Ο Shintaro Kojima αποχωρεί από την Capcom 2 years ago

Ο παραγωγός του Monster Hunter Generations ανακοίνωσε την παραίτησή του στο Twitter.

Ο Shintaro Kojima παραιτήθηκε από την Capcom και θα κάνει τώρα ένα διάλειμμα.

“ Έχω κάτι να ανακοινώσω. Παραιτήθηκα από την Capcom και θα είναι για πάντα υπόχρεος σε αυτή την φοβερή εταιρία και στο προσωπικό της. Από σήμερα θα υποστηρίζω την Capcom όχι σαν υπάλληλος αλλά σαν οπαδός. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Από εδώ και πέρα θα κάνω ένα διάλειμμα μέχρι να βρω κάτι που να μου κινήσει το ενδιαφέρον πάλι.” ήταν οι ακριβείς δηλώσεις του.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε τους fans και τους προέτρεψε να τον χαιρετούν αν τον συναντήσουν κάπου. Ο Shintaro ξεκίνησε να δουλεύει στην Capcom το 1998 ως σχεδιαστής στο Street Fighter Zero 3. Με Monster Hunter ασχολήθηκε το 2004 για PS2 μέχρι και το 2008 για PSP. O συγκεκριμένος είναι ο παραγωγός του Monster Hunter Generations του 2015. Άλλες κυκλοφορίες στις οποίες έχει συμβάλει είναι το E.X. Troopers για 3DS και PS3 , το Dai Gyakuten Saiban για 3DS και το Ace Attorney.

H Capcom φέτος πάει τέλεια μετά την κυκλοφορία τίτλων όπως το Devil May Cry 5 και το Resident Evil 2 remake οπότε πραγματικά είναι απορίας άξιο γιατί αποφάσισε να φύγει τώρα. Πιθανότατα δεν υπάρχει κάποιος “κακός” λόγος πίσω από αυτό και θέλει απλά να προχωρήσει στην ζωή του. Δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε για να δούμε αν ο Shintaro Kojima θα πάει σε άλλη εταιρία ή αν θα ξανασχοληθεί γενικά με αυτόν τον τομέα.

Διαβάστε περισσότερα για το Monster Hunter Generations και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Notification