Η σειρά Horizon ακυρώνεται από το Netflix

horizon-series-not-moving-forward-on-netflix-14-1720168265.jpg


Ο παραγωγός κατηγορείται για bullying και χειριστική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Rolling Stone , το Netflix σταματάει την παραγωγή της σειράς Horizon, καθώς ο υπεύθυνος παραγωγής, Steve Blackman κατηγορείται για bullying, και χειριστική συμπεριφορά.

Η κατηγορίες έρχονται από το εργασιακό περιβάλλον της προηγούμενης σειράς του Netflix, όπου ο Blackman ήταν επίσης showrunner, The Umbrella Academy, από 12 άτομα. Ο ίδιος ανταποκρίθηκε στις κατηγορίες και τις αποκάλεσε "εντελώς αναληθείς". Πλέον φαίνεται ότι το Netflix σταμάτησε την συνεργασία με τον Blackman και σειρά Horizon και στο project Orbital που ετοίμαζε. Ο Blackman είχε δουλέψει παλιότερα και στις σειρές, Bones, Altered Carbon και Fargo.


Scoop: Rolling Stone has learned that two of 'Umbrella Academy' showrunner Steve Blackman’s projects that were in development at Netflix, a Horizon Zero Dawn series and an original series, Orbital, are no longer moving forward t.co/cFnyww0n3Q

— Cheyenne Roundtree (@cheyenne_round) July 3, 2024

Η Sony έχει ήδη την σειρά The Last of Us στο HBO, για την οποία γυρίζεται τώρα η δεύτερη σεζόν, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και η σειρά Twisted Metal και η ταινία Gran Turismo. Στα σκαριά βρίσκεται και η ταινία Ghost of Tsushima, επίσης για το Netflix και η σειρά God of War για το Amazon Prime Video.

Η σειρά Horizon ανακοινώθηκε το 2022 από την Sony και προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν θα μεταφερθεί σε άλλο κανάλι ή συνδρομητική υπηρεσία ή αν θα ακυρωθεί εντελώς.

Read More...

Notification