Νέο Battlefield από τον παραγωγό του Battlefield 4 που επέστρεψε στην Electronic Arts

david-sirland-electronic-arts-battlefield-producer-74-1670524814.jpg


Θα είναι επικεφαλής παραγωγής για όλη την σειρά.

Ο παραγωγός του Battlefield 4 και πρώην στέλεχος της EA DICE, επέστρεψε πίσω στην εταιρεία που τον ανέδειξε και θα ηγηθεί ως επικεφαλής παραγωγής.

Ο David Sirland έχει δουλέψει για τα Battlefield V, Battlefield 1 και Battlefield 4. Στο τελευταίο ήταν παραγωγός. Πλέον, θα είναι επικεφαλής παραγωγής για όλη την σειρά. O Sirland δήλωσε στο Twitter για την επιστροφή του πως «Τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ διαφορετικά (με την καλή έννοια)». Ο νέος lead producer πρόσθεσε ότι "είναι πρόθυμος να κάνει το μέλλον του Battlefield πιο φωτεινό και καλύτερο από ποτέ!"

Αυτό που συνεπάγεται συγκεκριμένα θα απαιτήσει υπομονή, σύμφωνα με τον Sirland. "Οι πληροφορίες για το τι σημαίνει στην πραγματικότητα η επιστροφή θα ανακοινώνονται με λεπτομέρειες όσο περνάει ο καιρός, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα ακούσω τα σχόλιά σας, τα παράπονά σας, τις ιδέες σας και θα υποστηρίξω ένα παιχνίδι που θα θέλατε να παίξετε", είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα έχουμε ένα νέο Battlefield κάποια στιγμή. Εννοείται ότι θα είχαμε, απλά η θέση του παραγωγού της σειράς το δείχνει πλέον πιο ξεκάθαρα.

Ο Sirland δούλευε για πάνω από δύο χρόνια στην εταιρεία ανάπτυξης Sharkmob για το Vampire: The Masquerade - Bloodhunt. 

Read More...

Notification