Ως παλιός παίκτης του EVE Online και νυν παίκτης του EVE Echoes μπορώ να πω ότι το EVE Echoes τα πάει αρκετά καλά. Δεν είναι ακριβώς όπως το EVE Online με αρκετές διαφορές αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος. Ιδιαίτερα γιατί μπορώ να παίζω όσο εργάζομαι :)
Από τον Αύγουστο του 2020 που ξεκίνησε έχει βελτιωθεί και συνεχώς "ομορφαίνει" σε περιεχόμενο και λειτουργικότητα. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένα "δύσκολο" παιχνίδι με πολλές πληροφορίες. Είτε θα το λατρέψετε είτε θα βαρεθείτε, δεν είναι για όλους. Προσωπικά με συναρπάζει ότι γράφεται Ιστορία που καθορίζεται από τους ίδιους τους παίκτες. Το παιχνίδι είναι μακροχρόνιο, έχει "βάθος" και περίπλοκο. Συνδυάζει έννοιες οικονομίας, πολιτικής, διπλωματίας, κατασκευών, εμπορίου, εξερεύνησης, στρατηγικής, τακτικής μάχης, ομαδικότητα. Έχει δηλαδή τα στοιχεία που μου αρέσουν στα τόσα παιχνίδια που έχω παίξει. Εδώ είναι όλα συγκεντρωμένα με πραγματικούς παίκτες σε περιβάλλον διαστήματος.
Παίζεται δωρεάν αλλά με σημαντικούς περιορισμούς. Η ελάχιστη συνδρομή είναι μικρή και μπορεί να αγοραστεί μέσα από το παιχνίδι (όχι εύκολα). Μπορείτε να παίζετε λίγο ή πάρα πολύ, έχοντας τις ανάλογες "αμοιβές" αλλά το συναίσθημα της δημιουργίας και της ανάπτυξης του χαρακτήρα σας είναι παρόν και έντονο.
Υπάρχει Ελληνική κοινότητα και εγώ προσωπικά ανήκω σε μια Ελληνική ομάδα που μπορεί να βοηθήσει τον παίκτη.

Read More...

Notification