Το Νοέμβριο τα PS5 και Xbox Series X

Έχουμε δει διάφορα παιχνίδια, παρουσιάσεις και άλλα πολλά όσον αφορά τις κονσόλες επόμενης γενιάς αλλά ακόμα μένουμε με το ερώτημα όσο αφορά τις ημερομηνίες κυκλοφορίας και τις τιμές τους (H Microsoft έχει βγάλει ανακοίνωση ότι θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο το Xbox Series X, αλλά το πότε ακριβώς δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα).

Το VGC όμως ρίχνει περισσότερο λάδι στην φωτιά και βγάζει ανακοίνωση πως το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει και αυτό τον Νοέμβριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, η Microsoft θα φέρει το Xbox Series X στην αγορά λίγες ημέρες πριν το PlayStation 5, σύμφωνα με αυτά που ακούγονται λοιπόν το Xbox Series X είναι να κυκλοφορήσει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Μάλιστα η Sony έχει το επόμενο PS5 event της για το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα ίσως να περιμένουμε και τις δυο κονσόλες τον Νοέμβριο.

Θεωρώ ότι η κίνηση αυτή είναι πολύ καλή γιατί θα πέσει και πάνω στις προσφορές Black Friday (οπότε εχουμε μια μικρη ελπίδα να δουμε τις κονσόλες φθηνότερα) αλλά και υπάρχει περιθώριο μέχρι τα Χριστούγεννα να κατασκευαστουν και αλλα PS5 και Xbox Series X ωστε να μην εξαντληθουν οι κονσόλες από την αγορά.

Οσο για την τιμη και τα games πιστεύω ότι είναι αρκετά νωρίς να αγοράσουμε μια νέα κονσόλα αφού ακόμα και ακριβές είναι και τα καλά τους exclusives δεν έχουν βγει. Από το 2021 το ξανασυζητάμε. Εκτος κι αν δεν εχετε καθολου PS4 και Xbox One οποτε εκει την αγοραζετε και εχετε δεκαδες παιχνιδαρες να παιξετε που δεν εχετε παιξει (π.χ. PS4) με κοστος 10-20€ σχεδον τζαμπα.

Τα αγαπημένα μου παιχνίδια της όγδοης γενιάς κονσο...
Stop στην πειρατεία
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Monday, 20 May 2024

Captcha Image

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://gameworld.gr/

Notification