Το let's go pikachu & let's go eevee κυκλοφόρησαν στο Nintendo switch. Μεταφέροντας μας στην περιοχή του Kanto με νέες εμπειρίες από τα πρώτα μας 151 πόκεμον που είχαμε δει στις Red/Blue/Yellow. Αυτή τη φορά σε 3D, κάνοντας το ποιο ενδιαφέρον και μας έδωσε τη θέληση να εξερευνήσουμε τη περιοχή εις βάθος μέχρι και το τελευταίο pixel. Διατηρώντας παράλληλα και την αίσθηση ότι είμαστε στον δικόμας φανταστικό κόσμο.

Ως παλιός παίχτης, μαρέσει αρκετά σαν παιχνίδι και με έκανε να αισθανθώ πάλι σαν παιδί. Ζώντας πάλι την εμπειρία πιάνοντας σπάνια πόκεμον, εκπαιδεύοντας τα και αναζητώντας συνεχώς νέες στρατηγικές στις μάχες. Το νέο περιβάλλον και ο χειρισμός του switch με έκανε να το ψάξω σε βάθος, μέχρι και τη τελευταία σπηλιά, όλα τα πόκεμον που υπάρχουν. Είναι μια εμπειρία που θα κερδίσει όλους τους παίχτες, παλιούς και νέους. Ακόμη και αν δεν έχετε Switch, είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να το αγοράσετε, και γιατί όχι, πακέτο με την Pokeball plus .

Η επόμενη πρόκληση είναι το multiplayer, θέλετε να αντιμετωπίσετε άλλους παίχτες σε μάχη η να κάνετε ανταλλαγές ; Στο κανάλι #Pokemon από τον Discord server του gameworld.gr θα βρείτε τον συνπαίχτη σας! discord.gg/UGSZfaG

Αναλυτικό review : gameworld.gr/component/content/article/190-games/33956-pokem...CE%B9-let-s-go,-eevee?Itemid=0

Read More...

Notification