Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Deliver Us Mars' στο φόρουμ. 2 years ago

Αναβλήθηκε για το 2023Εάν ψάχνετε να εξερευνήσετε τον Άρη, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι του χρόνου.

Το Deliver Us Mars, ένα adventure game από την εταιρεία ανάπτυξης Keoken Interactive, είναι το τελευταίο που αναβλήθηκε φέτος. Ο τίτλος ήταν να κυκλοφορήσει 27 Σεπτεμβρίου, αλλά εν τέλει θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2023.

Ο developer σε δήλωσή του αναφέρει «Ενώ καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα νέα είναι δυσάρεστα, είμαστε ενθουσιασμένοι για τα challenges που θα σας περιμένουν στον Άρη, ενώ διασχίζετε εχθρικά περιβάλλοντα και ανακαλύπτετε τα μυστήρια των ARKs. Η υπομονή σας θα μας επιτρέψει να παραδώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε.»

Μπορείτε να διαβάσετε την δήλωση παρακάτω:

Το Deliver Us Mars εκτυλίσσεται στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη, βάζοντας τους παίκτες στην θέση της Kathy Johnson, η οποία είναι με μία ομάδα αστροναυτών για να ανακτήσει την τεχνολογία που μπορεί να ξαναδώσει ζωή στην Γη. Η Kathy φαινομενικά είναι σε αναζήτηση απαντήσεων για την εξαφάνιση του πατέρα της και πιστεύει ότι θα τις βρει στον Άρη. Η Keoken ευελπιστεί να παραδώσει μία  «βαθιά αστροναυτική εμπειρία» όσο η Kathy σκαρφαλώνει σε τοπία και σπηλιές του Άρη, προχωρεί μέσα από αμμοθύελλες και λύνει puzzles σε εγκαταλελειμμένους σταθμούς. 

Το Deliver Us Mars θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2023 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Θα περιμένουμε λίγο ακόμα για όσους ανυπομονούν και το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει. Δεν νομίζετε..!?

Διαβάστε περισσότερα...