Η Sony ρίχνει ban σε κατόχους PS5 που πουλάνε το PS Plus Collection
Χρεώνουν άλλους χρήστες PS4 για να έχουν πρόσβαση στα games.Οι κάτοχοι PS5 έχουν πρόσβαση από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της κονσόλας σε 20 πρωτοκλασάτα games του PS4 και κάποιοι από αυτούς βρήκαν τρόπο για να βγάλουν λεφτά μέσω του λογαριασμού τους.

Αυτή η δυνατότητα γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης από κάποιους κατόχους PS5 αφού πουλάνε ουσιαστικά την πρόσβαση στο PS Plus Collection τους, σε κατόχους PS4 αφού είναι ο μόνος τρόπος για να τα χαρούν και οι gamers που είναι στην προηγούμενη γενιά πλέον του οικοσυστήματος του PlayStation. Ειδικά στην Μαλαισία ένας κάτοχος PS5 χρέωνε 8 δολάρια για να φορτώσει τα games στο account κατόχου PS4.

Εξάλλου, κάποιοι κάτοχοι PS5 που απέκτησαν την κονσόλα από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας της έχουν ήδη σε αναμονή 50 gamers που θέλουν τα games του PS Plus Collection στο PS4 τους. Η Sony συνειδητοποίησε την εκμετάλλευση αυτή και αποφάσισε να ρίξει ban το οποίο θα είναι μόνιμο για αυτόν που παίρνει λεφτά για αυτή του τη πράξη και δυο μηνών για αυτούς που πλήρωσαν για αυτό.

Read More...

Notification