Σταύρος Αντωνόπουλος

Σταύρος Αντωνόπουλος (ProfGameboy)
Experience: 2996 (184 points to next level)

 
600
Σταύρος Αντωνόπουλος replied to the topic 'Diablo Immortal' in the forum. 7 hours 34 minutes ago

Η Blizzard θα εφαρμόσει cosmetic microtransactions στο Diablo 4

Σύμφωνα με όσα είπε ο επικεφαλής σχεδιασμού.

Στα πλαίσια μιας συνέντευξης που παραχώρησε ο επικεφαλής σχεδιασμού Joe Shely σε ένα live stream από τον Twitch streamer Quin69, αποκάλυψε τα πλάνα της εταιρίας για το Diablo 4 και τις μικροσυναλλαγές.

Το βίντεο του streamer έχει διάρκεια πάνω από μιας ώρα όμως αυτό που ενδιαφέρει το κοινό του Diablo αναφέρεται στο τέλος και κατά την διάρκεια της συνέντευξης. Αφού λοιπόν ο streamer αναφέρει ότι θα υπάρξουν cosmetic microtransactions μέσα στο επερχόμενο RPG, Joe Shely έρχεται να συμπληρώσει λέγοντας:

"Είναι μια ευκαιρία να έχετε περισσότερες επιλογές οι οποίες μπορεί διαφορετικά να μην υπήρχαν. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα για το συγκεκριμένο σύστημα και με το παιχνίδι να απέχει αρκετά από την κυκλοφορία του να ξέρετε ότι τα πλάνα της Blizzard μπορεί να αλλάξουν".

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη εδώ: www.gameworld.gr/component/content/article/181-%CE%B5%CE%B9%...83%CE%B5%CE%B9%CF%82/rpg/37410

Read More...

7 hours 43 minutes ago
Η Blizzard θα εφαρμόσει cosmetic microtransactions στο Diablo 4 7 hours 44 minutes ago

Σύμφωνα με όσα είπε ο επικεφαλής σχεδιασμού.

Στα πλαίσια μιας συνέντευξης που παραχώρησε ο επικεφαλής σχεδιασμού Joe Shely σε ένα live stream από τον Twitch streamer Quin69, αποκάλυψε τα πλάνα της εταιρίας για το Diablo 4 και τις μιρκοσυναλλαγές.

Το βίντεο του streamer έχει διάρκεια πάνω από μιας ώρα όμως αυτό που ενδιαφέρει το κοινό του Diablo αναφέρεται στο τέλος και κατά την διάρκεια της συνέντευξης. Αφού λοιπόν ο streamer αναφέρει ότι θα υπάρξουν cosmetic microtransactions μέσα στο επερχόμενο RPG, Joe Shely ερχεται να συμπληρώσει λέγοντας:

"Είναι μια ευκαιρία να έχετε περισσότερες επιλογές οι οποίες μπορεί διαφορετικά να μην υπήρχαν. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πολλα ακόμα για το συγκεκριμένο σύστημα και με το παιχνίδι να απέχει αρκετά από την κυκλοφορία του να ξέρετε ότι τα πλάνα της Blizzard μπορεί να αλλάξουν".
Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από το live του Quin69 αλλά και της συνέντευξη με τον Joe Shely που ξεκινά στο 1:30:00 του βίντεο:

Δείτε τα gameplay videos του Diablo 4.

Διαβάστε περισσότερα για το Diablo 4 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

8 hours 17 minutes ago
Φήμη: Συνεργασία Xbox Game Pass και Discord Nitro 8 hours 17 minutes ago

Θα αφορά τους συνδρομητές της υπηρεσίας του Xbox.

Διαρροές από leakers και developers του Xbox Game Pass αναφέρουν ότι κώδικας που έχει αναρτηθεί για την beta έκδοση του Discord περιέχει  εντολή που αναγράφει συνεργασία με το Xbox Game Pass.

Σύμφωνα λοιπόν με το Neowin, ο developer Android και εφαρμογών, Mishaal Rahman ανήρτησε τον κώδικα του επερχόμενου update για την beta έκδοση της εφαρμογής του Discord για κινητά τηλέφωνα, όπου αναφέρει συνεργασία με το Xbox Game Pass. Οι φήμες αναφέρουν ότι η υποτιθέμενη συνεργασία θα αφορά τους νέους συνδρομητές του Game Pass για το Xbox, στους οποίους θα προσφέρει μια δωρεάν συνδρομή στο Discord Nitro διάρκειας 3 μηνών.
Προς το παρόν το συγκεκριμένο διαφημιστικό τρικ δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί τόσο το κόστος όσο και οι πλατφόρμες στις οποίες θα είναι διαθέσιμη η προσφορά.

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα προσφορές και συζητήστε για το Xbox Game Pass στο σχετικό forum topic

Σταύρος Αντωνόπουλος replied to the topic 'Πωλήσεις σε games και κονσόλες' in the forum. 9 hours 28 minutes ago

UK Charts Top 10: 3/11 – 9/11

Το Death Stranding πλησιάζει επικίνδυνα.

Ο μέχρι τώρα βασιλιάς των Βρετανικών Charts είναι γνωστός και έχει όνομα Call of Duty: Modern Warfare, αλλά αυτή την εβδομάδα προέκυψε μια αναμενόμενη απειλή

Το Death Stranding που κυκλοφόρησε στις 8 Νοεμβρίου, κατέκτησε ήδη την δεύτερη θέση και φαίνεται να πηγαίνει για την κορυφή. Επιπλέον το Need for Speed Heat που κυκλοφόρησε και αυτό μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα δείχνει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα κατακτώντας την 5η θέση. Επίσης άλλαξαν οι θέσεις μεταξύ FIFA 20 και Luigi’s Mansion 3. Δείτε αναλυτικά το UK Charts Top 10:

1. Call Of Duty: Modern Warfare
2. Death Stranding
3. FIFA 20
4. Luigi’s Mansion 3
5. Need for Speed Heat
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Fortnite Darkfire Bundle
8. Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
9. Minecraft
10. Plant vs. Zombies: Battle for Neighborville

Read More...

9 hours 29 minutes ago
UK Charts Top 10: 3/11 – 9/11 9 hours 29 minutes ago

Το Death Stranding πλησιάζει επικίνδυνα.

Ο μέχρι τώρα βασιλιάς των Βρετανικών Charts είναι γνωστός και έχει όνομα Call of Duty: Modern Warfare, αλλά αυτή την εβδομάδα προέκυψε μια αναμενόμενη απειλή

Το Death Stranding που κυκλοφόρησε στις 8 Νοεμβρίου, κατέκτησε ήδη την δεύτερη θεση και φαίνεται να πηγαίνει για την κορυφή. Επιπλέον το Need for Speed Heat που κυκλοφόρησε και αυτό μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα δείχνει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα κατακτώντας την 5η θεση. Επίσης άλλαξαν οι θέσεις μεταξύ FIFA 20 και Luigi’s Mansion 3. Δείτε αναλυτικά το UK Charts Top 10:

1. Call Of Duty: Modern Warfare
2. Death Stranding
3. FIFA 20
4. Luigi’s Mansion 3
5. Need for Speed Heat
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Fortnite Darkfire Bundle
8. Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
9. Minecraft
10. Plant vs. Zombies: Battle for Neighborville

Δείτε τις πωλήσεις των προηγούμενων εβδομάδων και συζητήστε για αυτές στο σχετικό forum topic.

11 hours ago
O Hideo Kojima κέρδισε δυο βραβεία Guinness 11 hours ago

Κι όμως δεν ήταν για το έργο που έχει προσφέρει.

Ο Hideo Kojima απασχολεί την επικαιρότητα εδώ και αρκετό καιρό λόγο της νέας του κυκλοφορίας, όμως αυτή την φορά τραβά τα βλέμματα για εντελώς διαφορετική περίπτωση.

Συγκεκριμένα ο επιτυχημένος developer κατάφερε να σπάσει δυο παγκόσμια ρεκόρ για τα οποία μάλιστα βραβεύτηκε από την επιτροπή των Guinness World Records. Ο Hideo έσπασε τα ρεκόρ για τους περισσότερους followers που είχε ποτέ video game director σε Twitter αλλά και σε Instagram. H ανακοίνωση της βράβευσης που συνοδεύτηκε με σχετικό βίντεο από την απονομή των διαπιστεύσεων στον Kojima, αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Guinness World Record στο Twitter:

Όσον αφορά τα νούμερα ο video game director έχει 811.600 ακολούθους στον Ιαπωνικό λογαριασμό του στο Twitter και 2.813.385 ακολούθους στον Αγγλικό. Για τα Instagram account του βραβεύτηκε με βάση τον αριθμό των 888.539, παρόλο που το έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ με 918.000. Η βράβευση αφορούσε τους λογαριασμούς που έχει ο Kojima μόνο στην Αγγλική γλώσσα και δεν αποτελούσε συνδυασμό των δυο. Δείτε επίσης την ανάρτηση του Hideo Kojima μετά την βράβευση του:

11 hours 25 minutes ago
Press Start: Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο Need for Speed; 11 hours 25 minutes ago

Όλα άρχισαν το 1994.

Ποσό πίσω πρέπει να πάει κανείς την μνήμη του για να φέρει στο παρόν αναμνήσεις από το πρώτο Need for Speed;

Συγκεκριμένα το franchise μας παρουσιάστηκε ως The Need for Speed από την εταιρία ανάπτυξης Electronic Arts. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ίσως από τας κορυφαία racing games που υπάρχουν μέχρι και σήμερα τα οποία εδραίωσαν ένα νέο στυλ αυτοκινήτων και έκαναν μόδα τις κόντρες με καγκουροαυτοκίνητα. Στο gaming ήταν το Need for Speed και στην μεγάλη οθόνη το Fast &Furious. Τουλάχιστον στην αρχή, αυτά τα δυο brands έμοιαζαν αρκετά στην οπτική τους για τις παράνομες κόντρες ανάμεσα σε φτιαγμένα αυτοκίνητα. Μέχρι και σήμερα το παιχνίδι πέρασε πολλά στάδια, με κορυφαίες αλλά και τραγικές στιγμές. Μερικά από τα κορυφαία games της EA για τους fans του Need for Speed ήταν με διάφορα τα Underground 2, Most Wanted του 2005 και Carbon. Αυτά τα τρία κέρδισαν περισσότερο το κοινό και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Όταν κυκλοφορεί ένα καινούργιο Need for Speed οι περισσότεροι σπεύδουν να το συγκρίνουν με ένα από τα παραπάνω games. Το Need for Speed στηρίζεται σε ιστορίες ανθρώπων που έχουν μεγαλώσει στον δρόμο και ζουν για να μυρίζουν καμένα λάστιχα και να ακούνε περιπολικά να τους κυνηγούν. Το Need for Speed σας επιτρέπει να ζωγραφίζεται πάνω στο όχημα σας και να χρίζετε μια σχέση σαν αυτή του καλλιτέχνη με τον πίνακα που δημιούργησε. Αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα ότι όλοι μας κρύβουμε έναν κάγκουρα μέσα μας που θα έδινε τα πάντα για να τρέχει σαν τρελός μέσα στους δρόμους μέρα και νύχτα.

Ωστόσο κατά την προσωπική μου άποψη υπήρξαν και παιχνίδια που θα τα χαρακτήριζα ως παραφωνίες καθώς φαινόταν ότι είχαν την τάση να ξεφύγουν από τα κύρια χαρακτηριστικά που ανέβασαν το όνομα του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο φαινόμενο παρατηρήθηκε τα τελευταία χρόνια με παιχνίδια όπως τα Need for Speed: Most Wanted, No Limit και Rivals. Μετά από την αποκρουστική εικόνα που είχε το Most Wanted του 2012 το οποίο δεν είχε καμία απολύτως σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει, η EA άφησε την ανάπτυξη του παιχνιδιού στην Ghost Games. Η εταιρία ανάπτυξης από την Σουηδία προσπαθεί μέχρι και σήμερα να αναβιώσει τον θρύλο του Need for Speed. Πριν από το Heat που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, η εταιρία κυκλοφόρησε μια ιστορία εκδίκησης που είχαμε καιρό να δούμε στο Need for Speed με όνομα Payback. Ίσως οι developers να βασιστήκαν λίγο στο σενάριο του Most Wanted του 2005 αλλά αυτό δεν ήταν και τόσο κακό. Η οπτική που οι εταιρίες βλέπουν τα αυτοκίνητα έχουν αλλάξει εντελώς και όταν αλλαζει η αγορά, τότε αναπόφευκτα αλλάζουν και τα παιχνίδια. Η Ghost έχει επαναφέρει πολλά all time classic αυτοκίνητα αλλά δεν παραλείπει σε καμία περίπτωση τις νέες και εντυπωσιακές κυκλοφορίες από Super και Hyper cars όπως Agera, La Ferrari και Lamborghini. Τέλος όσον αφορά το Need for Speed Heat για το οποίο θα διαβάσετε σύντομα αναλυτικό review από το GameWorld.gr, αποτελεί έναν συνδυασμό από τους επιτυχημένους τίτλους, ενώ περιέχει ημερήσιες και νυχτερινές δραστηριότητες.

Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το κορυφαίο Need for Speed games; Πείτε μας την άποψη σας και απαντήστε μας εντός του άρθρου.

 

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Πιστεύετε ότι είναι καλό να ανακοινώνεται ένα παιχνίδι πολύ ή λίγο πριν την κυκλοφορία του;Πιστεύετε ότι είναι καλό να ανακοινώνεται ένα παιχνίδι πολύ ή λίγο πριν την κυκλοφορία του;

Τελευταίο User Blog
Η ένοχη απόλαυση του «The Room» του Tommy Wiseau

Τελευταίο User Review
PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile

Καλή εβδομάδα σε όλους!

 

Σταύρος Αντωνόπουλος created a new topic ' Need for Speed Heat Review' in the forum. 12 hours 25 minutes ago

Με μια πρώτη ματιά μπορώ να πω ότι έχει εντυπωσιακά χρώματα και ωραίο ήχο. Είναι πολύ θετικό ότι συνδυάζει ημερήσια αλλά και παράνομα νυχτερινά events, που προσφέρουν διαφορετικά πράγματα στον χαρακτήρα σας. Έχει στοιχεία RPG τα οποίο πρέπει να είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται σε Need for Speed game.

Read More...

5 days ago
Norman Reedus: " Ευτυχώς που δεν έγινε το Silent Hill γιατί το Death Stranding είναι πολύ καλύτερο"¨ 5 days ago

O ίδιος είχε συμβάλει στην ακύρωση του.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού Norman Reedus σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Hollywood Reporter, είναι πολύ ευχαριστημένος που το Silent Hill project δεν προχώρησε.

Ο ηθοποιός σημείωσε πως αρχικά ήταν πολύ δυσαρεστημένος με την Konami που ακύρωσε το Silent Hill, ωστόσο όταν ο Hideo Kojima του περιέγραψε το νέο του project, είχε ξεχάσει ήδη το συμβάν με την Konami. Συγκεκριμένα δήλωσε μεταξύ άλλων:
" Ήμουν σε φάση να ευχαριστώ τον Θεό που δεν έγινε το Silent Hill γιατί το Death Stranding είναι πολύ καλύτερο. Ήταν ένα τελείως διαφορετικό project. Ήθελα πραγματικά να μπω μέσα στο μυαλό του Hideo , έστω για λίγο. Για να είμαι ειλικρινής χάρηκα που δεν πέτυχε η συνεργασία μου με το Silent Hill, γιατί είμαι ενθουσιασμένος για το πώς λειτούργει και σκέφτεται αυτός ο τύπος (Hideo Kojima)."

Να σημειωθει ότι το νέο Silent Hill είχε ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει από την Ε3 2014, προφανώς σε συνεργασία με τον Hideo Kojima σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Guillermo del Toro. To P.T αποτέλεσε ένα άκρως επιτυχημένο πενταετές promo για το Silent Hill που τελικά δεν κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα. Ο Reedus δήλωσε πως δεν έπαιξε ποτέ το P.T αλλά βλέποντας το χαρακτήρισε τρομακτικό.

Διαβάστε το review του Death Stranding και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Notification