Το πρώτο επίσημο τρέιλερ

call-of-duty-modern-warfare-3-zombies-mode-21-1695131376.jpg

Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του Call of Duty: Modern Warfare 3 - Zombies mode, όπως το παρουσίασε η Activision.
Το Operation Deadbolt, θα διεξάγεται μετά τα γεγονότα της αφήγησης του Dark Aether του Call of Duty: Black Ops Cold War. Το Operation Deadbolt δημιουργήθηκε ως απάντηση στα γεγονότα έξαρσης που είδαν οι χειριστές του Requiem κατά τη διάρκεια των γεγονότων του Ψυχρού Πολέμου.

Με το Operation Deadbolt, η Task Force 141 πρέπει να σταματήσει τον Viktor Zakhaev, έναν ανταγωνιστή από το Modern Warfare 2019, ο οποίος δημιούργησε ορδές από Zombies χρησιμοποιώντας ένα φιαλίδιο Aetherium. Αυτή η ουσία που δημιουργεί ζόμπι μοιάζει πολύ με τους κρυστάλλους Dark Aether από την προηγούμενη ιστορία, αλλά τώρα έχει υποστεί επεξεργασία σε ακόμη πιο θανατηφόρα μορφή και η Task Force 141 πρέπει να αποκαλύψει τα πλήρη σχέδια του Zakhaev για το ξέσπασμα και το Aetherium.

www.youtube.com/watch?v=S2on_R32dRI

Η Kate Laswell του Modern Warfare ηγείται της επιχείρησης μαζί με τον Johnny "Soap" MacTavish και έχουν φέρει τον ειδικό των Zombies, Captain Sergei Ravenov, ο οποίος είναι ο πράκτορας του Spetsnaz στην ίδια γραμμή με το Requiem στον αγώνα ενάντια στην Omega Group στο story mode του Call of Duty Black Ops Cold War Zombies mode. θα αντιμετωπίσετε τόσο ζωντανούς όσο και νεκρούς εχθρούς, με την απειλή από τους ζωντανούς να είναι η Terminus Outcomes, μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία που προσέλαβε ο Zakhaev.

Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, δεν θα πρόκειται για παραδοσιακά ζόμπι, αλλά για μια εμπειρία open world με στοιχεία Survival και PvE. Όπως το Black Ops Cold War's Outbreak, το Modern Warfare 3 Zombies mode περιλαμβάνει ζώνες εισβολής σε διαφορετικές περιοχές που έχουν κλιμακωτή δυσκολία, αλλά η Activision λέει ότι η λειτουργία εξακολουθεί να περιλαμβάνει βασικές λειτουργίες Zombies mode, ειδικά story missions και μυστικά για να ανακαλύψετε.

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One στις 10 Νοεμβρίου.

Read More...

Notification