Ως παλιός παίκτης του EVE Online και νυν παίκτης του EVE Echoes, μπορώ να πω ότι έγινε αρκετά καλή δουλειά. Υπάρχουν διαφορές και προβλήματα αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος. Το παιχνίδι βελιτώνεται και εμπλουτίζεται με περιεχόμενο. Σϊγουρα δεν είναι παιχνίδι για όλους. Είτε θα το λατρέψετε, είτε θα το βαρεθείτε. Το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι γράφεται Ιστορία όπου οι ίδιοι παίκτες συντελούν σε αυτήν. Οι έννοιες που μου αρέσουν στα παιχνίδια που έχω παίξει εμπεριέχονται εδώ. Έννοιες όπως στρατηγική, πολιτική, διπλωματία, δημιουργία χαρακτήρα, κατασκευές, εμπόριο, οικονομία, ομαδικότητα και όλα αυτά βασισμένα σε πράξεις πραγματικών παικτών.
Το παιχνίδι παίζεται δωρεάν με σημαντικούς περιορισμούς. Η συνδρομή του είναι μικρή και μπορεί να πληρωθεί μέσα από το παιχνίδι (όχι εύκολα). Υπάρχει Ελληνική κοινότητα και ομάδες που μπορεί να βοηθήσουν τους καινούργιους παίκτες.

Read More...

BigGreekGamer post=250920 wrote:

ksmyrn post=250830 wrote: Χαίρετε,
είχα γράψει ένα post για το EVE Echoes στην κατηγορία MMORPG αλλά έχω την εντύπωση ότι σβήστηκε. Γιατί αυτό;

Καλημέρα! Αν περιείχε links προς άλλα ελληνικά sites ή online servers γι' αυτό σβήστηκε, σύμφωνα με τους κανόνες.
 

Δεν είχα κάνει τέτοια αναφορά. Θα το ξαναγράψω, εάν κάνω κάτι μεμπτό ενημερώστε με για το σημείο ακριβώς.

Read More...

Χαίρετε,
είχα γράψει ένα post για το EVE Echoes στην κατηγορία MMORPG αλλά έχω την εντύπωση ότι σβήστηκε. Γιατί αυτό;

Read More...

Ως παλιός παίκτης του EVE Online και νυν παίκτης του EVE Echoes μπορώ να πω ότι το EVE Echoes τα πάει αρκετά καλά. Δεν είναι ακριβώς όπως το EVE Online με αρκετές διαφορές αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος. Ιδιαίτερα γιατί μπορώ να παίζω όσο εργάζομαι :)
Από τον Αύγουστο του 2020 που ξεκίνησε έχει βελτιωθεί και συνεχώς "ομορφαίνει" σε περιεχόμενο και λειτουργικότητα. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένα "δύσκολο" παιχνίδι με πολλές πληροφορίες. Είτε θα το λατρέψετε είτε θα βαρεθείτε, δεν είναι για όλους. Προσωπικά με συναρπάζει ότι γράφεται Ιστορία που καθορίζεται από τους ίδιους τους παίκτες. Το παιχνίδι είναι μακροχρόνιο, έχει "βάθος" και περίπλοκο. Συνδυάζει έννοιες οικονομίας, πολιτικής, διπλωματίας, κατασκευών, εμπορίου, εξερεύνησης, στρατηγικής, τακτικής μάχης, ομαδικότητα. Έχει δηλαδή τα στοιχεία που μου αρέσουν στα τόσα παιχνίδια που έχω παίξει. Εδώ είναι όλα συγκεντρωμένα με πραγματικούς παίκτες σε περιβάλλον διαστήματος.
Παίζεται δωρεάν αλλά με σημαντικούς περιορισμούς. Η ελάχιστη συνδρομή είναι μικρή και μπορεί να αγοραστεί μέσα από το παιχνίδι (όχι εύκολα). Μπορείτε να παίζετε λίγο ή πάρα πολύ, έχοντας τις ανάλογες "αμοιβές" αλλά το συναίσθημα της δημιουργίας και της ανάπτυξης του χαρακτήρα σας είναι παρόν και έντονο.
Υπάρχει Ελληνική κοινότητα και εγώ προσωπικά ανήκω σε μια Ελληνική ομάδα που μπορεί να βοηθήσει τον παίκτη.

Read More...

Notification