Featured
Γιάννης Μοσχονάς

Γιάννης Μοσχονάς (Blood King)
Experience: 5235 (1145 points to next level)

 
600
Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Cloudpunk' in the forum. 1 week ago

Διαβάστε το Review του Cloudpunk

Οι cyberpunk ιστορίες βρίσκονται πολύ ψηλά στην προτίμησή μας εξαιτίας της τεχνολογικής αισθητικής και του πλούσιου προβληματισμού που εκφράζουν για καίρια κοινωνικά προβλήματα. Το Cloudpunk στηρίζεται στην cyberpunk θεματική και σε ένα γαλαξία από χαρακτήρες για να μελετήσει μια πιθανή μελλοντική εξέλιξη του πολιτισμού μας.

Μας επηρεάζει θετικά με το χιούμορ και την ευρηματικότητα των διαλόγων. Μας ξεκουράζει με την χαλαρωτική του ροή, μας εντυπωσιάζει με την μετατροπή της voxel art σε έναν πολύχρωμο και φωτεινό κόσμο. Ο απλός χειρισμός και η ευκολία αναζήτησης αντικειμένων και NPCs μας ωθεί στην εθιστικότερη διαδικασία του Cloudpunk, την ανακάλυψη και συσσώρευση πραγμάτων και ιστοριών. Για εμάς που λατρεύουμε τα The Fifth Element και Blade Runner αποτελεί σίγουρη αγορά.

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Pong Quest' in the forum. 1 week ago

20200422191129_1-768x432.jpg
Το Pong Quest ήταν αναπόφευκτο να ξεπεράσει το πρωτότυπο αφού τα χωρίζει μια γενιά και βάλε, απέτυχε όμως στο να δημιουργήσει ένα τίτλο που θα προξενήσει αντίστοιχους δημιουργικούς τριγμούς στην βιομηχανία των games. Οι προσθήκες στο αρχέγονο gameplay του Pong εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα.

Εκτός από τα ρεφλέξ, η ποικιλία και οι δυνατότητες των μπαλών ενεργοποίησαν στο έπακρο τις νοητικές μας ικανότητες. Η αφθονία των στατιστικών χόρτασε την ακόρεστη πείνα μας για αριθμούς. Η χαριτωμένη εμφάνιση των χαρακτήρων και το παιδικό χιούμορ ικανοποίησε την ανάγκη μας για ανάλαφρη διασκέδαση. Απολαύστε ένα μικρό μέρος του στο ακόλουθο βίντεο:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Order of Battle: World War II' in the forum. 2 weeks ago

Order-of-Battle-WW2-Red-Star-Review.jpg
Το Order of Battle: World War II είναι μια σίγουρη επιλογή για τους σκεπτόμενους users που λατρεύουν την στρατηγική. Στα σενάριά του περιγράφει όλη την πορεία του πολέμου και οι μάχες είναι τρομακτικά εθιστικές. Βλέποντας τις εχθρικές μονάδες να τυλίγονται στις φλόγες, να καταρρίπτονται, να βυθίζονται και το μέτωπο να αλλάζει συνέχεια μορφή, αισθανόμαστε την ανάγκη να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους, να καθαρίσουμε τον χάρτη από τους εχθρούς, να εμπλακούμε σε σκληρότερους αγώνες.

Είναι γεμάτο από εξαιρετικά game mechanics που διαμορφώνουν πολύπλοκη δυναμική και ρευστή ισορροπία δυνάμεων. Μπορείτε να διαπιστώσετε την υψηλή ποιότητά του βλέποντας το παρακάτω βίντεο:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Kenshi' in the forum. 3 weeks ago

ss_2aa0a97ed2656db8749b1c50ec4b7eec14d8d108.jpg
Το Kenshi είναι ένας έξοχος εξομοιωτής ζωής σε απελπιστικές συνθήκες. Πέφτουμε στην κολασμένη του ατμόσφαιρα με μηδενικό status και πασχίζουμε να επιβιώσουμε και να ξεχωρίσουμε στον μετα-αποκαλυπτικό του κόσμο.

Εμπεριέχει τόσα πολλά συστήματα, ράτσες, factions, lore, περιβάλλοντα, τεχνολογίες, εξοπλισμούς και περιοχές για να ερευνήσουμε ώστε παρεμβαίνει αποφασιστικά στον ελεύθερο χρόνο μας. Η αντοχή του στον χρόνο είναι ανυπολόγιστη διότι είναι απίθανο να υπολογίσουμε πόσες καινούργιες ιστορίες θα βιώσουμε αν δεν ασχοληθούμε μαζί του για μήνες. Μπορείτε να του ρίξετε μια πρώτη ματιά στο παρακάτω βίντεο:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' XCOM: Chimera Squad' in the forum. 1 month ago

XCOMchimerasquad3-1212x682.jpg
XCOM 3 δεν το λέμε το Chimera Squad. Μπορούμε να το βαφτίσουμε spin off ή standalone expansion. Η κατηγοριοποίηση του μικρή σημασία έχει. Μας ενδιαφέρουν τα νέα game mechanics με το συναρπαστικό Breach mode στην πρώτη γραμμή. Μας πωρώνουν τα missions, η άγρια και αιματηρή δράση και η μεγάλη πληθώρα από εχθρούς για να ξεκάνουμε.

Γουστάρουμε την παραμετροποίηση των ηρώων και ηρωίδων μας, τα πανίσχυρα skills τους, τις έτοιμες προσωπικότητες και βιογραφίες που φέρνουν στον κόσμο του XCOM. Νιώθουμε την νέα προοπτική των επιχειρήσεων, την μορφή του τοπικού αστικού πολέμου να μας περιορίζει σε σχέση με τον παγκόσμιο πόλεμο κατά των εξωγήινων στο παρελθόν, απολαμβάνουμε όμως την διαχείριση πόρων. Απολαύστε το παρακάτω βίντεο για μια γερή δόση πώρωσης:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Broken Lines' in the forum. 1 month ago

Διαβάστε το Review του Broken Lines

Video games σαν το Broken Lines τα κάνουμε μια χαψιά στην καθισιά μας, τα καταναλώνουμε γρήγορα και αποφασιστικά. Το θέμα είναι αν μας αρέσει η γεύση τους ή όχι. Του Broken Lines μας άρεσε αρκετά. Είμαστε οπαδοί των μυστηριωδών ιστοριών και το υπαινικτικό του σενάριο οδήγησε την φαντασία μας σε υπερλειτουργία. Τα game mechanics συνδυάζονται αρμονικά και παρέχουν χρυσές ευκαιρίες για έξυπνη δράση, μανούβρες και συναρπαστικά kills.

Οι χαρακτήρες έχουν γούστο και προσωπικότητα, τους λείπει όμως η έντονη παραμετροποίηση για να μας πωρώσουν. Η ιστορία είναι πρωτότυπη και θέλουμε να την ακολουθήσουμε έως το τέλος της. Το replayability τέλος, δικαιολογεί εν μέρει την τιμή των 25 ευρώ στο Steam, με την προϋπόθεση να μας ιντριγκάρει τόσο το πρώτο πέρασμα ώστε να οδηγηθούμε στο φινάλε από άλλο δρόμο. Για του λόγου το αληθές απολαύστε το ακόλουθο βίντεο:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Streets of Rage 4' in the forum. 1 month ago

Διαβάστε το Review του Streets of Rage 4

Το Streets of Rage 4 είναι ένα δαρβινικό project μόνο που σε αυτό δεν επιβιώνει ο ισχυρότερος αλλά ο δημιουργικότερος. Το ολιγάριθμο team που έχτισε τον κόσμο του είναι φανατικοί λάτρεις των Beat ‘Em Ups και η αγάπη τους ξεχειλίζει από κάθε pixel στην οθόνη. Μελέτησαν καλά την γενεαλογία του είδους και χώρεσαν όσες περισσότερες αναφορές μπορούσαν στο game τους.

Βελτίωσαν δραματικά την υπόσταση των γνώριμων χαρακτήρων και μας συνέστησαν νέους για να τους αγαπήσουμε. Χώρεσαν στο έργο τους και βελτίωσαν όλα τα αρχετυπικά game mechanics του είδους, δίνοντας έμφαση στην χορογραφία της βίας και στο προηγμένο A.I. Κατέστησαν πανεύκολη την συμμετοχή ενός ξένου user στην παρτίδα μας, δόμησαν μια κορυφαία Co-Op εμπειρία επιτρέποντας σε δύο μυαλά να συγχρονιστούν χωρίς την χρήση της γλώσσας. Ως εκ τούτου, το Streets of Rage 4 είναι ο καλύτερος απόγονος που θα μπορούσε να έχει η πασίγνωστη σειρά. Δείτε το παρακάτω βίντεο για να πωρωθείτε:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' LUNA: The Shadow Dust' in the forum. 1 month ago

20200323135927_1.jpg
Έχουμε δύο λέξεις να πούμε προσωπικά στον Beidi Guo, αποστολή εξετελέσθη. Ο άνθρωπος που συνέλαβε την ιδέα του LUNA, είχε σαν στόχο να ζεστάνει τις καρδιές μας με την ιστορία του, να χαρίσει μια μαγευτική εμπειρία αντάξια ενός παραμυθιού. Το πέτυχε με το παραπάνω, προσθέτοντας στο παραμύθι του και λυπητερές πινελιές οι οποίες όξυναν την συνολική συναισθηματική φόρτιση.

Τα χειροποίητα γραφικά, τα animations και τα cinematics οδήγησαν σε συσσώρευση αισθητικής ευχαρίστησης. Οι γρίφοι που έθεσε ενώπιον μας το LUNA κινητοποίησαν ευχάριστα το μυαλό δίχως να το στρεσάρουν. Το ατμοσφαιρικό soundtrack μας συντρόφεψε όμορφα σε όλη την περιπέτεια. Το ακόλουθο βίντεο συνηγορεί των απόψεων μας:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Arcade Spirits' in the forum. 2 months ago

large.jpg
Βιώσαμε το Arcade Spirits σαν ένα “ιερό χώρο” εντός του οποίου ξαναζήσαμε και θυμηθήκαμε ένδοξες στιγμές της gaming πορείας μας. Το νοσταλγικό σενάριο ταιριάζει γάντι στους εκκεντρικούς χαρακτήρες και οι εναλλαγές του αποτυπώνουν έξοχα την πάλη τους να εξισορροπήσουν καθημερινά προβλήματα με όνειρα.

Το dating συστατικό είναι ένα γαρνίρισμα που επιλέγουμε με δικό μας ρίσκο, μια παράμετρος που δεν βλάπτει την συνολική εικόνα αν αγνοηθεί. Η εισαγωγή χαλαρών game mechanics προσφέρει στο παιχνίδι αρετές όπως η δυνατότητα επηρεασμού της ιστορίας και έναν έξυπνο τρόπο σκοραρίσματος με γνώμονα τις αλληλεπιδράσεις μας, προκλήσεις που απουσιάζουν από πολλές Visual Novels. Παρακολουθήστε ένα τμήμα της δράσης στο παρακάτω βίντεο:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' One Finger Death Punch 2' in the forum. 2 months ago

ss_c4809cd6489f6844d58e8d48bb3083b9bebec6c9.1920x1080.jpg
Το One Finger Death Punch 2 είναι η αποθέωση της υπερβολής και αυτός είναι ο βασικός λόγος που το αγαπήσαμε πολύ. Υπερβολική σφαγή, αριθμός εχθρών, χτυπημάτων, όπλων. Skills που ζωντανεύουν το φόντο με μυθικές φιγούρες τεράστιας δύναμης και συντρίβουν το προσκήνιο με εντυπωσιακά εφέ.

Δράση που μας αιχμαλωτίζει από το πρώτο λεπτό και μας εξουθενώνει με την έντασή της κατόπιν ωρών παιξίματος. Ποικιλία από levels και modes προς κατανάλωση, 17 ώρες τουλάχιστον για να το τερματίσουμε. Αντιλαμβανόμαστε το One Finger Death Punch 2 σαν έναν προδρομικό τίτλο που αποδεικνύει την κυριαρχία του gameplay πάνω στον πλούτο της παραγωγής. Για του λόγου το αληθές ορίστε και ένα βίντεο: [video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Sid Meier's Civilization II' in the forum. 2 months ago

civilization-ii-6.jpg
Δύο λέξεις ταιριάζουν απόλυτα στο Civilization II, οι λέξεις συναρπαστικό και απαιτητικό. Πρόκειται για ένα μοναδικό συνδυασμό που το καθιστά ολοκληρωτικά εθιστικό, σαν αβλαβές ναρκωτικό, χωρίς παρενέργειες. Εντάξει, ίσως να καταλογίσουμε σαν παρενέργεια του ότι μας κρατά “ομήρους” στην οθόνη του υπολογιστή μας για πολλές ώρες αλλά μέχρι εκεί.

Δεν υπάρχει τίποτα πάνω του που να μην μας αρέσει. Μας αρέσει η προοπτική, τα γραφικά, η μουσική, τα multimedia, οι πολιτισμοί, τα σενάρια, οι μάχες, οι τεχνολογίες. Περισσότερο από όλα γουστάρουμε την κλιμάκωση του gameplay. Λάβετε μια μικρή δόση από το αριστούργημα στο παρακάτω βίντεο:
[video]

Read More...

Notification