Όπως όλοι γνωρίζουμε, το FFXIV ανατινάζεται τόσο πολύ που οι προγραμματιστές ανησυχούν για τη χωρητικότητα του διακομιστή. Πιστεύετε όμως ότι θα πάει πέρα ​​από αυτό; Όπως φαντάζομαι, το SWTOR θα μπορούσε να αρπάξει ένα αξιοπρεπές κομμάτι, ειδικά από το πιο απλό πλήθος του WoW, αν αρκετό από αυτό αιμορραγεί.

Και τότε ξέρω ότι πολλοί εδώ μισούν το ESO αλλά συνεχίζει να βλέπει ανάπτυξη (ίσως περισσότερο) με όλα να συμβαίνουν;

Τότε πιστεύετε ότι θα βοηθήσει τους νεότερους τίτλους ίσως να αποκτήσουν αρκετό πόδι για να μην πέσουν αμέσως όπως το SOLO;

Read More...

Νομίζω ότι τα αγωνιστικά παιχνίδια έχουν πολλές δυνατότητες ως eSport γιατί ακόμα κι αν έχετε έναν θεατή που δεν γνωρίζει τίποτα για τα παιχνίδια, θα μπορούν γρήγορα να καταλάβουν ποιος είναι ο στόχος - να έρθουν πρώτοι. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από αυτό που μπορεί να πει κανείς για δημοφιλή παιχνίδια eSports όπως τα MOBA, όπου όλα μοιάζουν έντονα ξένα για κάποιον που δεν παίζει MOBA.

Αλλά, νομίζω ότι υπάρχει μια ισορροπία. Έχουμε δει αρκετά αγωνιστικά παιχνίδια με ανταγωνιστικές πτυχές που νομίζω ότι είναι βαρετά να παρακολουθούνται, απλώς για το γεγονός ότι χρησιμοποιούν αυτοκίνητα και πίστες που διαμορφώνονται σε πραγματικούς τύπους αγώνων. Επομένως, γιατί ο Joe Q. Public θα ήθελε να δει μια προσομοίωση όταν θα μπορούσε να παρακολουθήσει την πραγματική συμφωνία; Νομίζω ότι τα ανταγωνιστικά αγωνιστικά παιχνίδια που είναι συγκριτικά μη ρεαλιστικά θα είναι πολύ πιο ελκυστικά για τους θεατές, όπως το Gran Turismo Sport που έχει εντελώς φανταστικές κατηγορίες αγώνων, που αναμιγνύει αγωνιστικά αυτοκίνητα πραγματικού κόσμου (π.χ. αυτοκίνητα FIA GT3 και μηχανές LMP1) με φανταστικά αυτοκίνητα , είτε πρόκειται για αυτοκίνητα από το πρόγραμμα Vision Gran Turismo (η καταχώριση Peugeot είναι στην κατηγορία ανάλογη με τη FIA GT3, ενώ η είσοδος της Bugatti είναι στην κατηγορία ανάλογη με την LMP1) είτε οι φανταστικές εκδόσεις του προγραμματιστή εάν ορισμένα αυτοκίνητα ήταν εξοπλισμένα για συγκεκριμένες κατηγορίες (π.χ. μια Alfa Romeo 4C στο αναλογικό GT3, ή ένα ράλι Mustang MkVI).

Στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχουν πράγματα όπως το WipEout ή το Mario Kart, τα οποία πιστεύω ότι θα ήταν από τα πιο διασκεδαστικά να παρακολουθήσουν ακριβώς λόγω της έλλειψης ρεαλισμού. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν ειδικοί τομείς eSport για αυτά τα παιχνίδια - και ειλικρινά, δεν νομίζω ότι η κατοχή τους θα ταιριάζει με τα αντίστοιχα οράματά τους. Νομίζω όμως ότι υπάρχει πιθανότητα τα παιχνίδια αγώνων να είναι δημοφιλή ως eSport λόγω του πόσο εύκολο είναι για τους μη παίκτες να καταλάβουν τι συμβαίνει, αν και πρέπει να υπάρχει αυτή η ισορροπία όπου πρέπει να προσφέρει κάτι που οι πραγματικοί αγώνες δεν μπορούν . Το CounterStrike, το Pokemon VGC και το MOBA είναι δημοφιλή τουλάχιστον εν μέρει λόγω του γεγονότος ότι κάνουν πράγματα που δεν βλέπουμε στην πραγματικότητα, ενώ η προσομοίωση του NASCAR όπως στο πρωτάθλημα iRacing Peak Antifreeze εξακολουθεί να είναι τελικά κάτι που οι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν την πραγματική έκδοση.

Read More...

Notification