Gamer έφτιαξε τις Lego εκδόσεις χαρακτήρων του Resident Evil Village
Και μοιράστηκε τις εικόνες στο Reddit.


Ο χρήστης Demonic_Cucumber έφτιαξε τους αντίπαλους χαρακτήρες του Resident Evil Village ως φιγούρες Lego και μοιράστηκε την δημιουργία του στο Reddit.

Οι σχετικές εικόνες δημιουργήθηκαν με την χρήση των προγραμμάτων Mecabricks και Blender, χρησιμοποιώντας screenshots του παιχνιδιού για φόντο πίσω από τις φιγούρες. Η γνωστή Lady Alcina Dimitrescu συνοδεύεται από τις τρεις κόρες τις, οι οποίες έχουν γίνει γνωστές ως οι “Three Witches”, αν και στις εν λόγω εικόνες φαίνονται μόνο οι δύο να την πλαισιώνουν. Εκτός από αυτήν την οικογενειακή φωτογραφία, υπάρχει επίσης η τελική εμφάνιση της Lady Dimitrescu όταν βγάζει τα τερατώδη νύχια της αλλά και εικόνες μόνο με την ξανθιά χαρακτήρα που υποδύθηκε η Jeanette Maus, η οποία πρόσφατα αποβίωσε μετά από μάχη με τον καρκίνο, αλλά και οι εικόνες δίπλα στα screenshots του παιχνιδιού για σύγκριση.

 


Read More...

Γιάννης Παπαργυρίου replied to the topic 'Valheim' in the forum. yesterday

Παίκτης στο Valheim απογείωσε ένα longship στα σύννεφα
Και δημοσίευσε το βίντεο στο Reddit.

valheim-ship-88-1614622469.jpg
Το Valheim φαίνεται ότι έχει αρκετούς δημιουργικούς παίκτες που δοκιμάζουν διάφορες ιδέες, με τελευταίο έναν που ανακάλυψε τρόπο να απογειώσει ένα ολόκληρο longship στα επουράνια μέσω μιας τεράστιας τσουλήθρας που προσέφερε την απαραίτητη φόρα.

Το Σαββατοκύριακο, ο χρήστης HotGUUUUU δημοσίευσε βίντεο στο Reddit , όπου φαίνεται μία τεράστια κατηφορική ράμπα που έφτιαξε σε μια ψηλή βουνοπλαγιά. Μόλις διαλύσει τα εμπόδια που συγκρατούν το πλοίο στην κορυφή της τεράστιας τσουλήθρας, αυτό κατηφορίζει αποκτώντας εντυπωσιακή φόρα, προτού εκτοξευτεί προς την θάλασσα με ταχύτητα.

Το καλύτερο ωστόσο είναι το τι ακολουθεί μετά την εκτόξευση, καθώς οι ωκεανοί στο Valheim μπορεί να μοιάζουν με νερό αλλά το βίντεο αποκαλύπτει ότι λειτουργούν περισσότερο σαν κάποιου είδους ρευστό λάστιχο, καθώς το πλοίο αναπηδά τέλεια πάνω στην επιφάνεια και πετιέται ψηλά στην στρατόσφαιρα. Για μερικά δευτερόλεπτα, το longship πετάει στον αέρα ανάμεσα στα σύννεφα, προτού προσγειωθεί στη μέση ενός δάσους.

Read More...

Η Vicarious Visions θέλει να εκμεταλλευτεί το haptic feedback στο PS5
diablo-2-resurrection-rogue-31-1614619023.jpg
H Vicarious Visions, επικεφαλής του Diablo 2: Resurrection και ειδική στα remakes, υπόσχεται διάφορες βελτιώσεις με την κυκλοφορία του και ειδικά για όσον αφορά την έκδοση για PS5, επιβεβαίωσε ότι ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει το haptic feedback.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου για το Diablo 2: Resurrected, η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε ότι “ακόμη εργαζόμαστε πάνω στο πώς θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το DualSense, αλλά το haptic feedback στο χειριστήριο είναι κάτι που μας ενθουσιάζει, οπότε θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα το εκμεταλλευτούμε”. Θεωρητικά, το haptic feedback στο συγκεκριμένο Action RPG μπορεί να βρει πολλές εφαρμογές, από τα χτυπήματα του χαρακτήρα και των αντιπάλων σας μέχρι τα διάφορα skills και spells που θα ενεργοποιείτε.

Read More...

Φήμη: BungieCon
Η Bungie κατέθεσε αίτηση για να κατοχυρώσει την ονομασία.

bungie-hadquarters-amsterdam-80-1614617538.jpg
Η Bungie φαίνεται ότι υπέβαλε αίτηση για να κατοχυρώσει την ονομασία BungieCon, με φήμες να θέλουν την χρήση της για κάποιο επερχόμενο event που σχεδιάζει η εταιρεία.

Σύμφωνα με την σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα Trademark 247 φαίνεται ότι η Bungie ζήτησε την κατοχύρωση του όρου ως πνευματική ιδιοκτησία. Η περιγραφή περιλαμβάνει αρκετές κατηγορίες δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων κοσμήματα, αλλά ως επί το πλείστον φαίνεται ότι θα έχει σχέση με media και προϊόντα “στον τομέα των video games, της επιστημονικής φαντασίας, της φαντασίας και ιστοριών δράσης και περιπέτειας”.

Όλα τα παραπάνω ακούγονται συναφή με το ύφος των games που συνήθως αναπτύσσει η Bungie, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τα σχέδιά της για διπλασιασμό των γραφείων της στην Αμερική και άνοιγμα νέων στην Ευρώπη στα πλαίσια μιας μεγάλης επέκτασης. Με αυτό κατά νου, φαίνεται λογική και η επιθυμία της διοργάνωσης ενός μεγάλου event στο μέλλον, για το οποίο κατά πάσα πιθανότητα κατοχυρώνεται ο όρος BungieCon.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα μεγαλύτερα γραφεία στην Αμερική θα “υποστηρίξουν πολλαπλές ομάδες διαφόρων project, μεταξύ των οποίων και εκείνες εκτός του Destiny Universe” και ο Ευρωπαϊκός κλάδος θα βοηθήσει στην “καθοδήγηση επιπλέον μέσων” εντός της ομπρέλας του Destiny. Επιπλέον, η Bungie προγραμματίζει την πρώτη της κυκλοφορία που δεν σχετίζεται με το Destiny για “πριν το 2025” και αυτή ενδέχεται ότι θα είναι το Looter-Shooter που μάλλον θα τιτλοφορείται Matter.

Read More...

Φήμη: Bandai Namco Next
Η κατοχύρωση της ονομασίας μάλλον υποδεικνύει την διοργάνωση σχετικου event.


Η Bandai Namco φαίνεται ότι κατοχύρωσε την ονομασία Bandai Namco Next, η οποία πιθανολογείται ότι θα χρησιμοποιηθεί για κάποιο live broadcast που η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει για να παρουσιάσει τα επερχόμενα games της.

Ομοίως με το State of Play και το Ubisoft Forward, η αντίστοιχη διοργάνωση της Bandai Namco αναμένεται ότι θα παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την δική της πνευματική ιδιοκτησία. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται γύρω από το επερχόμενο Action RPG της FromSoftware, το Elden Ring, ειδικά μετά από πρόσφατες φήμες για κυκλοφορία νέου τρέιλερ για αυτό τον Μάρτιο, τις οποίες όμως στη συνέχεια διέψευσε η Microsoft. Πλέον η φημολογία αναζοπυρώνεται, με ορισμένους να θεωρούν ότι το τρέιλερ θα παρουσιαστεί στο Bandai Namco Next.

Read More...

Little Nightmares ΙΙ

Honourable mentions
- Valheim: Καλό, αλλά είναι ακόμη σε Early Access
- Slay: The Spire: Επίσης καλό, αλλά αυτό το μήνα βγήκε το port του οπότε το θεωρώ παλιότερο
- The Shore: Εντυπωσιακό, αλλά όχι για καλύτερο του μήνα. Μπράβο πάντως στο GW που το προέβαλλε, αλλιώς δεν θα το είχα προσέξει
- Curse of the Dead Gods: Καλό, κι ας μην αγαπώ τα πολύ Diablo-clones. Άσε που έχουμε το Hades πρόσφατο
- Ghosts 'n Goblins: Resurrection: Ιστορικό, αλλά νέο παιχνίδι δεν το λες

Read More...

Μου άρεσαν πολύ τα reviews που έκανε στο Erica και το Little Nightmares II, οπότε θα πω τον Ερμή Δερβίση.

Read More...

Gamer έφτιαξε τις Lego εκδόσεις χαρακτήρων του Resident Evil Village yesterday

Και μοιράστηκε τις εικόνες στο Reddit.

Ο χρήστης Demonic_Cucumber έφτιαξε τους τρεις αντίπαλους χαρακτήρες του Resident Evil Village ως φιγούρες Lego και μοιράστηκε την δημιουργία του στο Reddit.

Οι σχετικές εικόνες δημιουργήθηκαν με την χρήση των προγραμμάτων Mecabricks και Blender, χρησιμοποιώντας screenshots του παιχνιδιού για φόντο πίσω από τις φιγούρες. Η γνωστή Lady Alcina Dimitrescu συνοδεύεται από τις τρεις κόρες τις, οι οποίες έχουν γίνει γνωστές ως οι “Three Witches”, αν και στις εν λόγω εικόνες φαίνονται μόνο οι δύο να την πλαισιώνουν. Εκτός από αυτήν την οικογενειακή φωτογραφία, υπάρχει επίσης η τελική εμφάνιση της Lady Dimitrescu όταν βγάζει τα τερατώδη νύχια της αλλά και εικόνες μόνο με την ξανθιά χαρακτήρα που υποδύθηκε η Jeanette Maus, η οποία πρόσφατα αποβίωσε μετά από μάχη με τον καρκίνο, αλλά και οι εικόνες δίπλα στα screenshots του παιχνιδιού για σύγκριση.

lego resident evil village 1

lego resident evil village 2

lego resident evil village 3

lego resident evil village 4

lego resident evil village 5

lego resident evil village 6

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S στις 7 Μαΐου.

Διαβάστε για την Lady Dimitrescu που είναι βασισμένη στην Morticia Adams και συζητήστε για το Resident Evil Village στο σχετικό forum topic.

Η Criterion Games θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Battlefield 6 yesterday

Με αποτέλεσμα την καθυστέρηση του επόμενου Need For Speed για ένα χρόνο.

H Electronic Arts θα καθυστερήσει το επόμενο, ακόμη χωρίς τίτλο, παιχνίδι της σειράς Need For Speed για ένα ακόμη χρόνο καθώς ζήτησε από την εταιρεία ανάπτυξής του, Criterion Games, να υποστηρίξει την EA DICE στην ανάπτυξη του Battlefield 6.

Σύμφωνα με το Polygon, η ΕΑ σχεδιάζει να καθυστερήσει το λανσάρισμα του επόμενου Need For Speed. Προς το παρόν, η εταιρεία ανάπτυξής του θα συμβάλλει στο Battlefield 6 το οποίο ακόμη στοχεύει να κυκλοφορήσει εντός της χρονιάς για PS5 και Xbox Series X/S. Στην συνέντευξη, η Laura Miele, chief studios officer της ΕΑ σημείωσε ότι για διάφορους λόγους που αφορούν την πανδημία, την εξαγορά της Codemasters από την ΕΑ και το λανσάρισμα ενός Racing μέσα στο τελευταίο δωδεκάμηνο, αποφασίστηκε η αλλαγή ως προς την Criterion Games. Ούτε το Battlefield 6 ούτε το επόμενο Need For Speed έχουν κάποιο πρόβλημα, τόνισε η Miele.

“Δεν υπάρχει περίπτωση να παίρναμε μια τέτοια απόφαση χωρίς να συμπεριλάβουμε την Criterion και να το συζητήσουμε πρώτα μαζί του και τι επίπτωση θα μπορούσε να έχει στο Battlefield. Εργάστηκαν στο Star Wars Battlefront, έχουν εργαστεί σε διάφορα Battlefields και έχουν μια στενή σχέση συνεργασίας με την DICE. Είμαι πραγματικά αισιόδοξη ότι αυτή θα είναι μια πολύ θετική νίκη για αυτούς” ανέφερε. Πράγματι, η Criterion Games ήταν υπεύθυνη για το Firestorm, το Battle Royale mode του Battlefield V.

Η Miele φαίνεται να σημειώνει ότι οι εργασιακές συνθήκες λόγω πανδημίας έχουν δυσκολέψει την DICE και το βοηθητικό προσωπικό ανάπτυξης από μια άλλη έμπειρη εταιρεία πιθανά θα συμβάλλει ώστε η ομάδα να μπορεί να προλάβει τις προθεσμίες και να φτιάξει αυτό που έχει κατά νου η ΕΑ. Στην προσπάθεια έχει επιστρατευτεί επίσης η EA Los Angeles, η οποία κυρίως έχει αναλάβει το κομμάτι του live service.

“To Battlefield βγαίνει καταπληκτικό, η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά και πιέστηκαν πολύ πέρυσι και ναι, δουλεύαμε από το σπίτι. Και είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να αναπτύξεις games από το σπίτι και η ομάδα της EA DICE είναι λίγο κουρασμένη” είπε η Miele. Η Electronic Arts επιμένει ότι το Need For Speed θα επιστρέψει μόλις ο κύριος όγκος του Battlefield 6 θα έχει ολοκληρωθεί. Όσον αφορά τους χρόνους, το Polygon αναφέρει ότι η ΕΑ είπε στους επενδυτές της ότι τόσο το Need for Speed όσο και το Battlefield 6 θα κυκλοφορήσουν για PS5 και Xbox Series X/S μέχρι τον Μάρτιο του 2022. Προς το παρόν όμως, η ΕΑ εστιάζει στο επόμενο παιχνίδι της σειράς Battlefield.

Το νέο Battlefield θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε τα reviews όλων των Battlefield και συζητήστε για το νέο παιχνίδι της σειράς στο σχετικό forum topic.

Notification