Michail and 64 others have joined the group Cyberpunk 2077 2 weeks ago

crusader-kings-iii-pc-screenshot-9.jpg
Η αποκτηθείσα εμπειρία από τα περασμένα Crusader Kings και η αποφασιστικότητα της δημιουργικής ομάδας της Paradox Interactive να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, χτύπησε πραγματική “φλέβα χρυσού” στο είδος των Strategy με το Crusader Kings III. Eίναι ένα μεγαλειώδες οικοδόμημα στο οποίο διαπλέκονται φανταστικά game mechanics, features, καλλιτεχνικές πινελιές και πολύτιμες ιστορικές πληροφορίες.

Το διαβαθμισμένο interface με τις δεκάδες απολήξεις του θέλει δουλειά για να κατακτηθεί, η εκμάθησή του όμως οδηγεί σε άπειρες ώρες απολαυστικής ενασχόλησης. Το πλήθος των αποφάσεων και των στρατηγικών κινήσεων που εκτελείτε ανά in game έτος είναι αρκετό για να σας κολλήσει σαν βεντούζα μπροστά στον υπολογιστή, αδυνατώντας να ξεκολλήσετε αν δεν δείτε κάποια ορατά αποτελέσματα των αποφάσεών σας. Δείτε το παρακάτω βίντεο για μια πρώτη επαφή με το έπος: 
[video]
 

Read More...

Αν σου αρέσει το είδος θα το αγαπήσεις σίγουρα.

Read More...

The-Legend-Of-Heroes-Trails-of-Cold-Steel-IV-04-01-20-1-5.jpg
Το τέταρτο και τελευταίο μέρος της καλύτερης σειράς JRPG που έχω παίξει μετά τα Final Fantasy είναι τόσο φορτισμένο συναισθηματικά ώστε να καταντά σχεδόν αβάσταχτο. Η ολοκλήρωση μιας περιπέτειας εκατοντάδων ωρών στην οποία ήρθα σε επαφή, συνήθισα και αγάπησα ένα τεράστιο αριθμό χαριτωμένων χαρακτήρων, ισοδυναμεί σχεδόν με την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Εντούτοις, παρηγοριέμαι με το ότι ο τελευταίος ασπασμός είναι όσο εκπληκτικός αναμενόταν. 

Το Trails of Cold Steel IV στρατολογεί δεκάδες χαρακτήρες από όλα τα Legend of Heroes και μας τους παραδίδει για να τους οδηγήσουμε στην τιτάνια σύγκρουση που θα κρίνει το μέλλον ενός ολόκληρου κόσμου. Οι μάχες είναι σύνθετες και εκπληκτικά όμορφες, η παραμετροποίηση συστηματική, το σενάριο και οι διάλογοι ικανοποιούν άνετα ακόμα και φανατικό βιβλιοφάγο. Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί και ετοιμαστείτε για την JRPG εμπειρία της ζωής σας:
[video]

Read More...

Here-Be-Dragons-Game-Review-Screenshot-1.jpg
Οι φοβισμένοι πρόγονοί μας είχαν την τάση να σχεδιάζουν δράκους και λοιπά θαλάσσια τέρατα στις ανεξερεύνητες περιοχές των χαρτών που διέθεταν. Το Here Be Dragons ήρθε για να μας θυμίσει την μακρινή εκείνη εποχή και να μας κάνει να σπάσουμε πλάκα μαζί της. Ενδεδυμένο τον μανδύα του Tactical Strategy ρίχνει όλο το βάρος του στις φανταστικές ναυμαχίες και βάζει στην άκρη την πλοκή, γαρνίροντάς την απλά με μπόλικο εξωφρενικό χιούμορ. 

Πρόκειται για ένα δύσκολο video game που μαθαίνεται πολύ γρήγορα αλλά κατακτάται μετά από αρκετές ώρες εντατικής νοητικής προσπάθειας. Οι εχθροί παρουσιάζονται ολοένα και δυνατότεροι, οι παράμετροι της αρμάδας που διοικείτε αλλάζουν από level σε level και η συνεχής προσθήκη νέων δυνατοτήτων χειραγώγησης του ζαριού καθιστά μοναδική την κάθε σύγκρουση. Απολαύστε ένα μικρό κομμάτι του gameplay στο παρακάτω βίντεο:
[video]   

Read More...

Michail and 64 others have joined the group Cyberpunk 2077 1 month ago
Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Grandia II' in the forum. 1 month ago

Grandia-2-03.jpgΗ διαχρονικότητα ενός τίτλου αποτελεί την σπουδαιότερη ένδειξη για το πόσο ποιοτικός είναι. Παίζοντας το Grandia II μετά από τόσα χρόνια στην remastered έκδοσή του εντυπωσιάστηκα εκ νέου με το φανταστικό gameplay, τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες, τους χιουμοριστικούς διαλόγους, την επική ιστορία, τα όμορφα cutscenes και τον ρυθμό του. 

Παρόλο που δεν μπορεί να συγκριθεί σε επίπεδο γραφικών με τους σύγχρονους τίτλους, το Grandia II δεν υπολείπεται σε τίποτα των σύγχρονων αριστουργηματικών JRPGs σε επίπεδο game mechanics, προσφέροντας απειράριθμες συναρπαστικές μάχες με έξυπνους εχθρούς και στρατηγικές προκλήσεις. Ρίξτε μια ματιά στο ακόλουθο βίντεο για να συνειδητοποιήσετε ένα μέρος της αξίας του: [video] 

Read More...

Notification