Σταύρος Αντωνόπουλος

Σταύρος Αντωνόπουλος (ProfGameboy)
Experience: 2073 (467 points to next level)

 
600
Σταύρος Αντωνόπουλος replied to the topic 'WRC 8 FIA World Rally Championship' in the forum. 7 hours 12 minutes ago

Ίσως το πιο ανταγωνιστικό racing που έχω παίξει την τελευταία 5ετια! Έχει πλήθος περιεχομένου με εξαίρεση τα αυτοκίνητα, δυστυχώς. Το dynamic weather αλλά και damage είναι εντυπωσιακό και δίνει μια άλλη πιο ρεαλιστική οπτικη του παιχνιδιού. Όλα τα modes είναι διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα και πολύ απαιτητικά σε οποιοιδήποτε επίπεδο δυσκολίας και αν τα δοκιμάσετε.

Read More...

Σταύρος Αντωνόπουλος created a new topic ' WRC 8 FIA World Rally Championship' in the forum. 7 hours 15 minutes ago

Αγώνες ταχύτητας στα όρια της τρέλας

Έχοντας αναλύσει τα περισσότερα racing games, μπορώ να δηλώσω ότι το WRC 8 εάν δεν είναι το δυσκολότερο και ταυτόχρονα το ανταγωνιστικότερο racing, σίγουρα είναι ένα από τα δυο κορυφαία που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά. Η συνεργασία των Kylotonn και Bigben Interactive σας προσφέρει απλόχερα το πιο ολοκληρωμένο rally simulator, αφού θα μπόρεσε τα εξερευνήσετε και να έρθετε αντίπαλοι με τον χρόνο σε τέσσερις διαφορετικές χώρες και συνολικά 100 πίστες αγώνων WRC.

Μέχρι να περάσετε την γραμμή του τερματισμού, μην κάνετε το λάθος να πανηγυρίσετε για την απόδοση σας στον αγώνα. Μια λάθος κίνηση, ένα απότομο φρενάρισμα, μπορεί να σας στοιχίσει όλο τον αγώνα. Εκτός από το career mode υπάρχει μια παρά πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική λεπτομέρεια. Αναφέρομαι φυσικά στο Rally Challenges, το οποίο αποτελείτε από δοκιμασίες που ανανεώνονται ταυτόχρονα με το πραγματικό WRC Championship. Έτσι το συγκεκριμένο mode ανανεώνεται ανάλογα με την εξέλιξη του πρωταθλήματος, δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στο κοινό να ασχοληθεί με το παιχνίδι αλλά και τους αγώνες στην πραγματική ζωή. Αντιθέτως, το online multiplayer mode δεν ενθουσιάζει καθώς το community προς το παρόν δεν φαίνεται να το προτιμά. Τέλος, θα χαρακτήριζα πολύ θετική την προσθήκη του Split Screen, όπου ουσιαστικά είναι το offline multiplayer. Ίσως ένα από τα αγαπημένα modes που προσφέρει πάντοτε διασκέδαση και γέλιο.

Read More...

7 hours 32 minutes ago
WRC 8 FIA World Rally Championship 7 hours 32 minutes ago

Αγώνες ταχύτητας στα όρια της τρέλας

 

Έχοντας αναλύσει τα περισσότερα racing games, μπορώ να δηλώσω ότι το WRC 8 εάν δεν είναι το δυσκολότερο και ταυτόχρονα το ανταγωνιστικότερο racing, σίγουρα είναι ένα από τα δυο κορυφαία που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά. Η συνεργασία των Kylotonn και Bigben Interactive σας προσφέρει απλόχερα το πιο ολοκληρωμένο rally simulator, αφού θα μπόρεσε τα εξερευνήσετε και να έρθετε αντίπαλοι με τον χρόνο σε τέσσερεις διαφορετικές χώρες και συνολικά 100 πίστες αγώνων WRC.

Ολοκληρωτικό αγωνιστικό περιεχόμενο
Όταν βρεθείτε στο αρχικό μενού του παιχνιδιού και στην συνεχεία αρχίσετε να ανακαλύπτετε τις επιλογές που θα έχετε στο μέλλον, πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι οι developers έχουν φτιάξει έναν πραγματικό παράδεισο για τους fans του WRC. Ωστόσο πρέπει να σημειωθει ότι δεν έχετε πολλές περιεχόμενα του παιχνιδιού διαθέσιμα, καθώς θα αναγκαστείτε να τα ξεκλειδώσετε από το Career mode.

Επιπλέον το Weekly challenges και το Esports mode σας παρουσιάζουν ένα άλλο επίπεδο δυνατοτήτων στο gaming. Οι συγκεκριμένες επιλογές θα έλεγα ότι ουσιαστικά μας παρουσιάζουν αρκετά στοιχεία όσον αφορά την κατεύθυνση που θα πάρουν τα games τα επόμενα χρόνια. Με λίγα λόγια μέσω του ξεκάθαρα ανταγωνιστικού περιβάλλοντος που έχει ως βασικό χαρακτηριστικό το WRC, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ στους παίκτες την δυνατότητα να μπουν στην θεση των οδηγών από το σπίτι τους. Αντίπαλος τους δεν είναι κανείς άλλος εκτός από τον ίδιο τους τον εαυτό, ενώ οι επιδώσεις όλων μας συγκρίνονται σε παγκόσμια κλίμακα.

Επαγγελματική και λεπτομερείς προετοιμασία
Η κατασκευή του παιχνιδιού έχει βασιστεί σε έναν οδηγό που θα σας ξαναγίνει στον κόσμο του WRC World Championship. Είτε ασχολείστε για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο αγώνισμα είστε είστε έμπειρος fan του αθλήματος, έχετε να μάθετε ακομα περισσότερα και το πιο σημαντικό, να διασκεδάσετε με τις νέες γνώσεις σας. Δεν πρόκειται να σας πω ότι θα αρέσει σε όλους όσους το δοκιμάσουν καθώς αποτελεί ένα άκρως ανταγωνιστικό και απαιτητικό racing game. Ακόμα και αν επιλέξετε το easy mode όσον αφορά την οδήγηση αλλά και την δυνατότητα το αμάξι σας να μην δέχεται καμία ζημιά όσα λάθη και να κάνετε, το παιχνίδι δεν πρόκειται να σας εγγυηθεί καμία βελτίωση στους αγώνες.
Το παιχνίδι βασίζεται ξεκάθαρα στο ταλέντο των παικτών, χωρίς όμως να αφήνει απ έξω τους αρχάριους. Αντιθέτως, ανοίγει απλόχερα την αγκαλιά του σε όσους έχω όρεξη για εξάσκηση και δίψα για την νίκη.

Και πώς να μην κολλήσεις
Οι επιλογές είναι πολλές με αποτέλεσμα παντού να υπάρχουν διαφορετικές ανταγωνιστικές προκλήσεις που θα θελήσετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας. Είναι σίγουρο ότι στην αρχή θα βλέπετε τους χρόνους που τερματίζουν μια πίστα οι αντίπαλοι σας και θα απορείτε εάν θα μπορείτε ποτέ να φτάσετε σε αυτό το επίπεδο. Βάζοντας κάτω όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας έχουμε δεδομένα ένα πολύ δύσκολο career mode, μια επιλογή για γρήγορο παιχνίδι (quick play), εννοείται ένα training mode, test area, season mode, online, split screen και το Challenges.

Ξεκινώντας με το Career mode θα σας συμβούλευα να κάνετε αρκετή προπόνηση πριν πατήσετε το κουμπί της έναρξης. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε ουσιαστικά ένα τεστ ώστε το παιχνίδι να αξιολογήσει τις δυνατότητες σας. Αμέσως μετά θα γίνει μια αυτόματη τοποθέτηση του χαρακτήρα σας στο ανάλογο πρωτάθλημα. Οι επιλογές που μπορείτε να ξεκινήσετε είναι το Junior Championship και το Rookie. Σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα και αν καταταγείτε, θα πρέπει και να κατακτήσετε την πρώτη θεση ώστε να υπάρξουν προτάσεις από ανωτέρου επιπέδου ομάδες. Όταν κατακτάτε το πρωτάθλημα μιας κατηγορίας προχωράτε στο επόμενο, έχοντας να επιλέξετε την νοοτροπία αλλά και το αμάξι που έχει να σας προσφέρει η ομάδα.

Rally Mode On
Η καριέρα σας ως οδηγός του παγκοσμίου πρωταθλήματος WRC θα είναι η πιο απαιτητική δουλεία που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα είστε υπεύθυνοι για όλες τις λειτουργιές τις ομάδας, καθώς οι περισσότερες αποφάσεις όσον αφορά την στρατηγική, τα μέλη της ομάδας, ακόμη και τις πληρωμές των των επισκευών και των εργαζομένων της εταιρίας, περνούν από τα χέρια σας. Οι βασικές λειτουργιές που πρέπει να δίνετε την περισσότερη προσοχή κατά την διάρκεια ενός πρωταθλήματος είναι τα εβδομαδιαία challenges που σας αναθέτει η ομάδα, τα κόστη των επισκευών του αυτοκινήτου, ο βασικός προϋπολογισμός, τα μέλη του team που θα συνεργαστείτε σε κάθε διαφορετικό rally event και τέλος τα skill points που θα σας δοθούν.

Μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι το έχεις εύκολα.

Κάθε μια από τις παραπάνω κατηγορίες απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και αρκετή μελέτη. Μην περιμένετε να σας χαριστεί ούτε ένα μικρό λάθος. Πραγματικά το οτιδήποτε μπορεί να σας στοιχήσει το πρωτάθλημα κάτι που στο τέλος θα σας εκνευρίσει αφού δεν θα μπορείτε να ανέβετε κατηγορία. Επίσης, ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του παιχνιδιού είναι η επιλογή των συνεργατών σας. Αυτό που καλείστε να κάνετε είναι το εξής. Έχοντας περιορισμένα χρήματα τα οποία αυξάνονται ανάλογα τις επιτυχίες σας, θα πρέπει να επιλέγετε συνεργάτες στον τομέα των μηχανικών, του ατζέντη, του ιατρικού team, των χρηματιστών, του μετεωρολόγου και τέλος του αναλυτή της απόδοσης και του αυτοκίνητου σας.

Όλα τα φώτα στον αγώνα
Ο στόχος και η κατεύθυνση του παιχνιδιού είναι ξεκάθαρη και κινείτε προς τα Rally events. Δεν έχει σημασία η εμφάνιση του οδηγού σας ή του αυτοκινήτου σας. Στόχος η καλύτερη δυνατή διαχείριση σε όλους τους τομείς ώστε να αποδοθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς το κοινό και προς την ομάδα που θα εκπροσωπείτε. Μια από τις βασικότερες δυσκολίες είναι ότι τα μέλη της ομάδας που επιλέγετε έχουν ένα ποσοστό φθαρτοτήτων πέρα από το οποίο δεν μπορούν να σας βοηθήσουν πλέον. Ουσιαστικά μετά θα πρέπει να επιλέξετε νέα μέλη τα οποία θα σας δίνονται εάν έχετε καλή απόδοση στους αγώνες. Το κάθε ένα μέλος μπορεί να αποφέρει μεγάλα προτερήματα στην καριέρα σας. Η αύξηση των χρηματικών επάθλων , η καλύτερη πρόβλεψη του καιρού και η γρηγορότερη και οικονομικότερη επισκευή του οχήματος σας είναι μερικές από τις ανταμοιβές που θα δείτε από το τεχνικό team της ομάδας.

Εν συνεχεία μπορείτε να επιλέξετε που θα εξαργυρώσετε τα skills points που κερδίσετε στα events, ώστε να αναβαθμίσετε τόσο την ομάδα όσο και το αυτοκίνητο σας. Οι τομείς που δράτε στην συγκεκριμένη κατηγορία είναι το team, το crew, το reliability και τέλος το performance. Κάθε μια από τις κατηγορίες αποτελείτε από διάφορες διακλαδώσεις με skills που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά. Συνεχίζοντας, πρέπει να κανονίσετε το πρόγραμμα του οδηγού σας μέσα στον μήνα. Οι επιλογές που έχει ένας οδηγός WRC πριν το βασικό event, είναι η προπόνηση, η συμμέτοχη του σε κάποιο δύσκολο challenge ή η προσφορά της συμμετοχής του σε κάποιο ιστορικό επετειακό event.

Γάντια, κράνος, στολή και φύγαμε!
Η συμμέτοχη σας στο οποιοδήποτε event περιλαμβάνει την προετοιμασία του αυτοκινήτου σας στα βασικά τμήματα του. Οι κύριοι τομείς που μπορείτε να επεξεργαστείτε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια είναι τα suspensions, τo differential, τα φρένα , οι ταχύτητες και η αεροδυναμική του οχήματος. Ένας καμβάς στον οποιο μπορείτε να πειραματίζεστε για ώρες, δοκιμάζοντας κάτι τι που σας έρχεται στο μυαλό.

Από την άλλη μεριά, θα πρέπει να δίνετε πολύ μεγάλη προσοχή στον αγώνα αλλά και τις οδηγίες του συνοδηγού σας. Οποιοδήποτε επίπεδο δυσκολίας και να επιλέξετε, το career mode παραμένει το ίδιο. Οι προσπάθειες που μπορείτε να δοκιμάσετε μια πίστα είναι συνολικά τέσσερεις. Από εκεί και πέρα, λυπούμαστε αλλά θα πρέπει να αποχωρίσετε από τον "αγωνιστικό χώρο". Σας προειδοποίησα ότι ούτε ο τερματισμός σε αυτό το παιχνίδι δεν θεωρείτε δεδομένος. Δεν υπάρχει rewind mode ούτε restart μέχρι το άπειρο και ακόμα παρά πέρα. Υπάρχουν βασικοί και σοβαρότατοι κανόνες όπου πρέπει να τηρηθούν, καθώς αγωνίζεστε σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα έστω και από το σπίτι σας, το οποίο όμως είναι ζωντανό και παρακολουθείτε από όλο τον κόσμο. Αυτή είναι και η ψυχολογία που πρέπει να έχετε πριν βγείτε στο χιόνι και την βροχή για να τρέξετε στα όρια!

Η ταχύτητα ξεπερνά κάθε όριο
Ακραία καιρικά φαινόμενα, ολισθηρό οδόστρωμα και απότομες στροφές, θα σταθούν εμπόδιο προς την νίκη. Είναι γεγονος ότι έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλεία στα γραφικά του αμαξώματος αλλά και της αναπαράστασης ενός αγώνα. Οι λεπτομέρειες είναι εκπληκτικές, αφού θα παρατηρήσετε ότι μέχρι και τον συνοδηγός σας σκύβει ώστε να διαβάσει καλύτερα το τετράδιο με τις οδηγίες όταν βρίσκεστε σε απότομες στροφές. Τα φυσικά φαινόμενα είναι άκρως ρεαλιστικά και επηρεάζουν το αυτοκίνητο σας σε πραγματικό χρόνο. Το dynamic weather λειτούργει εξαιρετικά στο παιχνίδι , προσφέροντας μοναδικά τόπια και αλλαγές των χρωματισμών. Το μόνο που με στενοχώρησε όσον αφορά τα γραφικά είναι τόσο οι λεπτομέρειες των θεατών όσο και η ρεαλιστικότατα του νερού όταν ξεχειλίζει από τις λακκούβες που πέφτετε μέσα κατά την διάρκεια του αγώνα. Δεν είναι τόσο ρεαλιστικό κατά την, σε αντίθετη με το φαινόμενο της βροχής.

Εκεί όμως που πραγματικά έδωσαν ρέστα οι developers είναι η ρεαλιστικότατα ενός αυτοκινήτου WRC. Να πω για το grip και το πέταγμα που κάνουν τα αυτοκίνητα, να πω για το ποσό δύσκολα τα κρατάς μέσα στην πίστα ή να αναλύσω την αντίδραση του αυτοκινήτου στις στροφές; Ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Πρόκειται για ένα 100% simulation game, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Αυτό είναι και το στοιχείο που το κάνει τόσο πολύ δύσκολο, γιατί εγώ, εσείς και κάθε παίκτης, δεν είμαστε επαγγελματίες οδηγοί. Αυτό είναι και το βασικό μήνυμα που θέλει να περάσει σε όλους μας το παιχνίδι. Είναι εξωπραγματικό να οδηγείς με 180 χιλιόμετρα την ώρα σε μέσα στο χιόνι και την καταιγίδα, κάνοντας κατάβαση ενός βουνού με στροφές 180 μοιρών σε χωμάτινο και λασπώδες οδόστρωμα. To WRC 8 διαθέτει και dynamic damages ώστε το όχημα σας να παθαίνει όσο το δυνατόν τις ρεαλιστικότερες βλάβες που θα πάθαινε ένα το ρίχνατε εκτός πίστας ή πέφτατε πάνω σε βράχια.

Στον τερματισμό ανάψτε καπνογόνα
Μέχρι να περάσετε την γραμμή του τερματισμού, μην κάνετε το λάθος να πανηγυρίσετε για την απόδοση σας στον αγώνα. Μια λάθος κίνηση, ένα απότομο φρενάρισμα, μπορεί να σας στοιχήσει όλο τον αγώνα. Εκτός από το career mode υπάρχει μια παρά πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική λεπτομέρεια. Αναφέρομαι φυσικά στο Rally Challenges, το οποίο αποτελείτε από δοκιμασίες που ανανεώνονται ταυτόχρονα με το πραγματικό WRC Championship. Έτσι το συγκεκριμένο mode ανανεώνεται ανάλογα με την εξέλιξη του πρωταθλήματος, δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στο κοινό να ασχοληθεί με το παιχνίδι αλλά και τους αγώνες στην πραγματική ζωη. Αντιθέτως, το online multiplayer mode δεν ενθουσιάζει καθώς το community προς το παρόν δεν φαίνεται να το προτιμά. Τέλος, θα χαρακτήριζα πολύ θετική την προσθήκη του Split Screen, όπου ουσιαστικά είναι το offline multiplayer. Ίσως ένα από τα αγαπημένα modes που προσφέρει πάντοτε διασκέδαση και γέλιο.

Θετικά:
- Dynamic weather/damage
- Ρεαλιστικός ήχος
- Αρκετές πίστες
- Ρεαλιστικές συνθήκες αγώνα
-Offline multiplayer
Αρνητικά:
- Έλλειψη αυτοκινήτων
-Έλλειψη ιστορίας στο career mode
- Γραφικά θεατών και οδοστρώματος
- Multiplayer community

Βαθμολογία:
Γραφικά: 8
Ήχος: 8.5
Gameplay: 8
Αντοχή: 8
Γενικά: 7.9

Από το "Πω πω μια στροφάρα, έλα Γιώργη!", στην πραγματική ταχύτητα και αδρεναλίνη ενός αγώνα.

Σταύρος Αντωνοπουλος

 

3 days ago
Ο Ash Ketchum επιτέλους κατέκτησε πρωτάθλημα Pokémon 3 days ago

Μετά από έναν μαραθώνιο 22 ετών.

Ένα από τα αγαπημένα κινούμενα σχέδια σε ολόκληρο τον πλανήτη έκλεισε έναν πολύ σημαντικό κύκλο στο story του βασικού του ήρωα μετά από 22 ολόκληρα χρόνια επεισοδίων.

Έτσι λοιπόν μετά από αρκετές σεζόν στην σειρά Pokémon, ο γνωστός σε όλους μας Ash Ketchum, στέφτηκε επιτέλους παγκόσμιος πρωταθλητής. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που μέχρι στιγμής έχει προβληθεί μόνο στην Ιαπωνία, ο γνωαστος ηρωας της σειράς συμμετειχε στο Alola League, το οποίο εν τέλει και κατέκτησε. Απ ότι φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, έχουν κάνει ακομα και τον ίδιο να παραμένει άναυδος με το επίτευγμά του.

http://www.youtube.com/watch?v=5w4htM1XdEc

Η συγκεκριμένη κατάκτηση αποτελεί "σταθμό" για την σειρά Pokémon, καθώς πέρασαν 1100 επεισόδια για την πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος για τον βασικό χαρακτήρα της σειράς. Αναμενόμενο ήταν λοιπόν αρκετοί από τους fans της σειράς να εκστασιάστηκαν με το συγκεκριμένο επεισόδιο, ανεβάζοντας στο Twitter όλες τις προηγούμενες προσπάθειες του χαρακτήρα μέχρι και σήμερα. Η σειρά φαίνεται ότι έκλεισε έναν πολύ μεγάλο κύκλο προσπαθειών του χαρακτήρα, ο οποίος δεν τα παράτησε παρά το πέρασμα των χρόνων και την φετινή σεζόν, στην οποία παρουσιάστηκε πιο ώριμος από ποτέ, έφτασε να εκπληρώσει το όνειρο του, παίρνοντας ισχυρά μηνύματα προς το κοινό.

Ωστόσο, υπήρξαν φήμες ότι ως παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Ash ίσως και να αναλάβει έναν πιο συμπληρωματικό ρόλο στην συνεχεία της σειράς, ανοίγοντας το δικό του γυμναστήριο. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποια τέτοια πληροφορία από την εταιρία παραγωγής της σειράς.

Διαβάστεεπίσης για το Pokemon Masters το οποίο έβγαλε 26 εκατομμύρια ευρώ την πρώτη εβδομάδα από μικροσυναλλαγές.ο Pokemon Masters το οποίο έβγαλε 26 εκατομμύρια ευρώ την πρώτη εβδομάδα από μικροσυναλλαγές.

Κυκλοφόρησε το νέο SNES controller για Nintendo Switch

Ως συνέχεια των SNES games που ανακοινώθηκαν για το Switch.

Μετά την ανακοίνωση της Nintendo πριν από λίγες εβδομάδες, η οποία αναφερόταν στην online υπηρεσία του Switch και στα SNES games που θα περιέχει, ακολούθησε η ανακοίνωση του νέου wireless SNES controller.

To SNES controller είναι απόλυτα βασισμένο στο original controller. Διαθέτει τα μικρά πλήκτρα ZL και ZR, τα κλασσικά βελάκια τεσσάρων κατευθύνσεων, τα Χ, Υ, Α, Β, select, start, ενώ μπορείτε να το συνδέσετε μέσω της USB-C θύρας που έχει με το Nintendo Switch, για επαναφόρτιση. Ωστόσο θα έχετε την δυνατότητα να το φορτίσετε και με τον Nintendo Switch AC Adapter.

Μπορείτε να παραγγέλλετε το συγκεκριμένο controller, καθώς και να κάνετε την πρώτη σαν συνδρομή στην online υπηρεσία της Nintendo, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας. Προς το παρόν μπορείτε να βρείτε 20 διαθέσιμα SNES games στην υπηρεσία της Nintendo.

Read More...

3 days ago
Κυκλοφόρησε το νέο SNES controller για Nintendo Switch 3 days ago

Ως συνέχεια των SNES games που ανακοινώθηκαν για το Switch.

Μετά την ανακοίνωση της Nintendo πριν από λίγες εβδομάδες, η οποία αναφερόταν στην online υπηρεσία του Switch και στα SNES games που θα περιέχει, ακολούθησε η ανακοίνωση του νέου wireless SNES controller.

To SNES controller είναι απόλυτα βασισμένο στο original controller. Διαθέτει τα μικρά πλήκτρα ZL και ZR, τα κλασσικά βελάκια τεσσάρων κατευθύνσεων, τα Χ, Υ, Α, Β, select, start, ενώ μπορείτε να το συνδέσετε μέσω της USB-C θύρας που έχει με το Nintendo Switch, για επαναφόρτιση. Ωστόσο θα έχετε την δυνατότητα να το φορτίσετε και με τον Nintendo Switch AC Adapter.

Μπορείτε να παραγγέλλετε το συγκεκριμένο controller, καθώς και να κάνετε την πρώτη σαν συνδρομή στην online υπηρεσία της Nintendo, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας. Προς το παρόν μπορείτε να βρείτε 20 διαθέσιμα SNES games στην υπηρεσία της Nintendo.

Διαβάστε επίσης για την πατέντα της Nintendo που δείχνει Nintendo Switch VR Headsetατέντα της Nintendo που δείχνει Nintendo Switch VR Headset.

Σταύρος Αντωνόπουλος replied to the topic 'Fortnite' in the forum. 3 days ago

Το Fortnite έπεσε αρκετά στην προτίμηση των χρηστών του Twitch

Οι μετρήσεις των προβολών έχουν υποχωρήσει αρκετά.

Ίσως από τα πιο επιτυχημένα games των τελευταίων ετών που άλλαξε τα δεδομένα τόσο στις προβολές που έφερνε στους streamers όσο και στον πάταγο που έκανε ως το πιο επιτυχημένο free to play game των τελευταίων ετών.

Προφανώς και αναφερόμαστε στο Fortnite, το οποίο αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα από τα top trends στην πλατφόρμα του Twitch, όσον αφορά τις προβολές και την ζήτηση του κόσμου. Επιπλέον το Fortnite δημιούργησε και αρκετούς superstars των esports, κάτι που το έφερε στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. Ωστόσο σύμφωνα με μετρήσεις που έχουν να κάνουν με τους τελευταίους 18 μήνες, φαίνεται ότι σιγά σιγά ακόμα και το Fortnite άρχισε να ολοκληρώνει τον κύκλο του και να πέφτει σε νούμερα.

Σύμφωνα με αναφορά του TheGamer, το Fortnite σημείωνε μειώσει των προβολών του εδώ και 18 μήνες, ωστόσο από τον περασμένο Ιουνίου τα ποσοστά έφτασαν το μέχρι τώρα μέγιστο αριθμού του 9% ανά μήνα στην πλατφόρμα του Twitch.

Ωστόσο η ραγδαία αυτή μείωση ίσως και να οφείλεται στην αποχώρηση του Ninja από την πλατφόρμα του Twitch πριν από λίγους μόλις μήνες.

Read More...

3 days ago
Το Fortnite έπεσε αρκετά στην προτίμηση των χρηστών του Twitch 3 days ago

Οι μετρήσεις των προβολών έχουν υποχωρήσει αρκετά.

Ίσως από τα πιο επιτυχημένα games των τελευταίων ετών που άλλαξε τα δεδομένα τόσο στις προβολές που έφερνε στους streamers όσο και στον πάταγο που έκανε ως το πιο επιτυχημένο free to play game των τελευταίων ετών.

Προφανώς και αναφερόμαστε στο Fortnite, το οποίο αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα από τα top trends στην πλατφόρμα του Twitch, όσον αφορά τις προβολές και την ζήτηση του κόσμου. Επιπλέον το Fortnite δημιούργησε και αρκετούς superstars των esports, κάτι που το έφερε στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. Ωστόσο σύμφωνα με μετρήσεις που έχουν να κάνουν με τους τελευταίους 18 μήνες, φαίνεται ότι σιγά σιγά ακόμα και το Fortnite άρχισε να ολοκληρώνει τον κύκλο του και να πέφτει σε νούμερα.

Σύμφωνα με αναφορά του TheGamer, το Fortnite σημείωνε μειώσει των προβολών του εδώ και 18 μήνες, ωστόσο από τον περασμένο Ιουνίου τα ποσοστά έφτασαν το μέχρι τώρα μέγιστο αριθμού του 9% ανά μήνα στην πλατφόρμα του Twitch.

Ωστόσο η ραγδαία αυτή μείωση ίσως και να οφείλεται στην αποχώρηση του Ninja από την πλατφόρμα του Twitch πριν από λίγους μόλις μήνες.

Συζητήστε περισσότερα για το Fortnite στο παρακάτω forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε Fortnite. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

Σταύρος Αντωνόπουλος created a new topic ' Ταινία Funko Pop' in the forum. 3 days ago

Δεν έχει σκοπό την διαφήμιση, δηλώνει ο διευθύνον σύμβουλος της εταιρίας.

Σίγουρα τα τελευταία χρόνια οι Pop! Vynil φιγούρες έχουν κάνει πάταγο όσον αφορά τις πωλήσεις τους με χαρακτήρες από σειρές, ταινίες αλλά και πολλά games.

Σύμφωνα λοιπόν με την αναφορά του Deadline, η Warner Bros. Απέκτησε επίσημα τα δικαιώματα για την δημιουργία μιας ταινίες Funko Pop. Ωστόσο πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα καθώς οι περισσότερες από τις φιγούρες που έχει σχεδιαστεί η εταιρία βασίζονται σε ήδη υπάρχοντες, δημοφιλείς χαρακτήρες άλλων εταιριών. Απ ότι φαίνεται όμως το Animation Group της Warner Bros. το έχει πάρει απόφαση και είναι έτοιμο να ξεκινήσει τη παραγωγή της ταινίας. Σχεδιαστής και παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Teddy Newton, δουλεία του οποίου αποτελούν και τα Dexter’S Laboratory και Day & Night, ενώ την σκηνοθεσία και συμπαραγωγή της θα αναλάβει Mark Dindal που έχει εργαστεί και σαν παραγωγός στα Little Chicken και Cats Don’t Dance.

Επιπλέον ακολούθησαν δηλώσεις του διευθύνοντα σύμβουλου της εταιρίας Funko, Brian Mariotti, οπού φαίνεται να δήλωσε ότι : "Δεν πρόκειται για μια κίνηση διαφήμισης ή δημιουργίας ενός brand". Ωστόσο συνέχισε λέγοντας: " To Warner Animated Group έχει ένα μοναδικό όραμα για το πώς πρέπει να είναι αυτή η ταινία και είμαστε κατενθουσιασμένοι που θα κάνουμε αυτό το ταξίδι δίπλα τους".

Το Group επίσης δήλωσε ότι η παραγωγή των Space Jam 2 και Tom & Jerry, συνεχίζεται κανονικά.

Read More...

3 days ago
Notification