Η θεωρία Kuji.

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε μια νέα φιγούρα kingdom Hearts για την σειρά Ichiban Kuji. Ichiban Kuji μεταφράζεται σε 1st Lottery και όπως καταλαβαίνεται έχει να κάνει με λαχείο και τύχη. Τι έχει να κάνει όλο αυτό με το Kingdom heart και γιατί το community τρελάθηκε; Θα σας πω.


Το 2022 η Square Enix ανακοίνωσε το Kingdom hearts Iv όμως το 2023, δεν υπήρχε τίποτα καινούργιο πέρα από μικρές συνεντεύξεις σε διάφορα περιοδικά και sites. Υπήρχαν φήμες για νέο trailer στα Game Awards όμως λίγες μέρες πριν, μια γνωστή(στο Community)ομάδα leakers, είπαν πως δεν θα υπήρχε trailer καθώς η Square Enix ήθελε/θέλει το Final Fantasy Vii Rebirth να είναι το κέντρο εστίασης.


Η θεωρία έχει ως εξής :
Η σειρά Kingdom hearts πρωτοεμφανίστηκε στην σειρά Ichiban Kuji το 2018 με το μοντέλο First dream( την περίοδο που θα κυκλοφορούσε το αρχικά το Kingdom hearts 3).


2 χρόνια μετά το 2020, το 2nd dream κυκλοφόρησε την ίδια περίοδο με το kingdom hearts Melody of Memory.


2 χρόνια(ξανά) το 2022, το 3το μοντέλο κυκλοφόρησε για να γιορτάσουν την 20τη επέτειο της σειράς.

2 χρόνια(πάλι) το 2024, το 4το μοντέλο θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Linking Hearts. Την χρονιά αυτή θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι Kingdom hearts Missing link.

Αν κάθε δυο χρόνια κυκλοφορεί επίσημο μοντέλο Ichiban Kuji, και κάθε φορά κυκλοφορεί την ίδια ώρα παιχνίδι kingdom hearts, μήπως το Kingdom hearts 4 θα κυκλοφορήσει το 2026?
2 χρόνια είναι αρκετά για να ξεκινήσει επισήμως η καμπάνια του, καθώς το Final fantasy Rebirth κυκλοφορεί επισήμως σε 38 μέρες και το Kingdom hearts είναι το επόμενο μεγάλο project.

Τι πιστεύεται για αυτή την θεωρία;
Συμφωνείτε με το Community ή όχι;

Read More...

Notification