Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Tower of Fantasy' στο φόρουμ. 2 years ago

Το Tower of Fantasy είναι ένα anime-style MMO σε έναν post-apocalyptic κόσμο.Τα MMOs πάντα είναι πολλά υποσχόμενα – ατελείωτες περιπέτειες σε διαρκώς εξελισσόμενα με κόσμο περιβάλλοντα, φιλίες και αντιπαλότητες με άλλους παίκτες και ομάδες και ελευθερία να παίξετε όπως σας βολεύει. Καθώς τα παιχνίδια του είδους ξέρουν πώς να κρατούν τις υποσχέσεις τους, το εξαιρετικό scale και η φιλοδοξία κάποιες φορές έχουν τίμημα στο να δείχνουν όλα τόσο καλά.

Για αυτό κοιτώντας το Tower of Fantasy σε κάνει διπλά να το αποκτήσεις. Το νέο MMORPG της Hotta Studio και της Level Infinite είναι εμπνευσμένο από anime art style που δείχνει εντυπωσιακό - όπως ένα επικό open-world game συνδυασμένο  με sci-fi anime απεικονίζοντας έναν κόσμο ανάμεσα στην καταστροφή και την δημιουργία - επικίνδυνο και μεγαλειώδες.

Το Tower of Fantasy βρίσκεται στον μακρινό κόσμο της Aida, τον οποίο η ανθρωπότητα κατοικεί, αφότου απογύμνωσε την Γη και την άφησε. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά στην Aida, μέχρι που οι άνθρωποι πάλι να τα θαλασσώσουν προσπαθώντας να πιάσουν το κομήτη Mara και να αφαιρέσουν την πολύτιμη πηγή ενέργειας που ονομάζεται Omnium. Αφού πιάσουν τον κομήτη Mara δια μέσου ενός πύργου που ονομάζεται Omnium Tower, η ανθρωπότητα επηρεάζεται από την ακτινοβολία του Omnium και προκαλείται πλανητική καταστροφή. 

Δεν είναι όλα τόσα κακά γιατί η Aida είναι γεμάτη από λάφυρα και περιπέτειες για αυτούς που είναι αρκετά θαρραλέοι για να τα ανακαλύψουν. Τα εκπληκτικά τοπία σας προκαλούν με απίστευτα σκηνικά, μακρινά αερόπλοια, μυστήρια και απομακρυσμένα κτίρια να εξερευνήσετε, ενώ μεταλλικές γεμάτες neon πόλεις περιλαμβάνουν quests, mini-games και ευκαιρία να τρέξετε και να επιδείξετε τα cyber-bikes σας. Προσοχή όμως γιατί περιφερόμενοι στις ερημιές και φρουρώντας τους θησαυρούς του κόσμου υπάρχουν όλων των ειδών τα τερατουργήματα που θα δοκιμάσουν και τους ποιο έμπειρους παίκτες MMO.
Το λεπτομερές σύστημα δημιουργίας χαρακτήρα σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τον ήρωά σας και να τον φτιάξετε κατ’ εικόνα ή την εικόνα του χαρακτήρα που θέλετε να υποδυθείτε. Μακριά μαλλιά, κοντά μαλλιά, 3 τόνοι χρώματος από μπλε σε ροζ, αυτιά κουνελιού ή μάτια γάτας, αναλόγως τι σας ταιριάζει και όλα παρουσιάζονται όμορφα από το ιδιαίτερο anime style του παιχνιδιού.
Δημιουργείτε χαρακτήρα και όταν βγείτε έξω στον κόσμο θα χρειαστείτε να καλέσετε ένα πανίσχυρο Simulacra για να σας βοηθήσει στην μάχη. Όταν παίρνετε ένα νέο όπλο, δεν παίρνετε μόνο αυτό, αλλά αυτόματα κάνετε summon ένα legendary ήρωα για να το κρατήσει για σας. Κάνετε summon αυτούς τους ήρωες στην μάχη, κάνετε master τα skills τους και τα χρησιμοποιείτε για να πολεμήσουν τους κινδύνους αυτού του κόσμου. Με ένα δυνατό σύστημα PvP και PvE με dungeons και raids.
Τα Simulacra ποικίλουν. Η Echo για παράδειγμα είναι μία ορφανή γυναίκα που κρατάει ένα αξιοθαύμαστο Thunderous Halberd στην μάχη, ο King είναι ένας κοκκινομάλλης brawler και master of the flaming scythe και ο Crow είναι ένας assassin με εξειδίκευση στο να τρυπάει τους εχθρούς του με τα duel-wielded Thunderblades. Ο καθένας από αυτούς τους χαρακτήρες είναι φίλος σας και πρέπει να μάθετε τι χαρίσματα επιθυμούν για να χτίσουν την πίστη τους και να γίνουν πιο θανατηφόροι στην μάχη. 
Το γεγονός ότι πολεμάτε πολλούς χαρακτήρες γίνεται για μία απίστευτη ποικιλία σε moves και play styles, όσο εσείς μαθαίνετε πώς να αλλάζετε όπλα (και χαρακτήρες) στην μάχη. Αντιθέτως με τα συνηθισμένα staid combat MMOs, το Tower of Fantasy παίζεται περισσότερο με τον παραδοσιακό τρόπο των δυναμικών MMOs, με εκρηκτικό ρυθμό που θυμίζει τις legendary μάχες από τα anime. 
Είτε είστε ένας μοναχικός περιπλανώμενος, είτε ψάχνετε για συντροφιά, είτε θέλετε να εξερευνήσετε τις ερημιές, είτε να εμπλακείτε σε περίπλοκα quests και storylines με τους ανθρώπους της Aida, το Tower of Fantasy είναι ένας κόσμος που προσκαλεί όλους τους παίκτες να συμμετέχουν. Από τα PvE raids στα ανταγωνιστικά PvP, φαίνεται να είναι ένας κόσμος επικίνδυνος και με ευκαιρίες, πάνω σε πανέμορφη αισθητική με τα μάτια σας να σαρώνουν την όλη την οθόνη με επιφωνήματα θαυμασμού. 
Το Tower of Fantasy κυκλοφόρησε στις 16 Δεκεμβρίου 2021, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα του και είναι διαθέσιμο για PC, Android και iOS.
Ακόμα ένα πρωτότυπο MMORPG κυκλοφορεί για τους λάτρεις του είδους. Έχει πολύ ωραία άνιμε αισθητική, με ωραίους χαρακτήρες και φωτεινά περιβάλλοντα. Τι γνώμη έχετε; Είναι και δωρεάν!

Διαβάστε περισσότερα...

Notification