Εξαγνισμένα τέρατα και μυστήρια πνεύματα σε σκοτεινά κάστρα και ναούς. Read More

Τα σχέδια γύρω από τους πολυαναμενόμενους επεξεργαστές AMD Zen 4 και τις GPU RDNA 3 φαίνεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο, με την αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας να πλησιάζει.

 

Οι προδιαγραφές του Zen 4 παρουσιάστηκαν υον Μάρτιο αλλά δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση σχετικά με τα τσιπ Ryzen επόμενης γενιάς των 5nm.Οι φήμες που κυκλοφόρησαν ανέφεραν την πιθανότητα τα chip Zen 4 να διαθέτουν ενσωματωμένες GPU RDNA 2. Αυτό θα εξηγούσε τους προβλεπόμενους αριθμούς κατανάλωσης ενέργειας που κυκλοφορούν (έως και 170W) και θα τοποθετούσε την AMD ως έναν άξιο διεκδικητή για χρήση σε PC γραφείου που δεν απαιτούν ενεργοβόρες GPU. Ορισμένες αναφορές υποδηλώνουν ότι ο Raphael θα υποστηρίζει αποκλειστικά DDR5, αν και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι επεξεργαστές Alder Lake της Intel θα υποστηρίζουν τόσο DDR4 όσο και DDR5 για λόγους τιμολόγησης, είναι αμφίβολο.
Άλλες φήμες από τους γνωστούς διαρροείς του Twitter τοποθετούν τον αριθμό των πυρήνων του Raphael στα 16, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο σημερινός σχεδιασμός ζεύγους chiplet οκτώ πυρήνων του Zen 3 θα παραμείνει για την επόμενη γενιά. Το δυναμικό των 15.360 πυρήνων για τις SKUs Navi 31 είναι αρκετά εκπληκτικό καθώς είναι τριπλάσιο από αυτό της Radeon RX 6900 XT.

Read More...

Οι προδιαγραφές έχουν παρουσιαστεί τον Μάρτιο. Read More

Η βιομηχανία των games μοιράζεται μηνύματα αλληλεγγύης στους υπαλλήλους.

 

Οι εργαζόμενοι της Activision Blizzard αποχώρησαν σήμερα από την εργασία τους για να διαμαρτυρηθούν για την αντίδραση της εταιρείας στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και διακρίσεις.Η προγραμματισμένη στάση εργασίας βρίσκεται σε εξέλιξη και αρκετές προσωπικότητες της gaming βιομηχανίας, συνάδελφοι και παράγοντες επιρροής εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της Activision Blizzard. Ορισμένοι δείχνουν την υποστήριξή τους ενισχύοντας με σήμα την στάση εργασίας στο Twitter, ενώ άλλοι κάνουν δωρεές σε οργανώσεις που έχουν καταγραφεί από τους διοργανωτές της στάσης εργασίας και προωθούν τις γυναίκες στο χώρο του gaming (συμπεριλαμβανομένων των Black Girls Who Code, Futures Without Violence, Women In  Animation , Girls Who Code και Women In Games International) ή απέχουν από το να παίζουν και να μεταδίδουν παιχνίδια της Activision Blizzard σήμερα.

Όσοι μιλούν για την αποχή στο Twitter χρησιμοποιούν το hashtag #ActiBlizzWalkout, συνήθως συνοδευόμενο από ένα μπλε emoji καρδιάς. Πολλοί νυν και πρώην εργαζόμενοι της Activision Blizzard που συμμετέχουν στην επίσχεση εργασίας έχουν επίσης αλλάξει τα  avatars  τους στο Twitter σε συμπαγή μπλε πορτρέτα που ταιριάζουν με το λογότυπο της Blizzard.

Ο ανώτερος διαχειριστής κοινότητας της Bungie, Dylan Gafner, παρείχε επίσης υποστήριξη στους υπαλλήλους της Activision Blizzard σε μια σειρά από  tweets  και δήλωσε: "Χαίρομαι που μπορώ να προσφέρω μια φωνή εδώ, αλλά παρακαλώ διαβάστε και ενισχύστε τις πληροφορίες από εκείνους που έχουν επηρεαστεί. Δεν θα πρέπει να αναμένεται ότι θα φέρουν το βάρος και την ευθύνη ενός καλύτερου μέλλοντος. Αξίζουν να ακουστούν, ειδικά όταν δεν ακούστηκαν στο παρελθόν".

Άλλα υποστηρικτικά σχόλια ήρθαν από τον πρώην διευθυντή του παιχνιδιού Hearthstone Ben Brode, την ομάδα υπεράσπισης Black Girl Gamers, την αφηγηματική σχεδιάστρια του Gotham Knights Anna Lemay καθώς και τον επικεφαλής σχεδιαστή Osama Dorias και τον διευθυντή επικοινωνίας της Respawn Ryan Rigney, ο οποίος έδωσε μια νομική συμβουλή για να διασφαλιστεί ότι οι καταγγελίες μπορούν να καταγραφούν και να ληφθούν υπόψη σε νομικές διαδικασίες.

Μια αξιοσημείωτη προσωπικότητα της Blizzard που εξέφρασε την υποστήριξή της είναι ο Mike Morhaime, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Blizzard Entertainment που δήλωσε: "Στέκομαι σε εικονική αλληλεγγύη με εκείνους που συμμετέχουν στο #ActiBlizzWalkout. Υπόσχομαι να γίνω μέρος της αλλαγής ".
Ο Morhaime, συνιδρυτής της Blizzard, ο οποίος αποχώρησε από την εταιρεία το 2019 μετά από 28 χρόνια, εξέδωσε μια δήλωση την περασμένη εβδομάδα ζητώντας συγγνώμη για την "αποτυχία" του να σταματήσει τη συμπεριφορά των εργαζομένων που φέρεται να συνέβησαν υπό την εποπτεία του. Ορισμένοι εργαζόμενοι θεώρησαν τη δήλωσή του μη ικανοποιητική, υπονοώντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση [ο Morhaime] να μην γνώριζε για την τοξικότητα και την κακοποίηση που αντιμετώπιζαν οι εργαζόμενοι.

Read More...

Παρουσιάστηκαν λεπτομέρειες στο Intel Accelerated Webcast. Read More

H κυκλοφορία του Kena: Bridge Of Spirits καθυστερεί για τρίτη φορά.

 Η εταιρεία ανάπτυξης Ember Lab ανακοίνωσε ότι το Kena: Bridge of Spirits θα υποστεί άλλη μια καθυστέρηση και πλέον θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η Ember Lab δήλωσε στον επίσημο λογαριασμό του τίτλου στο Twitter ότι το στούντιο δουλεύει εξαιρετικά σκληρά στο Kena: Bridge of Spirits, αλλά χρειάζεται επιπλέον χρόνο για να "γυαλίσει" την κυκλοφορία σε όλες τις πλατφόρμες. Το στούντιο πήρε την απόφαση να μεταθέσει τον τίτλο από την κυκλοφορία του στις 24 Αυγούστου, επειδή ο επιπλέον χρόνος θα είναι κρίσιμος για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Το Kena: Bridge of Spirits είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου και θα έβγαινε περίπου την ίδια εποχή με άλλους μεγάλους τίτλους του Αυγούστου, όπως το 12 Minutes (19 Αυγούστου), το Ghost of Tsushima Director's Cut (20 Αυγούστου), το Psychonauts 2 (25 Αυγούστου) και το No More Heroes 3 (27 Αυγούστου). Αυτή είναι η τρίτη καθυστέρηση του Kena.

Το Kena: Bridge of Spirits θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου του 2021 για PC, PS5 και PS4. 

Read More...

Notification