Διαβάστε το review εδώ!
Το Heroes of Hammerwatch είναι ένα συμπαθητικό Roguelite. Τα pixel art γραφικά του είναι αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει, καθώς τα περισσότερα mechanics του είναι κλασικά στο είδος των Roguelite. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 7 classes και να αλλάζετε παίκτες καθώς παίζετε και επιχειρείτε τα run σας. Σκοπός σας είναι να νικήσετε τον δράκο φυσικά, όμως σε κάθε run θα πρέπει να μαζεύετε όσο περισσότερο gold και ore μπορείτε για να κάνετε τις αναγκαίες αναβαθμίσεις στο Outlook, το οποίο είναι το hub που θα επιστρέφετε όταν πεθαίνετε. Εκεί θα μπορείτε να αγοράζετε items, να μαθαίνετε νέα skills, να διαλέγετε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για τα run σας και άλλα πολλά. Το περιεχόμενο του Heroes of Hammerwatch είναι αρκετό για να σας κρατήσει κάπου στις 18-20 ώρες ή και περισσότερες αν επιλέξετε να κάνετε κάποιο new game+. Ακόμα, στις κονσόλες η μόνη έκδοση που είναι διαθέσιμη περιέχει και τα δύο expansion, επομένως το περιεχόμενο που θα πάρετε είναι vfm. Ωστόσο, η καλύτερη έκδοση είναι αυτή των PC, μόνο και μόνο για το γεγονός ότι θα στοχεύετε με το ποντίκι.

Read More...

Δωρεάν τα Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider και Shadow of the Tomb Raider. Read More

Διαβάστε το αναλυτικό review εδώ!
Οι Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl είναι καλά remaster των αρχικών Diamond και Pearl. Καταφέρνουν να κρατήσουν τα περισσότερα στοιχεία από τα original και να τα αποδώσουν με ικανοποιητικό τρόπο, κάνοντας βελτιώσεις σε τομείς που χρειαζόταν. Με τις βελτιώσεις όμως, ήρθαν και τα bugs και ο άβολος χειρισμός. Παρά τα εξελιγμένα γραφικά, οι Brilliant Diamond και Shining Pearl δεν ακολουθούν την λογική των Shield και Sword στην κάμερα, αλλά διατηρούν την isometric κάμερα. Προσωπικά το βρήκα ανάμεσα στα παλιά και στα καινούργια. Παρά τα εντυπωσιακά γραφικά του, απλά μου φάνηκε σαν reskin των Sword and Shield και θα ήθελα να δω την Sinnoh με μια πιο ελεύθερη κάμερα και όχι top down. Οι μάχες ήταν εντυπωσιακές, όμως τα μοντέλα έχουν την ίδια ποιότητα με αυτές των Sword and Shield. Τα 60€ που ζητάει για ένα τέτοιο remaster είναι υπερβολικά και αξίζουν μόνο για λόγους νοσταλγίας ή αν είστε σουπερ fan. 

Read More...

Σκοτώνουμε ορδές τεράτων στις κατακόμβες ενός ξεχασμένου πύργου. Read More

Το Heroes of Hammerwatch είναι ένα Roguelite με top down κάμερα και pixel art γραφικά. Έχει μπόλικα classes να διαλέξεις, όμως δεν σε βοηθάει και πολύ στην αρχή και είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Μετά απο μια ώρα περίπου και κάμποσα runs, σιγά σιγά παίρνεις μπρος και μαθαίνεις πως δουλεύει το game. Μέχρι στιγμής μου φαίνεται αρκετά ευχάριστο και είναι ωραίο να μπορείς να δοκιμάζεις τα διάφορα classes χωρίς να ξεκινάς κάθε φορά απο το 0, όμως καθώς ανεβαίνει ο αριθμός των runs, τα επίπεδα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Για πιο αναλυτικά, αναμείνατε για το σχετικό review.

www.youtube.com/watch?v=uTIVDKdNvms

Read More...

Notification