Το περασμένο βράδυ, μια πρώτη ματιά του live action spot για το νέο χάρτη Call of Duty: Warzone διέρρευσε στο διαδίκτυο. Το βίντεο είχε τους ηθοποιούς να κάνουν τα ακροβατικά του Warzone μπροστά σε πράσινες οθόνες και έλειπαν τα περισσότερα οπτικά και ηχητικά εφέ.

Το βίντεο, το οποίο κατέβασε γρήγορα η Activision, τελείωσε με ένα σύντομο πλάνο του νέου map. Η πιο εκπληκτική αποκάλυψη είναι ότι το επόμενο BR map του Warzone δεν θα είναι μια μίξη των maps του Fireteam του Black Ops Cold War, όπως πίστευαν ορισμένοι, και αντί αυτού θα μας πάει πίσω στο χρόνο, στο Verdansk τη δεκαετία του 1980. Ένα χρήστης του Reddit κατάφερε να κρατήσει τα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο πριν κατέβει.

Όπως μπορείτε να δείτε, ορισμένα από τα μεγαλύτερα σημεία ενδιαφέροντος του Verdansk έχουν αλλάξει ή αντικατασταθεί. Το γήπεδο, για παράδειγμα, φαίνεται να είναι ακόμη υπό κατασκευή, ενώ το φράγμα δεν φαίνεται πουθενά και αντικαθίσταται με υδραγωγεία. Υπάρχει επίσης μια τεράστια συστοιχία ραντάρ και μια είσοδος σε ένα υπόγειο ορυχείο, αν και δεν είναι σαφές πού βρίσκονται ακόμη. Πέρα από αυτό, τα οχήματα έχουν μετατραπεί σε οχήματα της δεκαετίας του 80 και φαίνονται πολύ πιο κατάλληλα για την εποχή.

Περιμένουμε το νέο map του Verdansk να κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου, με την έναρξη της Season 3.

Read More...

Notification