Φήμη: H Sony αλλάζει σλόγκαν

Μια κίνηση "για τους παίκτες".

Το γνωστό σε όλους σλόγκαν της Sony για το PlayStation "For the Players", ενδέχεται να αποτελέσει μια ακόμα αλλαγή για την νέα γενιά κονσόλων.

Συμφώνα με υπόδειξη που έκανε ο χρηστής του Twitter, VideoTech, ο επίσημος λογαριασμός του PlayStation Europe άλλαξε το σλόγκαν του. Όπως θα παρατήσετε εάν επισκεφτείτε την σελίδα η περιγραφή αναφέρει πλέον "It’s time to play". Ωστόσο η συγκεκριμένη είδηση μπορεί να μην αποτελεί τίποτα παραπάνω από μια ανανέωση της εικόνας που θέλει να προβάλει η εταιρία στα social media. Ωστόσο η πραγματική είδηση είναι ότι μέσω του 4Chan forum είχαν αποκαλυφθεί πολλές λεπτομέρειες όσον αφορά την τιμή και τα χαρακτηρίστηκα του PS5, όπως επίσης και η αλλαγή του σλόγκαν που αποδείχθηκε πραγματική. Το post αυτό ανέφερε επίσης ότι η παρουσίαση του PS5 θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου, η κυκλοφορία του θα γίνει επίσημα τον Οκτώβριο του 2020 και η τιμή της νέας κονσόλας PlayStation θα έχει τιμή μεταξύ 449 και 499 δολαρίων. Τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν αμέσως μετά την ανακοίνωση θα είναι τα Gran Turismo 7, MLB The Show 21, Demon's Souls Remastered, Godfall και Legendz. Επιπλέον η ανάρτηση σημειώνει ακριβώς ποιες από τις εταιρίες ενδέχεται να κυκλοφορήσουν νέα project όπως το Horizon: Zero Dawn, Spider-Man sequel, ένα άγνωστο νέο sci-fi από την Naughty Dog, ένα νέο project από Βρετανική εταιρία, το Final Fantasy XVI και ένα νέο Resident Evil. Τέλος το post αναφέρει ότι τα χαρακτηριστικά του PS5 θα μοιάζουν πολύ με αυτά του Xbox Series X αλλά το PS5 θα είναι φθηνότερο, ενώ αποκαλύπτει και την είδηση για την αλλαγή του σλόγκαν.

Προφανώς και τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μια βάσιμη πληροφορία αλλά η πρόβλεψη για το σλόγκαν είναι τουλάχιστον πολλά υποσχόμενη.

Read More...

Notification