"Κάτι έπρεπε να κερδίσουμε"

phil-spencer-xbox-price-increase-61-1670537653.jpg

Ο Phil Spencer δήλωσε ότι οι τιμές στις κονσόλες Xbox και τα games θα γίνουν επειδή "κάτι θα έπρεπε να κερδίσει και η Microsoft".
Στο podcast Second Request , ο Spencer δήλωσε: «Η τιμολόγηση είναι πάντα κάτι που έχουμε επίγνωση και το αντίκτυπο που έχει στους πελάτες μας», είπε. «Δεδομένης της οικονομικής μας πραγματικότητας αυτή τη στιγμή, κάτι έπρεπε να έχουμε ως κέρδος από την άποψη ότι θα συνεχίσουμε να διευθύνουμε την επιχείρηση με το αυξημένο κόστος που είχαμε».

Η τιμή λιανικής των 80 ευρώ για τα νέα Xbox games της Microsoft θα τεθεί σε ισχύ το 2023. Επίσης, όλα τα games της Microsoft θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα και στο Xbox Game Pass. Ο Σπένσερ είπε ότι η Microsoft «αντιστάθηκε όσο μπορούσε» σχετικά με τις αυξήσεις των τιμών. «Είναι πραγματικά η βάση κόστους για τη δημιουργία αυτών των παιχνιδιών και τη διασφάλιση ότι μπορούμε να διευθύνουμε την επιχείρηση με τον σωστό τρόπο για τους πελάτες μας», είπε.

Τέλος, ο Spencer είπε ότι αισθάνεται καλά για τη συνολική αξία του Xbox, δείχνοντας ότι το Game Pass και το Xbox Series S με 300 δολάρια/ευρώ είναι η φθηνότερη κονσόλα τρέχουσας γενιάς που υπάρχει. Η δήλωση λίγες μέρες πριν το 2023, υπονοεί ότι το Xbox Series X θα συνεχίσει να κοστίζει 300 ευρώ και όχι περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα για την αύξηση

Read More...

Notification