Η Sony αρνήθηκε τις φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του PS5 2 years ago

Σύμφωνα με το Famitsu, η ανακοίνωση του blog, Gamers Gate, είναι παραπληροφόρηση.

Στις 16 Δεκεμβρίου το γιαπωνέζικο blog Gamers Gate ανακοίνωσε ψευδείς πληροφορίες για την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του PS5.

Σύμφωνα με αυτές τις φήμες το PS5 θα κυκλοφορούσε στις 4 Δεκεμβρίου του 2020 στην τιμή των 600$ για το απλό και των 1000$ για το Pro. Βλέποντας αυτές τις φήμες να εξαπλώνονται, το Famitsu δημοσίευσε ένα άρθρο για την συγκεκριμένη περίπτωση σύμφωνα με το οποίο οι τιμές και η ημερομηνία κυκλοφορίας για το PS5 είναι ψέματα, αφού φυσικά ήρθε πρώτα σε επικοινωνία με την Sony.

Το συγκεκριμένο blog πάντως είναι γεμάτο ψευδείς ειδήσεις. Σύμφωνα με μια άλλη είδηση τα remakes των Pokemon Diamond και Pearl διέρρευσαν τον Οκτώβριο του 2019. Αν όμως κοιτάξετε πιο προσεκτικά θα δείτε ότι η είδηση είναι από το 2017. Παρομοίως λοιπόν παραπληροφόρηση θα υπάρχει και για το PS5 μέχρις ότου η Sony να ανακοινώσει τις ακριβείς λεπτομέρειες.

To Playstation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει τις διακοπές του 2020 και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας και οι τιμές δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Έχει όμως ανακοινωθεί η εμφάνιση της κονσόλας, κάποια exclusives και δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο αν θα έχει backward compatibility.

Διαβάστε περισσότερα για το PS5 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Notification