Η Tencent έκανε ακόμα μια αγορά στην δύση, αυτή τη φορά παίρνοντας το πλειοψηφικό μερίδιο της Yager, της γερμανικής εταιρίας που είναι κυρίως γνωστή για τον τίτλο του 2012 Spec Ops: The Line.Μετά από την αγορά του πλειοψηφικού μεριδίου της Klei Entertainment που έφτιαξε το Don’t Starve και μιας μεγάλης επένδυσης στην developer του GTFO, 10 Chambers, η Tencent πήρε το πλειοψηφικό μερίδιο της Yager. Το ενδιαφέρον της κινέζικης εταιρίας για την Yager δεν είναι πρωτοφανές∙ στις αρχές του 2020, η Tencent μπήκε στο διοικητικό συμβούλιο της Yager με μια μικρή επένδυση, θέλοντας να βγάλει κέρδος από το ανερχόμενο battle royale παιχνίδι, The Cycle, το οποίο υπόσχεται να είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα για τα battle royale. Φαίνεται πως η αρχική επένδυση ήταν τόσο κερδοφόρα, που η εταιρία κατέχει πλέον την πλειοψηφία της Jager.www.youtube.com/watch?v=icxjNGxpNXQ&ab_Ο managing director της Yager, Timo Ullmann, ανακοίνωσε τα νέα στο gameswirtschaft.de (μέσω του Eurogamer). Επισημάνθηκε επίσης στη συνέντευξη ότι το The Cycle θα επανακυκλοφορήσει σύντομα με νέα όψη και αίσθηση βάσει των σχολίων των παικτών. Ο Timo Ullmann είπε επίσης ότι η επένδυση είναι κάτι καλό∙ επιτρέπει στην εταιρία να πληρώνει με σιγουριά τους εργαζομένους της, παρά τις επιπλοκές σε άλλους τίτλους. Μια ματιά μόνο στην ιστορία του Dead Island 2 μπορεί να μας δείξει παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν.Αλλού, η Tencent επενδύει σε πληθώρα από game developers και εκδότες όπως η Riot Games, Remedy, Sumo Digital, Epic Games, Blizzard, Supercell, Platinum και Ubisoft.

Ποια νομίζετε θα είναι η επόμενη αγορά της εταιρίας?

Read More...

Αντώνης Κελέμπελης created a new topic ' Elex 2' in the forum. 2 years ago

 

Η Piranha Bytes επιστρέφει με ένα sequel για το Elex.Το Elex 2 ανακοινώθηκε σήμερα, μετά από μερικά teasers από την εταιρία Piranha Bytes. Το sequel του sci-fi action RPG από το 2017 επιστρέφει στον κόσμο του Magalan, ωστόσο όχι χωρίς να επεκτείνει την ιστορία και να προσθέσει μετατροπές στο gameplay.www.youtube.com/watch?v=Dg09LJky-bw&ab_Το Elex 2 τοποθετείται μετά το τέλος της ιστορίας του πρώτου παιχνιδιού. Η ήττα του Hybrid έδωσε ζωή σε νέες ομάδες και οι Berserkers κράτησαν την υπόσχεσή τους να αλλάξουν την μορφή του πλανήτη. Μετά από μια περίοδο ειρήνης, ο πρωταγωνιστής Jax επιστρέφει για να προειδοποιήσει τους πάντες για μια εξωγήινη εισβολή. Ο Jax πρέπει να ενώσει όλες τις ομάδες και να τους πείσει να πολεμήσουν για να υπερασπιστούν την ειρήνη.Ο κόσμος του Elex 2 αντιδράει στις επιλογές του παίκτη. Ο παίκτης μπορεί να κάνει συμμαχίες με τους NPC αλλά ακόμα και να τους σκοτώσει. Αυτή η ελευθερία φαίνεται επίσης και στο gameplay το οποίο επιτρέπει στον παίκτη να πετάξει γύρω από τον κόσμο με το jetpack του. Το παιχνίδι επίσης υπόσχεται αλλαγές στις μάχες και στον τρόπο χειρισμού.

Εσείς ποιες είναι οι βελτιώσεις που θα θέλατε να δείτε σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι Elex?

Read More...

Αντώνης Κελέμπελης replied to the topic 'Twitter' in the forum. 2 years agoΤο Twitter δοκιμάζει dislikes στις απαντήσεις στην εφαρμογή του iOS. Το Twitter δοκιμάζει ένα καινούριο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή του iOS το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δίνουν αρνητική βαθμολογία σε απαντήσεις tweets. Όπως ανακοινώθηκε στο λογαριασμό εξυπηρέτησης πελατών της Twitter: «Κάποιοι από εσάς σε iOS μπορεί να δείτε διαφορετικές επιλογές για up ή down vote στις απαντήσεις. Το δοκιμάζουμε αυτό για να καταλάβουμε τα είδη των απαντήσεων που μπορεί να βρείτε σχετικά σε μια συζήτηση. έτσι ώστε να βρούμε τρόπους να δείχνουμε περισσότερες από αυτές.» Αυτό είναι ένα δοκιμαστικό χαρακτηριστικό και έτσι δεν θα εμφανίζεται σε όλους τους χρήστες που έχουν πρόσβαση στη σελίδα από την εφαρμογή του iOS. Στην εικόνα που συνοδεύει το tweet της ανακοίνωσης, φαίνεται σαν να πειραματίζεται το Twitter και με διαφορετικά είδη εικονιδίων. Ένα από αυτά είναι πολύ παρόμοιο με το κουμπί για αρνητική βαθμολογία από τη σελίδα forum Reddit. Ένα άλλο επίσης αλλάζει το κουμπί “like” σε κάτι που μοιάζει με το αντίστοιχο κουμπί από το Reddit. Μια τρίτη παραλλαγή δείχνει παρόμοιο σύστημα βαθμολογίας με το Facebook. Κάποιος μάλιστα από την κοινωνική ομάδα του Reddit απάντησε με μια αστεία εικόνα όταν έμαθε ότι το Twitter  μπορεί να αντιγράψει το σύστημα αρνητικής βαθμολογίας του Reddit. Το Twitter διευκρινίζει την έρευνα με μερικά βασικά σημεία. Η δοκιμή είναι καθαρά για «έρευνα» αυτή τη στιγμή και δεν είναι επιβεβαίωση ότι το χαρακτηριστικό αυτό θα αποκτήσει ευρεία χρήση σύντομα. Το Twitter επιμένει οι χρήστες να μη το βλέπουν σαν κουμπί “dislike”, παρόλο που μια από τις εικόνες δείχνει έναν αντίχειρα στραμμένο προς τα κάτω. Επιπλέον, οι αρνητικές βαθμολογίες που βάζετε είναι ορατές μόνο σε εσάς. Δεν είναι δυνατό να δει κανείς πόσες αρνητικές βαθμολογίες μπορεί να έχει κάποιο tweet από άλλους χρήστες. Αυτό μάλλον είναι καλό για τον εγωισμό αυτών που δεν κάνουν αρκετά αστεία tweets. Τέλος, οι αρνητικές βαθμολογίες δεν θα αλλάξουν τη σειρά με την οποία οι απαντήσεις εμφανίζονται στην οθόνη σας. Αυτό μοιάζει χαρακτηριστικό το οποίο θα αλλάξει στην πορεία εάν το Twitter συνεχίσει να υποστηρίζει την ιδέα περεταίρω. Σίγουρα, το Twitter θα αποφασίζει με αυτό το σύστημα ποιες απαντήσεις είναι άξιες να σπρώχνονται στην κορυφή του αλγορίθμου. Παραμένει να δούμε εάν αυτό το πείραμα θα έχει μόνιμες επιπτώσεις για τη σελίδα. Η προσθήκη αυτή μπορεί να βοηθήσει στην αναχαίτιση της τοξικής συμπεριφοράς που συχνά καταλήγει στις απαντήσεις κάποιων tweets ή μπορεί να είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό το οποίο το Twitter θα αποφασίσει να παρατήσει σε ένα χρόνο. Την προηγούμενη βδομάδα ξεφορτώθηκε τον μηχανισμό εξαφάνισης ιστοριών γνωστό και ως Fleets. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί το Twitter αν μπορούμε να κάνουμε dislike σε απαντήσεις από tweets.

Read More...Οι οπαδοί του snowboard που ψάχνουν μια εμπειρία νέας γενιάς στο άθλημα μπορούν επιτέλους να βρεθούν στις πλαγιές σε PC και Xbox Series X, καθώς μόλις αποκαλύφθηκε το Shredders .Ανακοινώθηκε από την κοινή διάσκεψη της Microsoft και της Bethesda ότι στο Shredders μπορείτε να κάνετε κόλπα, πολύ snowboard-grinding και έχετε την ευκαιρία να πιάσετε μεγάλο υψόμετρο όταν πετύχετε μια ράμπα. Το παιχνίδι περιγράφεται ότι είναι από καβαλάρηδες προς καβαλάρηδες και θα είναι διαθέσιμο για το PC, Xbox Cloud Gaming, Xbox One και Xbox Series X|S όπως επίσης και στο Xbox Game Pass όταν κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο. H εταιρία Foam Punch πρόσθεσε ότι το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και κανονικούς επαγγελματίες snowboarders και τα ονόματα της διάταξης θα αποκαλυφθούν τους ερχόμενους μήνες.www.youtube.com/watch?v=6sc9tFOpnUc&ab_«Με το Shredders, προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια snowboarding εμπειρία που σου επιτρέπει να καθορίσεις το δικό σου στυλ» είπε η Foam Punch στο Xbox Wire όσον αφορά τον τρόπο χειρισμού. «Στο snowboard υπάρχουν τόσοι πολλοί θαυμάσιοι τρόποι να κάνεις ένα απλό 180 και το Shredders σου δίνει αυτό το βαθμό ελέγχου. Το να χαράζεις, να γλιστράς και η αίσθηση του να επιπλέεις σε φρέσκο χιόνι είναι φοβερή αίσθηση.»Για να επιτύχει αυτή την αίσθηση, το Shredders θα διατηρήσει το συνηθισμένο στυλ ελέγχου όπου ένας μοχλός θα ελέγχει τη σανίδα και ο άλλος το σώμα, με αποτέλεσμα να επιτρέπει μεγάλο εύρος χειρισμού το οποίο θα είναι γρήγορο και επιθετικό ή θα μπορείς να αλλάξεις το στυλ σου όποτε θέλεις. Η εταιρία θέλει επίσης να ενθαρρύνει την ελευθερία και τον έλεγχο που έχει ο παίκτης στη διαδρομή του με το Shredders, επιτρέποντας επιβραβευτική εξερεύνηση των μηχανισμών του παιχνιδιού.«Εμπνευστήκαμε ιδιαίτερα από διάφορες ταινίες με snowboard, τη σειρά παιχνιδιών Amped από το πρώτο Xbox—είναι ακόμα τόσο καλή!—και από τους ήρωές μας του snowboard από το Instagram» πρόσθεσε η Foam Punch. Όσο για multiplayer, η Foam Punch είπε ότι οποιονδήποτε άλλο καβαλάρη βλέπεις στο βουνό είναι αληθινός παίκτης που παίζει ταυτόχρονα με εσένα, που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα μπορείς να επιλέξεις εάν θα παίξεις με φίλους σου ή θα παραμείνεις σε κάποιο ορεινό μονοπάτι μόνος σου.

Προσωπικά δεν έχω παίξει snowboard παιχνίδι ποτέ, ποια είναι τα αγαπημένα σας? Είστε ενθουσιασμένοι με το Shredders? 

Read More...

Αντώνης Κελέμπελης has a new avatar. 2 years ago
Notification