Ζητώ συγνώμη φίλε μου, δεν το έκανα επίτηδες, πραγματικά. Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε από που να το παραγγείλω σε οικονομική τιμή; και αν το σύστημα μου μπορεί να το τρέξει μην το πάρω τσάμπα..

Read More...

Δε μπορείτε να μου απαντήσετε για να ξέρω τι να κάνω; χωρίς ήχο και online που είναι τα βασικά μου βγαίνει άχρηστο το game. Το έχω και σε κανονική έκδοση σε cd απλά ανέφερα το torrent μπας και αλλάζει κάτι σε σχέση με το δίσκο.

Read More...

Πάνος ΠΚ replied to the topic 'Pro Evolution Soccer 2017' in the forum. 5 years ago

Καλησπέρα σας, έχω το Lenovo Ideapad 110-15ACL (AMD A6-7310 APU με AMD Radeon R5 M430 2GB Graphics 2.30 GHz και 8GB RAM) και θέλω να ρωτήσω για το Pro Evolution 2017. Δεν μου παίζει Online. Τι πρέπει να βάλω στη θύρα UDP; και επίσης θέλω να μου πείτε τι ανάλυση να βάλω με βάση το laptop μου; και η ποιότητα να είναι, χαμηλή,μεσαία ή υψηλή; όλα αυτά που λέω τα έχει στα Settings. Το τελευταίο που θέλω να ρωτήσω είναι, ότι δεν παίζει ο ήχος στο παιχνίδι, ενώ στο Pc παίζει κανονικά. Πρέπει να κάνω κάτι στην καρτέλα με τις ρυθμίσεις, που λέει Ήχος; μου έχει Buffer ήχου και να επιλέξω από το 1 μέχρι το 8. Αυτά, θα χαρώ πολύ να μου απαντήσετε. Ευχαριστώ πολύ!!

Read More...

Πάνος ΠΚ replied to the topic 'Pro Evolution Soccer 2017' in the forum. 5 years ago

Καλησπέρα σας, έχω το Lenovo Ideapad 110-15ACL (AMD A6-7310 APU με AMD Radeon R5 M430 2GB Graphics 2.30 GHz και 8GB RAM) και θέλω να ρωτήσω για το Pro Evolution 2017. To κατέβασα από nosTEAM.ro και δεν μου παίζει Online. Τι πρέπει να βάλω στη θύρα UDP; και επίσης θέλω να μου πείτε τι ανάλυση να βάλω με βάση το laptop μου; και η ποιότητα να είναι, χαμηλή,μεσαία ή υψηλή; όλα αυτά που λέω τα έχει στα Settings. Το τελευταίο που θέλω να ρωτήσω είναι, ότι δεν παίζει ο ήχος στο παιχνίδι, ενώ στο Pc παίζει κανονικά. Πρέπει να κάνω κάτι στην καρτέλα με τις ρυθμίσεις, που λέει Ήχος; μου έχει Buffer ήχου και να επιλέξω από το 1 μέχρι το 8. Αυτά, θα χαρώ πολύ να μου απαντήσετε. Ευχαριστώ πολύ!!

Read More...

Καλησπέρα σας, έχω το Lenovo Ideapad 110-15ACL (AMD A6-7310 APU με AMD Radeon R5 M430 2GB Graphics 2.30 GHz και 8GB RAM) και θέλω να ρωτήσω για το Pro Evolution 2017. To κατέβασα από nosTEAM.ro και δεν μου παίζει Online. Τι πρέπει να βάλω στη θύρα UDP; και επίσης θέλω να μου πείτε τι ανάλυση να βάλω με βάση το laptop μου; και η ποιότητα να είναι, χαμηλή,μεσαία ή υψηλή; όλα αυτά που λέω τα έχει στα Settings. Το τελευταίο που θέλω να ρωτήσω είναι, ότι δεν παίζει ο ήχος στο παιχνίδι, ενώ στο Pc παίζει κανονικά. Πρέπει να κάνω κάτι στην καρτέλα με τις ρυθμίσεις, που λέει Ήχος; μου έχει Buffer ήχου και να επιλέξω από το 1 μέχρι το 8. Αυτά, θα χαρώ πολύ να μου απαντήσετε. Ευχαριστώ πολύ!

Read More...

Απλά μια γνώμη θέλω, δεν θα το κάνω κιόλας.
Εδώ βλέπουν όλοι το topic μου;

Read More...

Πάνος ΠΚ replied to the topic 'Φτιάξιμο PC!' in the forum. 5 years ago

Μπορείς να μου φτιάξεις μία λίστα εδώ;
www.e-shop.gr/pc-configurator

Read More...

Πάνος ΠΚ replied to the topic 'Φτιάξιμο PC!' in the forum. 5 years ago

Σε ευχαριστώ πολύ! :)

Read More...

Πάνος ΠΚ created a new topic ' Φτιάξιμο PC!' in the forum. 5 years ago

Καλησπέρα σας, συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε!Παρακολουθώ συνέχεια το site, για να ενημερώνομαι για όλα τα θέματα.Λοιπόν, μετά από χρόνια, ήρθε η στιγμή να φτιάξω ή να πάρω (έτοιμο) το πρώτο μου gaming pc και θέλω να είναι όσο πιο καλό και οικονομικό γίνεται για αρχή. Στη συνέχεια, θα το αναβαθμίζω σιγά σιγά μόνος μου. Όπως καταλάβατε θέλω ένα βασικό πυρήνα για αρχή και μετά θα το κάνω καλύτερο.Βασικά μιλάω για Σεπτέμβρη με Οκτώβρη (είναι νωρίς ακόμα, το ξέρω) απλά να έχω μια ιδέα πάνω κάτω. Δεν πιστεύω να έχουν αλλάξει πολλά μέχρι τότε ή να έχει βγει κάτι καλύτερο (και να βγει, θα είναι ακριβό).Έχω διαβάσει τον οδηγό σας, με τους υπολογιστές ανά τιμή.Θα έβαζα budget για αρχή περίπου 1000 ευρώ και οι απαιτήσεις που θέλω είναι να παίζει τα παιχνίδια που υπάρχουν μέχρι τώρα, καθώς και αυτά που θα βγουν στη συνέχεια αν είναι δυνατόν, σε medium τουλάχιστον, δε με πειράζει. (Battlefield,Batman,COD,Far Cry,GTA,NBA,PES κτλ.)Θα χαρώ να μου πείτε τη γνώμη σας και τις συμβουλές σας, καθώς και τι αναβάθμιση θα μπορώ να κάνω μετά (αν χρειάζεται).Θα ήθελα να μου προτείνετε (επεξεργαστή,κάρτα γραφικών,κουτί,μνήμες,οπτικά μέσα,σκληρός δίσκος (HDD-SSD),τροφοδοτικό,ανεμιστήρα-ψύκτρα (υδρόψυξη) και motherboard).Και το ερώτημα, να πάρω έτοιμο ή να φτιάξω;Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,Με εκτίμηση Παναγιώτης.

Read More...

Notification