Διαβάστε το αναλυτικό review εδώ!
Το Wingspan είναι ένα ενδιαφέρον card game.Έχει πανέμορφα γραφικά και χαλαρή μουσική, ωστόσο λόγω της φύσης του ως "επιτραπέζιο" αποτυγχάνει στο να διατηρήσει το ενδιαφέρον. Δεν υπάρχουν story, ranks ή οτιδήποτε άλλο που να μπορείς να δεις πρόοδο, με αποτέλεσμα να βαριέσαι μετά απο 4-5 ματς. Το θετικό είναι ότι μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας σαν να ήταν επιτραπέζιο, κάτι που θα σας διασκεδάσει για λίγες ώρες. Αν είστε fans του Wingspan, τότε σίγουρα θα το λατρέψετε, ωστόσο αν απλά ψάχνετε για games, είναι λίγο δύσκολη η πρότασή του καθώς το κόστος του παίζει σημαντικό ρόλο.

Το Wingspan κοστίζει 20€ και για ένα game που δεν προσφέρει κάποιου είδους σύστημα προόδου, προσωπικά δεν θα τα έδινα για να περάσω 3-4 ώρες μαζί του χωρίς ιστορία κλπ. Φυσικά, άλλοι μπορούν να προτιμούν τέτοιου είδους χαλαρά games και θα μπορούσαν κάλλιστα να το τσιμπήσουν σε κάποιο sale κοντά στα -10 €.

Read More...

Το Bloodstained: Ritual of the Night, ο πνευματικός διάδοχος του Castlevania από τον Koji Igarashi, θα αποκτήσει sequel. Σύμφωνα με μια διαφάνεια που εντοπίστηκε στο οικονομικό δελτίο της εκδότριας εταιρείας 505 Games, το sequel του επιτυχημένου Bloodstained: Ritual of the Night βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Η 505 Games δεν ανακοίνωσε περισσότερες πληροφορίες για το sequel του Bloodstained: Ritual of the Night, ούτε έκανε κάποια επίσημη ανακοίνωσε μέχρι στιγμής. Είναι αρκετά πιθανό, η εκδότρια εταιρεία να παρουσιάσει το sequel κατά την διάρκεια της Ε3.


 

Read More...

Notification