Καλησπέρα σε όλους!

Με αυτό το post θα ήθελα να σας παρουσιάσω το παιχνίδι το οποίο δούλεψα τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, και έχω τη μεγάλη χαρά να ανακοινώσω ότι είναι πλέον διαθέσιμο δωρεάν στο Google Play, για συσκευές Android!

Πρόκειται για το Ninja Tag Team: Slash n’ Dash, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι endless running με φόντο την Μεσαιωνική Ιαπωνία. Στο παιχνίδι θα αναλάβετε να καθοδηγήσετε τους τελευταίους εναπομείναντες Νίντζα της φυλής Kyokusei, τον ειρηνικό Hitoshi, και τον πολεμοχαρή Kanaye, μέσα από 6 διαφορετικά επίπεδα με στόχο να συλλέξετε όσα περισσότερα χρυσά νομίσματα μπορείτε. Οι δύο χαρακτήρες έχουν διαφορετικές ικανότητες, καθώς ο ένας μπορεί μόνο να εκτελεί άλματα για να αποφύγει τους κινδύνους, ενώ ο άλλος μπορεί μόνο να επιτεθεί με το σπαθί του. Επομένως οι παίκτες πρέπει να μάθουν να εναλλάσουν τους δύο χαρακτήρες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αρκετές φορές (εξ' ού και το tag-team mechanic), με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να φτάσουν όσο πιο μακρυά μπορούν.

Το παιχνίδι, παρότι ακούγεται απλό, διαδραματίζεται σε πολύ γρήγορο ρυθμό, δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά των παικτών στο έπακρο. Όσοι παίκτες καταφέρουν να κάνουν master τον μηχανισμό της εναλλαγής, σύντομα θα έρθουν αντιμέτωποι με τους 6 Στρατηγούς των Tokui-ten, την rival Clan των Kyokusei και υπεύθυνους για την καταστροφή του χωριού σας, σε unique boss battles. Σε κάθε boss battle καλείστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χειρισμό του παιχνιδιού, ώστε να καταφερετε χτυπήματα στους εχθρούς σας και να πάρετε εκδίκηση για την Clan σας!

Βασικός στόχος του παιχνιδιού είναι να χρησιμοποιήσετε το loot σας ώστε να ξαναχτίσετε το χωριό σας. Για να σας βοηθήσουν να πάτε ακόμα πιο μακρυά και να βγάλετε μεγαλύτερο κέρδος από κάθε playthrough, τα νομίσματα που συλλέγετε μπορούν να ανταλλαχθούν με Power ups στον πλανώδιο πωλητή του Clan σας, ενώ διάφοροι χωρικοί θα σας δινουν αποστολές τις οποίες μπορείτε να φέρετε εις πέρας και να κερδίσετε gold και power ups δωρεάν! Επιπλέον, κάθε κτήριο που χτίζεται συμβάλλει στην παραγωγή power ups κατα ένα μικρό ποσοστό, δίνοντας σας τη δυνατότητα να μαζεύετε δωρεάν power ups καθώς κυλούν οι μέρες...

Όπως ανέφερα προηγουμένως, το παιχνίδι δουλεύτηκε τα τελευταία δύο χρόνια, στα οποία ανέλαβα όλους τους τομείς του παιχνιδιού (γραφικά, μουσική, gameplay, προγραμμαρτισμός κλπ.), και είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Ωστοσο, πάντα υπάρχει χώρος για κριτική και βελτιώσεις. Με μεγάλη μου χαρά λοιπόν θα ήθελα να σας προσκαλέσω να κατεβάσετε και να παίξετε το παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να βρείτε σε αυτό το λινκ: play.google.com/store/apps/details?id=com.GortynCode.NinjaTagTeam

Το επίσημο τρέιλερ του παιχνιδιού βρίσκεται στο YouTube εδω: www.youtube.com/watch?v=1QyOb9emMjM

Σας ευχαριστώ!

Read More...

Notification