Διαβάστε το review εδώ!
Το Pokemon Legends: Arceus είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι Pokemon που διαφέρει αρκετά απο τα κλασικά Pokemon. Ο μεγάλος κόσμος του και η ελευθερία που προσφέρει στον παίκτη είναι κάτι πρωτόγνωρο για την σειρά Pokemon, ενώ ήταν και ίσως η μεγαλύτερη προσπάθεια της Game Freak να μεταφέρει την σειρά Pokemon σε full scale στις τρείς διαστάσεις. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά που δεν ήταν τα κλασικά Pokemon με gyms και random encounters κάθε μισό δευτερόλεπτο, όμως ο κόσμος του Hisui μου φάνηκε αρκετά άδειος. Το level design μου φαινόταν λες και το σχεδίασε κάποια άκυρη indie εταιρεία χωρίς καμία πείρα και φυσικά χωρίς τους πόρους της Nintendo. Από τα γραφικά και μόνο, το Pokemon Legends: Arceus χάνει αρκετά. Σίγουρα δεν φαίνεται για παιχνίδι του 2022, ακόμα και για τα δεδομένα του Switch. Αν παραβλέψετε αυτό, τότε σίγουρα θα χαρείτε πολύ την εμπειρία που έχει να προσφέρει το Pokemon Legends: Arceus.

Read More...

Το Pokemon Legends: Arceus διαφέρει αρκετά απο προηγούμενα Pokemon. Το Pokemon Legends: Arceus δεν ακολουθεί την linear λογική των παλαιότερων Pokemon, αλλά σας δίνει περισσότερη ελευθερία να κινηθείτε. Ο τρόπος με τον οποίον πιάνετε Pokemon έχει επίσης αλλάξει. Για να πιάσετε Pokemon στο Pokemon Legends: Arceus, θα πρέπει ή να ακολουθήσετε την κλασική μέθοδο ή να το προσεγγίσετε με stealth και να του πετάξετε μια pokeball. Ο κόσμος δυστυχώς φαίνεται αρκετά άδειος, ενώ το level design είναι σαν να το σχεδίασε αρχάριος. Για περισσότερα αναμείνατε για το αναλυτικό review.

Read More...

Η Kalypso Media ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου tennis simulator Matchpoint: Tennis Championships για PS4 και PS5.Το δελτίο ανακοίνωσης του Matchpoint ανέφερε τα εξής: “Το επερχόμενο tennis simulator θα σας σερβίρει μια συναρπαστική εμπειρία και θα περιλαμβάνει εξεζητημένα animations χαρακτήρων, απίστευτο ρεαλισμό στις κινήσεις της μπάλας και απόλυτο έλεγχο του χαρακτήρα σας. Οι παίκτες θα βιώσουν το τι σημαίνει να γίνεσαι ένας πραγματικός θρύλος του τένις, είτε παίζετε με φίλους, είτε προσπαθείτε να φτάσετε την κορυφή στο career mode.”www.youtube.com/watch?v=JFa34HOSziUΣτο Matchpoint: Tennis Championships θα επιστρέψουν και οι θρύλοι του Virtua Tennis, Tim Henman και Tommy Haas οι οποίοι θα είναι playable στο Legends Edition. Η Standard Edition κοστίζει 44.99 ευρώ, ενώ η Legends Edition 47.99 ευρώ.Το Matchpoint: Tennis Championships θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου για PS4 και PS5. 

Read More...

Το Warpips είναι ένα γρήγορο casual RTS Tower Defense από την Skirmish Mode Games που κυκλοφόρησε μετά από ένα χρόνο σε Early Access.
 Το Warpips είναι ένα απλό παιχνίδι στο οποίο επιλέγετε όπλα και ικανότητες για να πολεμήσετε και χρησιμοποιείτε τους διαθέσιμους πόρους σας ώστε να καταστρέψετε το εχθρικό κέντρο ελέγχου, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αποκρούετε τις εχθρικές επιθέσεις. Επομένως το σωστό timing είναι πολύ σημαντικό. Οι μάχες διαρκούν κάπου στα 20 λεπτά, όμως αν θέλετε μπορείτε να παίξετε ολόκληρο το campaign που διαρκεί κάποιες ώρες.
 www.youtube.com/watch?v=hQRwUsxi2Pg
  To Warpips αυτή την στιγμή στο Steam κοστίζει 4,79 ευρώ και θα είναι σε έκπτωση μέχρι τις 5 Μαΐου. Μετά θα κοστίζει 11,99 ευρώ.

Read More...

Θα προστεθεί με το επόμενο update. Read More

Όπως ανακοίνωσε ο παραγωγός της σειράς Masayoshi Yokoyama. Read More

Notification