

 

Η αγαπημένη μου αποστολή(μυθική) ήταν που έπρεπε να βρεις την τέχνη της φωτιάς σκαρφαλώνοντας στα βουνά στα γρήγορα για να μην πεθάνεις από το κρύο σκοτώνοντας άγρια ζώα και μονομαχώντας με το npc που κατείχε το skill για να στο μάθει. Επίσης έχει αρκετά side quests και πράγματα να κάνεις στο μεγάλο νησί και η μουσική με τα voice acting σε μεταφέρουν πραγματικά σε περιοχή της Ιαπωνίας με σαμουράι.


Θα ήθελα πάντως να έχεις παραπάνω μαγείες(τύπου φωτιάς που έχεις στο κατάνα) και περισσότερα ή διαφορετικά όπλα(για παράδειγμα διαφορετικά κατάνα ή όπλα τύπου spear,κλπ) όπως υπάρχουν σε άλλα παιχνίδια σαμουράι-ninja. Παρόλα αυτά πρόκειται για αριστούργημα και θα περιμένω με ανυπομονησία κάποια συνέχεια με λίγες βελτιώσεις στις λεπτομέρειες.


Τέλος έχω αλλάξει γνώμη και για το online καθώς μου αρέσει όλο και περισσότερο φτάνoντας στο level 90-100 και παίζοντας δυνατά raids(ιστορία της Ίγιο) που θέλουν πλάνο συνεργασία και υπομονή αλλά και την εφιαλτική εβδομάδα. Η απλή ιστορία είναι διασκεδαστική στο online αλλά σχετικά εύκολη κατά τη γνώμη μου.

Αίμα κι Άμμος
Κριτική για το Assassin's Creed Valhalla
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Thursday, 18 April 2024

Captcha Image

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://gameworld.gr/

Notification