Γιάννης Σιδηρόπουλος

Γιάννης Σιδηρόπουλος (JaGuAr)
Experience: 15154 (1210 points to next level)

 
600
26 minutes ago
45 minutes ago
Mordhau: Ημερομηνία κυκλοφορίας 45 minutes ago

Κυκλοφορεί σύντομα.

Η Triternion ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Mordhau.

Το video game που συνδυάζει στοιχεία των For Honor και Kingdom: Come Deliverance έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας. Όπως αποκάλυψε η εταιρεία ανάπτυξής του, το Mordhau θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου. Όπως είχε αποκαλυθφεί, θα μπορείτε να συμμετέχετε σε μάχες 64 ατόμων, σε πατροπαράδοτη μάχη ιπποτών. Οι σκληρές του μάχες και το ρεαλιστικό περιβάλλον του μεσαίωνα είναι στοιχεία που το ξεχωρίζουν.

http://www.youtube.com/watch?v=nFpoDlH6Sxs

Οι developers αναφέρουν στην σελίδα του παιχνιδιού στο Steam πως θα υπάρχουν διάφορα modes όπως τα Deathmatch και Team Deathmatch, καθώς και το Frontline. Παράλληλα θα υπάρχει και Skirmish, ενώ υπάρχουν και πλάνα για Battle Royale στο οποίο φυσικά θα πρέπει να επιβιώσετε έναντι των άλλων παικτών.

Το Mordhau θα κυκλοφορήσει για PC στις 29 Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα για το Mordhau και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

1 hour 14 minutes ago
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του The Last of Us Part II 1 hour 14 minutes ago

Ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία του.

Τα γυρίσματα του The Last of Us Part II φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Το πολυαναμενόμενο sequel αποτελεί διακαή πόθο σχεδόν όλων των κατόχων του PS4. Μπορεί να μην υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα, ωστόσο υπάρχει πρόοδος αν κρίνουμε από τα posts των δημιουργών στο Twitter. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις που μας κάνουν να πιστεύουμε πως απομένουν πολύ λίγα στάδια προτού ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το πρώτο post του director Neil Druckmann δείχνει πως έφτασαν στο τέλος της ιστορίας του παιχνιδιού, αφού παρουσίασε την τελευταία σελίδα του script που αναγράφει “The End”.Εχθές είχαμε μία ακόμα δημοσίευση από τον ίδιο, αλλά και την Ashley Johnson (voice actor της Ellie) όπου αναφέρουν πως ολοκληρώθηκε το motion capturing για τους Joel και Ellie που, αν μη τι άλλο, είναι πρωταγωνιστές, άρα δεν θα υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να γυριστούν.

Το τελευταίο post έγινε από την Halley Gross, συγγραφέα του παιχνιδιού μαζί με τον Neil Druckmann, που ξεκαθαρίζει πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα των cinematics, δηλώνοντας ανοιχτά την χαρά τους για την τεράστια πρόοδό τους.

Όλα τα παραπάνω μας κάνουν να πιστεύουμε πως το The Last of Us Part II δεν είναι τόσο μακριά. Αν δεν το δούμε φέτος, πλέον είναι βέβαιο ότι θα το δούμε το αργότερο μέσα στο 2020, εκτός απροόπτου. Εφόσον δεν θα δούμε την Sony στην E3, πιθανότατα θα χρειαστεί να διεξαχθεί ακόμα ένα State of Play stream για να μάθουμε νεότερα.

Διαβάστε περισσότερα για το The Last of Us Part II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

1 hour 39 minutes ago
Βραβείο Guinness για φανατικό συλλέκτη της σειράς God of War 1 hour 39 minutes ago

Τιμήθηκε ενώπιον των εργαζομένων της Sony Santa Monica.

Ένας φανατικός συλλέκτης αντικειμένων από την σειρά God of War βραβεύτηκε με ρεκόρ Guinness χάρις στην συλλογή του.

Ο Emanuel Mojica Rosas είναι τρελός υποστηρικτής του God of War. Στο δωμάτιό του θα βρείτε εξαιρετικά αντικείμενα που έχουν να κάνουν με τον Kratos και το σύμπαν στο οποίο διαδραματίζονται οι περιπέτειές του, κάτι που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο από την Sony Santa Monica. Η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού τον κάλεσε στα γραφεία της για να δει από κοντά την διαδικασία ανάπτυξης του παιχνιδιού, διάφορα στιγμιότυπα από αυτήν και να γνωρίσει τους κορυφαίους developers της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του Cory Barlog.

http://www.youtube.com/watch?v=O_QnVgs855U

Ο ίδιος υποστηρίζει πως η “αρρώστια” του με το God of War οφείλεται στην απώλεια της γιαγιάς του, αφού το God of War ήταν η διαφυγή του από την τεράστια στεναχώρια που βίωσε. Πλέον κατέχει 583 διαφορετικά licensed αντικείμενα που αφορούν το God of War franchise ωστόσο πρόσθεσε ακόμα δύο στην συλλογή του με το τέλος της επίσκεψής του. Αρχικά του δόθηκε, δια χειρός Cory Barlog, ένα πρωτότυπο CD που περιείχε το πρώτο God of War το PS2, πάνω στην έκδοση του οποίου βασίστηκαν για να γίνει gold το παιχνίδι και να κυκλοφορήσει το 2005. Παράλληλα του δόθηκε βραβείο Guinness World Record για την πλουσιότερη συλλογή που αφορά ένα franchise.

Διαβάστε το review του God of War (PS4) και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

2 hours 10 minutes ago
Bug του Apex Legends εκτοξεύει τους παίκτες σε μακρινές τοποθεσίες 2 hours 10 minutes ago

Η ευθύνη αποδίδεται στα ανοιγμένα supply bins.

Ένα bug του Apex Legends στέλνει ψηλά τους παίκτες καλύπτοντας τεράστιες αποστάσεις.

Διάφοροι παίκτες του Battle Royale της Respawn Entertainment εντόπισαν μία πολύ περίεργη λειτουργία στο παιχνίδι που αφορά την κίνησή τους στον χάρτη. Συγκεκριμένα ανακάλυψαν πως αν χτυπήσουν ένα ανοιχτό supply bin, αυτό τους εκτοξεύει πολύ ψηλά στον αέρα, πράγμα που τους βοηθά να μεταβούν τάχιστα μεταξύ των διαφόρων σημείων του χάρτη ή να σκαρφαλώσουν σε απρόσιτες τοποθεσίες. Οι παίκτες εκμεταλλεύονται αυτό το bug για να ξεφεύγουν επίσης από πιθανές απειλές.Άλλοι επιλέγουν απλά να κοροϊδεύουν τους φίλους τους που ακολουθούν τις εντολές τους ανυποψίαστοι. Πολλοί έσπευσαν να συγκρίνουν αυτή την δυσλειτουργία με τα launch pads του χαρακτήρα Octane, ωστόσο είναι τεράστια η διαφορά στην ώθηση που προσφέρει αυτό το bug. Προφανώς είναι κάτι που αναμένεται να διορθωθεί το συντομότερο δυνατό από την Respawn, ωστόσο μέχρι τότε οι παίκτες θα συνεχίσουν να το απολαμβάνουν όπως δείχνουν τα πράγματα.

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

3 hours 8 minutes ago
Fortnite Season 9: Μυστηριώδεις ρούνοι εμφανίστηκαν στον χάρτη 3 hours 8 minutes ago

Η Epic Games μας προετοιμάζει.

Η Epic Games μας προετοιμάζει για τη νέα σεζόν του Fortnite με μυστηριώδεις ρούνους να εμφανίζονται στον χάρτη.

Πολυάριθμα runes έκαναν την εμφάνισή τους στη περιοχή Loot Lake του Fortnite. Οι fans του παιχνιδιού έχουν ξεκινήσει thread στο Reddit σχετικά με το επερχόμενο Loot Lake Rune Event όπως το αποκαλούν. Ρούνοι βρέθηκαν και στις περιοχές Fatal Fields, ωστόσο δείχνουν να μετακινούνται συνεχώς σε διάφορες τοποθεσίες. Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στο παρελθόν με αντικείμενα να μετακινούνται, εξού και οι εικασίες όλων που σχετίζουν τους ρόνους με την Season 9. Η Epic Games συνηθίζει να κάνει πάντοτε tease για τα όσα θα δούμε στη κάθε νέα σεζόν του δημοφιλούς Battle Royale, επομένως μέσα σε λίγες εβδομάδες θα γνωρίζουμε πιθανότατα με τι έχει να κάνει.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Αν παίζετε Fortnite σε οποιοδήποτε format τότε κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

3 hours 33 minutes ago
9χρονος κέρδισε τον πατέρα του σε τουρνουά Dragon Ball FighterZ 3 hours 34 minutes ago

Συναντήθηκαν στον πρώτο μόλις γύρο.

Ένας νεαρός κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον πατέρα του σε τουρνουά Dragon Ball FighterZ και τον κέρδισε.

Στα περισσότερα μικρά τουρνουά η οργάνωση δεν είναι τόσο καλή, επομένως τα brackets που προκύπτουν είναι κάπως αλλόκοτα. Αυτό οδήγησε το νεαρό Tsuyoshi, 9 ετών, να αντιμετωπίσει τον ίδιο του τον πατέρα σε πρόσφατο τουρνουά του Dragon Ball FighterZ στο Τόκιο. Ο μικρός συμμετέχει συχνά στα εβδομαδιαία τουρνουά που διεξάγονται και έχει εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του, οι οποίες βελτιώνονται με κάθε συμμετοχή του. Έχοντας παίξει με πάρα πολλούς παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, έχει αρχίσει να μετρά μερικές σημαντικές νίκες.

Παρακολούθησε το Fighting Tuesday #57 @ Red Bull Gaming Sphere Tokyo από τον χρήστη ANIMEILLUMINATI στο www.twitch.tv

Αυτή που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ του όμως είναι αυτός ενάντια στον πατέρα του. Οι διοργανωτές χωρίζουν τους παίκτες σε αρχάριους και επαγγελματίες για να είναι πιο δίκαιη η κατάσταση, πράγμα που τον έφερε αντιμέτωπο με τον πατέρα του, Wasa. Προφανώς και θα μπορούσαν να είχαν συναντηθεί σε οποιαδήποτε φάση της διοργάνωσης, ωστόσο η κληρωτίδα τους έφερε αντιμέτωπους στον πρώτο γύρο. Ο μικρός κέρδισε με 2-1 στο τέλος, κάνοντας περήφανο τον πατέρα του, έχοντας και μία ιδιαίτερη στιγμή on camera. Το μέλλον βρίσκεται μπροστά του, με τον Tsuyoshi να ελπίζει πως θα καταφέρει κάποια στιγμή να εμφανιστεί στην επαγγελματική σκηνή.

Διαβάστε το review του Dragon Ball FighterZ και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

3 hours 56 minutes ago
Σειρά ρούχων Days Gone 3 hours 56 minutes ago

Ιδανικά για τους μηχανόβιους.

Η Diesel συνεργάζεται με την Sony για την κυκλοφορία ρούχων με θέμα το Days Gone.

Για τους ανυπόμονους fans του επερχόμενου Action-Adventure, υπάρχουν ήδη στην αγορά διάφορα προϊόντα merchandise. Σε περίπτωση που θέλετε να μοιάσετε και εσείς στον Deacon St. John και την συμμορία του, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στα στην σειρά ρούχων Days Gone, μία πρωτοβουλία των Sony και Diesel. Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας τους πραγματοποιήθηκε μέσω Twitter από την Diesel, η οποία αναφέρει πως θα προσφέρει διάφορα είδη ρουχισμού, όπως jackets, μπλούζες, παντελόνια και καπέλα.Η Diesel αναφέρει επίσης πως θέλησε να εφαρμόσει στα προϊόντα της το στυλ των μηχανόβιων που έχει παρουσιαστεί με τόσο μεγάλη ακρίβεια στο Days Gone. Πράγματι οι εικόνες των προϊόντων μας προετοιμάζουν για πολύ καλής ποιότητας είδη ρουχισμού, ιδίως για όσους αρέσκονται να παρακολουθούν σειρές όπως το Sons of Anarchy για παράδειγμα.

Το Days Gone θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου αποκλειστικά για το PS4.

Διαβάστε περισσότερα για το Days Gone και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Notification