Μάνος Γρυπάρης απάντησε στο θέμα 'Tell me why' στο φόρουμ. 3 days ago

Tell me Why review

tell-me-why-review.jpg

Η Dontnod Entertainment μας έδωσε εδώ ένα ακόμη Cinematic Adventure, στα πρότυπα του Life is Strange, αυτή τη φορά με δύο αδέρφια. Δύο κοριτσάκια μεγάλωσαν μαζί, το ένα όμως αποφάσισε να γίνει αγοράκι μεγαλώνοντας και αντιμετωπίζει τις αντιδράσεις των γύρω του. Όλα αυτά με flashbacks από την παιδική τους ηλικία και το τι αντιμετώπισαν μέσα στην ίδια τους την οικογένεια, όταν οι σεξουαλικές προτιμήσεις έγιναν αντικείμενο συζήτησης.

Η ιστορία μας έχει να κάνει με την Alyson και τον Tyler και το παχνίδι έγινε γνωστό καθώς την φωνή του Tyler ανέλαβε ο ηθοποιός August Aiden Black, ο οποίος είναι επίσης τρανς άνδρας. Το σενάριο είναι ολίγον τι προβλέψιμο για όποιον έχει παίξει games της Dontnod. Παιδικές αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό, ορισμένα υπερφυσικά στοιχεία περιπλέκονται και δυστυχώς δεν υπάρχουν καθόλου διακλαδώσεις στο σενάριο. Όλα οδηγούν σε φινάλε με απειροελάχιστες παραλλαγές και πολλές ομοιότητες. Επιπλέον, η πλοκή κάνει "κοιλιά" σε πολλά σημεία.

Η Dontnod είναι γνωστή για την ατζέντα που θέλει να περάσει, ωστόσο εδώ οι σεναριογράφοι έγραψαν την -κατά την άποψή μου- πιο αδιάφορη ιστορία που έχουμε δει από την πλευρά της Γαλλικής εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification