Διαβάστε το review!
Το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin είναι αρκετά ενδιαφέρον RPG. Το κύριο mechanic του είναι προφανώς το monster catching, όπως στα Pokemon. Ο κόσμος είναι πανέμορφος και τα τέρατα μπόλικα ώστε να περάσετε αρκετές περιπέτειες, όμως λόγω των συχνών frame drops ίσως η εμπειρία να μην είναι και όσο ομαλή θα περιμένατε. Το πιο εθιστικό στοιχείο του Wings of Ruin σίγουρα είναι οι turn based μάχες. Τα οπτικά εφέ και η μουσική υπόκρουση κάνουν τις μάχες επικές. Το επίπεδο δυσκολίας έχει ομαλή αύξηση με ένα spike να γίνεται προς το τελευταίο boss. Το Wings of Ruin είναι γεμάτο περιεχόμενο, αφού μόνο το main story θα σας πάρει κοντά στις 40 ώρες. Εκτός αυτού, θα μπορείτε να κάνετε μπόλικα side-quests, καθώς και διάφορες δραστηριότητες online (αν και περιορισμένες).

Το voice acting είναι πραγματικά καλό, αν και το μεγαλύτερο "φάουλ" είναι το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής δεν έχει φωνή. Αντ' αυτού στην θέση του μιλάει ο Navirou και περιγράφει αυτά που θα έπρεπε να λέει ο πρωταγωνιστής. Δυστυχώς όταν όλοι οι χαρακτήρες έχουν φωνές και μόνο ο πρωταγωνιστής είναι "μουγκός" αλλοιώνεται η συνολική εμπειρία.

Read More...

Λύστε το μυστήριο των Rathalos και γίνετε ο καλύτερος Rider! Read More

Τo Monster Hunter Stories 2 απο τις πρώτες ώρες θυμίζει έντονα το Monster Hunter Stories που είχε κυκλοφορήσει για το 3DS. Εμφανώς ανανεωμένο στον τομέα των γραφικών, προσφέρει έναν τεράστιο κόσμο για εξερεύνηση και μπόλικα διαφορετικά Monsties για να νικήσετε και να πιάσετε. Ακολουθεί την λογική των "Monster Capture" games, τύπου Pokemon. Έχετε στην διάθεσή σας Monsties με τα οποία πολεμάτε τα αντίπαλα. Οι μάχες είναι turn based και ακολουθούν την λογική της "πέτρας-ψαλίδι-χαρτί". Έχετε τρείς βασικές κινήσεις speed, power και technique και κάθε μια πλεονεκτεί έναντι της άλλης. Ακόμα, υπάρχουν και τριών ειδών όπλα, τα piercing, τα σπαθιά και τα σφυριά. Αυτό θα σας χρησιμεύσει όταν πολεμάτε μεγάλα τέρατα, καθώς κάθε "κομμάτι" του αντίπαλου τέρατος θα έχει διαφορετική αδυναμία σε διαφορετικό όπλο. Τέλος, υπάρχουν και διάφορα elements που επηρεάζουν διαφορετικά κάθε τέρας. Για πιο εκτενή ανάλυση αναμείνατε για το σχετικό review!

Read More...

Downloads εβδομάδας: 9/8 - 15/8/21 Το δεκαπενταύγουστο έφτασε και στο αποκορύφωμα της ζέστης έφερε μαζί του μερικά δωρεάν games. Το 90% των games της τρέχουσας εβδομάδας είναι δωρεάν περίοδοι από το Steam, ενώ το ένα από αυτά, το οποίο το δίνει το Epic Games Store, μπορείτε να το κρατήσετε για πάντα στον λογαριασμό σας. Το Rebel Galaxy λοιπόν είναι το δωρεάν game της εβδομάδας. Οι δωρεάν περίοδοι στο Steam είναι για games που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.Ακόμα ανακοινώθηκαν τα δωρεάν games της επόμενης εβδομάδας στο Epic Games Store και είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Τέλος, αν είστε συνδρομητής στο Xbox Game Pass, πρόσφατα προστέθηκαν αρκετά νέα games μέσω του EA Play, αλλά και διάφορα άλλα που μπορείτε να δείτε παρακάτω, όπως τα Neon Abyss, Omno και άλλα.
Δείτε αναλυτικά τα νέα downloads της εβδομάδας:Δωρεάν games για PC και  trials
Rebel Galaxy (Epic Games Store έως 19 Αυγούστου)
Easy Red 2 (Steam έως 16 Αυγούστου)
Frostpunk (Steam έως 16 Αυγούστου)
Battlefield 4 (Steam έως 16 Αυγούστου)
PUBG: BATTLEGROUNDS (Steam έως 17 Αυγούστου)
Ultima™ Underworld 1+2 (GOG έως 3 Σεπτέμβρίου)
Syndicate Plus (GOG έως 3 Σεπτέμβρίου)
Syndicate Wars (GOG έως 3 Σεπτέμβρίου)PC Demos
Goop Loop Demo
Neversong Demo
POLE Demo
INSIGHT 洞察 Demo
All is Fair in Dust and Air Demo
When Honor Dies Demo
Another Eye Demo
跑团工坊 TRPG Workshop Demo
VRG Demo
Reverse Module Demo
TheLastHope Demo
Who's Lila? Demo
Riddle Girl Demo
Church of Stratum Demo
Fashion Police Squad Demo
Chessformer Demo
Навий день Demo
Terafall Demo
Raptor Boyfriend Demo
Chaos Crown Demo
Ancient Gods Demo
Equin 2: The Warren Peace Demo
TOCOViX Demo
Battlemage: Magic by Mail Demo
Gladiator of sparta Demo
Medic: Pacific War Demo
Höll Space 5D6 Demo
Super CosmoJet Demo
Potion Party Demo
Icarus Demo
Crimson Glaive Sigma Demo
Limitless Hunger Demo
窓の中の先にあるもの Demo
MonoRaceVR Demo
Agent Simulation Demo
CULTIC Demo
ASKE Demo
Misericorde: Volume One Demo
Sam & Max: This Time It's Virtual! Demo
Spinstar Demo
RAYZE Demo
No Man's Island DemoPS Plus free games
Hunter's Arena: Legends (PS5 + PS4)
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (PS4)
Tennis World Tour 2 (PS4)Xbox One
Darksiders III
Rock of Ages 3: Make & Break
Battlefield 4
Neon Abyss
AO Tennis 2Xbox Game Pass
Boyfriend Dungeon
Dodgeball Academia
Library of Ruina
Last Stop
Omno
GRID
DIRT 5
DiRT Rally 2.0
F1 2020
F1 2019
DiRT 4Καλό σαββατοκύριακο!

Read More...

YouTuber επιβεβαίωσε τις αναφορές
Ο YouTuber Direct-Feed Games επιβεβαίωσε την αναφορά η οποία υποστήριζε ότι η Monolith Soft και η Nintendo σχεδίαζαν να αποκαλύψουν το τρίτο Xenoblade Chronicles πριν κάτι μήνες. Το νέο Xenoblade Chronicles στοχεύει στο να πιέσει το hardware του Switch στα άκρα. Τα σχέδια ωστόσο αλλάζουν και έτσι είναι πιο πιθανό να δούμε το τρίτο Xenoblade Chronicles να κυκλοφορεί στις αρχές του 2022, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Read More...

Η εξαγορά ολοκληρώθηκε   Η Sony ανακοίνωσε  ότι μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, η εξαγορά της anime streaming υπηρεσίας Crunchyroll έχει ολοκληρωθεί.Η Crunchyroll εξαγοράστηκε από την Sony έναντι των 1.175 δις δολαρίων, σύμφωνα με δελτίο τύπου. Με τους πλέον διαθέσιμους πόρους η Crunchyroll θα μπορεί να διευρύνει την απήχησή της, αξιοποιώντας τις συνδέσεις της Sony. Παρομοίως, η Funimation θα μπορεί να αξιοποιήσει και αυτή τους πόρους της Sony, ως θυγατρική της. Δεν είναι γνωστό αν υπάρχουν σχέδια για την ενοποίηση των δύο αυτών streaming υπηρεσιών.Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Group Corporation, Kenichiro Yoshida, δήλωσε ότι η εταιρεία χαίρεται πολύ που καλωσορίζει την Crunchyroll στην Sony. Ειδικότερα, ο Yoshida δήλωσε τα εξής: “Τα anime είναι ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο μέσο, το οποίο γεμίζει τους θεατές με διάφορα συναισθήματα. Με την βοήθεια των Crunchyroll και Funimation θα μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στους δημιουργούς και τους fans, οι οποίοι βρίσκονται στην καρδία της anime κοινότητας. Ανυπομονούμε να παράγουμε νέες εξαιρετικές εμπειρίες που θα γεμίσουν τον κόσμο με συναισθήματα μέσω του anime.”Ο Tony Vinciquerra, Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Pictures Entertainment Inc., δήλωσε ότι οι εξαγορές αυτές “προσθέτουν τεράστια αξία στις ήδη υπάρχουσες anime υπηρεσίες της Sony.” Ειδικότερα, ο Vinciquerra δήλωσε τα εξής: “Με την εξαγορά της Crunchyroll, πλέον έχουμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους fans των anime όπως ποτέ ξανά και να τους δώσουμε την επιλογή να μπορούν να δουν anime από όποια πλατφόρμα αυτοί επιθυμούν. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ενοποιημένη εμπειρία anime συνδρομητικής όσο το συντομότερο δυνατόν.”Παρά το ότι ο στόχος της Sony είναι μια ενοποιημένη συνδρομητική, δεν έχει ανακοινωθεί το πως η Ιαπωνική εταιρεία θα χειριστεί την εξαγορά της Crunchyroll και πως αυτή θα επηρεάσει την θυγατρική της Sony, την Funimation. Η Sony κατέχει και τις δύο συνδρομητικές υπηρεσίες, όμως πλέον ο ανταγωνισμός μεταξύ τους σιγά σιγά μειώνεται. Είναι πιθανό το Crunchyroll να λειτουργεί πλάι στο Funimation ή απλά να ενσωματωθεί με το Funimation και όλοι οι πόροι να διατίθενται εκεί.

Read More...

Φήμη: Η Sony ετοιμάζει PlayStation State of Play Livestream για τον Αύγουστο  Η Sony είναι έτοιμη για ένα νέο State of Play event και παρά τις διάφορες φήμες που υποστηρίζουν ότι θα αναβληθεί ξανά, φαίνεται ότι η παρουσίαση θα γίνει μέσα στον μήνα.Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το λανσάρισμα του PS5 και μέχρι τώρα δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο σημαντικό exclusive, εκτός των Demon’s Souls και Ratchet and Clank: Rift Apart. Αρκετές από τις αγαπημένες σειρές των fans λείπουν, όπως τα God of War και Horizon Forbidden West. Πριν λίγο καιρό είχε διαρρεύσει ότι το Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει το 2022, παρόλο που ήταν προγραμματισμένο για κυκλοφορία μέσα στο 2021.Σύμφωνα με τον James Jarvis, έναν παραγωγό του Future Games Show, το επόμενο State of Play της Sony θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου. Προηγουμένως, οι φήμες ήθελαν την παρουσίαση να γίνει στις 12 Αυγούστου, όμως ο insider Robert Serrano είχε δηλώσει ότι η παρουσίαση θα αναβληθεί για τον Σεπτέμβριο. Επίσης, ο James δήλωσε ότι η ημερομηνία διεξαγωγής του State of Play θα ανακοινωθεί σήμερα στις 10 Αυγούστου. Αρχικά, στην παρουσίαση θα ανακοινωθούν πληροφορίες για την καθυστέρηση του Horizon Forbidden West. Ακόμα, θα ανακοινωθεί, σύμφωνα με φήμες, η open beta του νέου Gran Turismo. Τέλος, ίσως η Sony ετοιμάζει κάποια ανακοίνωση-έκπληξη για τους fans.

Read More...

FIFA 22 closed beta Διέρρευσε η closed beta  του FIFA 22 και παρακάτω μπορείτε να δείτε την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να συμμετάσχετε.Αρχικά, σύμφωνα με το FUTZone, η closed beta θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 11 Αυγούστου. Η ακριβής ώρα διεξαγωγής της closed beta δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Οι κωδικοί της closed beta στέλνονται τυχαία από την EA. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να συμμετάσχετε στην closed beta. (ΔΕΝ εγγυάται ότι θα λάβετε κωδικό).-Κάντε sign in στο EA λογαριασμό σας  εδώ .
-Επιλέξτε Email Preferences από το Menu που βρίσκεται στο αριστερό σας χέρι
-Κάντε τικ στην επιλογή “Ναι, θέλω να μου αποστέλλονται email σχετικά με τα προϊόντα της EA, νέα events και προωθητικές ενέργειες.”
-Προσθέστε τις κονσόλες και τα games που προτιμάτε (H beta είναι διαθέσιμη μόνο για PlayStation και Xbox)
-Πατήστε το κουμπί “Update”

Το FIFA 22 θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Read More...

Η Gamora των Guardians of the Galaxy προστίθεται στο Fortnite Το cast των ηρώων της Marvel που προσγειώνεται στο Fortnite όλο και μεγαλώνει, με την πιο πρόσφατη προσθήκη να είναι η κόρη του Θάνος και μέλος των Guardians of the Galaxy, Gamora. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πότε βγαίνει και πόσο θα κοστίζει.Το skin της Gamora θα προσγειωθεί στο item shop του Fortnite στις 15 Αυγούστου και ώρα 03:00 π.μ. Η Gamora είναι το τρίτο μέλος των Guardians of the Galaxy που θα προστεθεί στο Fortnite, μετά τους Groot και Star Lord. Όπως βλέπουμε από την παρακάτω εικόνα, η Gamora θα φοράει την άσπρη στολή των Avengers από το  Endgame  και επίσης θα έχει έναν γκρίζο μανδύα, το “godslayer” glideboard και το “godslayer” pickaxe sword. Οι fans σίγουρα θα αναγνωρίσουν το πτυσσόμενο σπαθί που χειρίζεται η Gamora.

 Δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες πληροφορίες σχετικά με το πόσα V-bucks ακριβώς θα κοστίζει η Gamora, ωστόσο είναι πολύ πιθανό η Epic να πουλάει τόσο το skin ξεχωριστά όσο και σε bundle με άλλα αξεσουάρ. Άρα, το skin μόνο του θα κοστίζει κάπου στα 1.200 – 2.000 V-Bucks, ενώ το bundle της κάπου στα 2.000 – 2.500 V-bucks.Αν βιάζεστε και δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τις 15 Αυγούστου για το skin της Gamora, τότε, ως είθισται, μπορείτε να λάβετε μέρος στον ειδικό διαγωνισμό που διοργανώνει η Epic για τους παίκτες. Το Gamora Cup θα διεξαχθεί στις 11 Αυγούστου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες του Gamora Cup:-Θα είναι duos cup
-Θα έχετε τρείς ώρες ώστε να κερδίσετε όσους περισσότερους πόντους μπορείτε κατά την διάρκεια 10 ματς
-Οι κορυφαία ομάδα από κάθε region θα κερδίσει το skin της Gamora και το back bling, ενώ όποιος σκοράρει τουλάχιστον οκτώ πόντους θα κερδίσει το spray “Daughter of Thanos”. Μπορείτε να δείτε τον επίσημο κανονισμό εδώ.

Read More...

Notification