Καθώς η μέρα κυκλοφορίας του FF Vii Rebirth πλησιάζει όλο και περισσότερο (29/2/24), τα μέλη της ομάδας μιλάνε όλο και πιο πολύ δίνοντάς μας περισσότερες πληροφορίες.

Στα Playstation Partner Awards, η game producer του Crisis Core FF7 Reunion, Satou Mariko(2022) είπε πως το rebirth θα έχει μυστήρια και διαφορές σχετικά με τον τίτλο του και τα προηγούμενα παιχνίδια, Ff7 (1997) και Crisis core. (Πράγμα λογικό, γιατί άλλο τέλος είχε το Crisis core και άλλο το Remake (2020) )

Επίσης, λόγω του μυστηρίου αλλά και της αντίθεσης αυτής που δημιούργησε το remake(2020) είχε σαν αποτέλεσμα να εντυπωσιάσει τους fan και να τους αφήσει να δημιουργούν θεωρίες για τα επόμενα projects. Το φαινόμενο αυτό ήταν το κύριο κίνητρο της ομάδας να κρατήσει το τέλος του CCFFViiReunion(2022) το ίδιο με του PSP(2007) και όχι με του Remake. Στην συνέντευξή της άφησε διάφορα υπονοούμενα σχετικά με γεγονότα που αφορούν το παρελθόν των ηρώων τα οποία ίσως να διαφέρουν στο Rebirth από του Reunion.

Προσωπικά δεν το θεωρώ σαν καινούργια πληροφορία καθώς οι δύο ιστορίες είδη έχουν δικό τους τέλος και τα demo είδη έχει φανερώσει στοιχεία που δεν σχετίζονται ή διαφέρουν με την ιστορία του Crisis core. Τώρα αν εννοούσαν πράγματα που δεν είδαμε ακόμα είναι άλλο θέμα.


Εσείς τι πιστεύετε πως εννοούσε η Satou Marikoμε τα σχόλιά της;

Read More...

Notification